Nieuw: Loxone Config & App 14.5

Kim Vennekens
december 12, 2023 in Know HowTechnologyVoor Partners
85% van onze ontwikkelingsinspanningen gaan naar onze softwaretools. Het zijn deze tools die ons onderscheiden van alle andere systemen op de markt. Ook versie 14.5 van onze gratis Loxone Config (14.5.12.7) & App (14.5.0) overtuigt met talrijke verbeteringen en innovaties zoals de Wallbox Manager en nog veel meer.

Ontdek alles over de nieuwe Config & App 14.5 in de video.

01 Nieuw: Wallbox Manager

Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers, gasten en klanten laadplaatsen voor elektrische auto’s aan. Juist hier is het noodzakelijk om de belasting van de afzonderlijke Wallboxen intelligent te regelen en ook de afrekening van de verbruikte energie vormt een grote uitdaging. In de Loxone Config 14.5 is er vanaf nu een nieuwe bouwsteen voor dit doel: de Wallbox Manager. 

02 Uitgebreide Health Check

Snel en eenvoudig controleren of alle componenten functioneren en correct geconfigureerd zijn – de Health Check omvatte tot nu toe de Tree-, Air- en Link-diagnose. Nu wordt deze uitgebreid naar talrijke aspecten van de Miniserver. Zo kun je jouw project overdragen met de zekerheid dat alles loopt als een Zwitsers uurwerk. 

03 Verbeterde pushmeldingen

De meldingen van de Loxone App werden wat betreft geluiden tot nu toe grotendeels hetzelfde behandeld. Met de nieuwe Config & App 14.5 verandert dit. Vanaf nu vindt er een onderscheid plaats tussen verschillende typen meldingen. 

04 Tablets beheren

In veel Loxone projecten wordt een tablet gebruikt als centraal besturingselement. Vanaf Config & App 14.5 is het mogelijk om dit tablet net als een Loxone apparaat in de Config te integreren, te koppelen aan de Miniserver en diverse instellingen te beheren.

05 Integratie van nieuwe producten

Met de laatste update zijn ook recentelijk uitgebrachte producten, zoals Dali Air, opgenomen in de release-versie van de Loxone Config & App, die voorheen alleen beschikbaar waren in de bètaversie.

06 Talrijke bugfixes en verbeteringen

Meer dan 5,5 miljoen regels code voor Config & App – het is onvermijdelijk dat hier en daar een kleine fout optreedt. De huidige versie 14.5 bevat daarom ook weer talrijke bugfixes en verdere verbeteringen. 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten