Temperatuur en klimaat

Zelfs voordat u ‘s ochtends opstaat, is uw Loxone Smart Home al bezig met het binnenklimaat. De Miniserver zorgt voor warmte op koude dagen en houdt uw woning lekker koel tijdens de hete zomermaanden.

Gezellig warm en lekker fris dankzij woonautomatisering

Een Loxone Smart Home neemt u elk jaar duizenden taken en denkprocessen uit handen. Het zorgt automatisch voor verwarming en koeling, zonder dat u constant aan de thermostaat hoeft te prutsen. Uw woning denkt met u mee, zet de zonwering intelligent in om de gratis zonnewarmte optimaal te gebruiken en zo uw energiefactuur te verlagen.

Comfortabele temperatuur in elke kamer 

Kelder: 14°. Keuken: 20°. Woonkamer: 22°. In elke kamer op eender welk moment de juiste temperatuur. Ook ‘s nachts zorgt onze intelligente verwarming voor de perfecte slaaptemperatuur. Geniet van een heerlijke nachtrust en start de dag fris en monter!

Zelflerende verwarming

De verwarming denkt mee, leert uw gewoonten en optimaliseert zichzelf. Onze slimme verwarming weet hoe lang het duurt om een kamer op de juiste temperatuur te krijgen. Zelfs wanneer er plots een koudegolf is, houdt uw Loxone Smart Home hiermee rekening.

(Voorbeeld Badkamer)

Ongeacht de
warmtebron

Of u nu verwarmt op gas, mazout, elektriciteit of een warmtepomp, met radiatoren, vloerverwarming of elektrische kachels: uw Loxone Smart Home zorgt steeds voor een comfortabele temperatuur. De Miniserver kan overweg met elke warmtebron.

Eenvoudige bediening

De automatische piloot zorgt voor een individuele comforttemperatuur in uw Smart Home. Komt u vroeger thuis van het werk? Of wilt u de temperatuur toch manueel bijstellen? Gebruik dan uw smartphone of tablet. De temperatuur enkele graden omhoog of omlaag, het verwarmingsschema aanpassen … u heeft steeds volledige controle over het binnenklimaat van uw woning.

Dynamisch schema

Zolang er iemand in de kamer is, blijft de verwarming of koeling automatisch aan, ongeacht hoe het schema eruit ziet.

Statistieken bekijken

Statistieken over de verwarming en koeling helpen u om potentiële energiebesparingen te ontdekken.

Partymode on

Ontwerp zelf bedrijfsmodi voor verschillende situaties, bijvoorbeeld: partymode, vakantie, extra warm, enz.

Temperatuur timer

Voor snelle temperatuurveranderingen, om bijvoorbeeld de gastenkamer snel te verwarmen voor een onverwachte gast.

Vorstbeveiliging

De vorstbeveiliging voorkomt schade in uw woning door te koude temperaturen.

Toegang op afstand

Via een smartphone kan u onderweg de temperatuur bijsturen.

Service counters

Uw Smart Home brengt u op de hoogte wanneer het tijd is voor een onderhoud.

Storingsinfo

Bij storingen krijgt u direct een melding om nog meer schade te voorkomen.

Kent alle vrije dagen

Uw Smart Home kent alle vrije dagen past zijn schema hierop aan.

Alles onder controle

Ongeacht welke warmtebron of type verwarming u gebruikt; uw Smart Home weet wat te doen.

Bediening via de app

U kan op eender welk moment de temperatuur aanpassen via de app.

Gaspedaal voor de verwarming

De Miniserver kent de warmtevraag van uw woning. Hij weet hoeveel bewoners er in welke kamer bevinden, en wanneer u op vakantie bent. De Miniserver kan ook direct de ketel aansturen en beheert zo het gaspedaal van uw verwarming. Door de slimme verwarmingsregeling kan u tot 50 procent op uw stookkosten besparen ten opzichte van een klassiek systeem.

Intelligente verwarmingssturing doet energiekosten besparen

Uw Smart Home zorgt voor de perfecte temperatuur in elke kamer, en laat de verwarming en zonwering in harmonie samenwerken. Bent u niet thuis? Dan wordt de temperatuur automatisch verlaagd. Op deze manier bespaart u tot 50% op uw stookkosten.

Intelligente ventilatie

Uw woning ademt

Een mens ademt dagelijks ongeveer 10.000 liter lucht in en uit. Frisse lucht is niet alleen goed voor ons welzijn, maar kan ook schimmelvorming in uw woning voorkomen. Uw Smart Home houdt continu de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid in het oog en zorgt indien nodig voor bijkomende ventilatie.

Slim samenspel

In een Loxone Smart Home werken de verwarming, zonwering, koeling en ventilatie samen. Alle toestellen kunnen met elkaar praten. Dit intelligente samenspel zorgt voor meer comfort en een enorm besparingspotentieel.

Laten we praten over uw Smart Home

Meer weten over onze intelligente verwarming en slimme ventilatie? Laten we over uw Smart Home praten! We beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ook geschikt voor renovatie

Met onze speciaal ontwikkelde Smart Home draadloze technologie, Loxone Air, kunt u uw woning later ook transformeren naar een Smart Home. Dit zonder kap en breekwerk.