Voorkom groen zwembadwater

In het kort: groen zwembadwater is verleden tijd

Voor zwembad eigenaars is er niets erger dan groen zwembadwater. Uw zwembad brengt u dan wel extra comfort en luxe, echter heeft u hier ook heel wat werk mee. Denk zo bijvoorbeeld aan de controle van de waterkwaliteit.

Als uw zwembad niet goed wordt onderhouden, kan dit bovendien ook leiden tot gezondheidsproblemen. Dit wilt u natuurlijk vermijden, aangezien een zwembad een hele investering is.

Hier biedt Loxone de oplossing. Geniet van dit stukje luxe in huis zonder zelf al te veel inspanning te doen met onze slimme zwembadsturing.

Oplossing & Configuratie: controle van de waterkwaliteit

Loxone biedt een grote verscheidenheid aan oplossingen om het zwembad automatisch te verzorgen. Zo wordt er een controle van de waterkwaliteit voorzien, opdat u geen groen zwembadwater zou krijgen.

Als u het kunt meten, kunt u het laten rapporteren in uw systeem. Als de hardware bestaat en elektrisch kan worden aangestuurd, dan kan uw systeem het automatisch aansturen. Zo kan ut bijvoorbeeld het chlore of zoutgehalte meten en regelen, de activering van de pomp automatiseren, …

Dankzij de aquastar Air is groen zwembadwater verleden tijd. U heeft een volledig gecontroleerd en controleerbaar systeem direct in uw App. U kunt elk detail van overal ter wereld controleren. Zo kan u bijvoorbeeld perfect de temperatuur op afstand regelen.

Tot slot, kan u nog een stapje verder gaan. Integreer onze Touch Surface en met één druk op de knop kan u wat beweging in het water genereren.

Hardware:

Configuratie:


Voorkom groen zwembadwater


Controle waterkwaliteit

Download de voorbeeld configuratie:

Waarom u en uw klant een automatische watercontrole moeten overwegen?

Vaarwel groen zwembadwater. Door uw zwembad te automatiseren, zorgt u ervoor dat dit steeds schoon en gebruiksklaar is, zonder dat u daar aan hoeft te denken. Het is beter om tijd te hebben om het zwembad te gebruiken dan om er voor te zorgen, nietwaar?

 

De lokale regelgeving en normen moeten in acht worden genomen. De inhoud van deze pagina maakt bepaalde aannames over de installatie. De informatie op deze pagina vervangt de contextuele kennis van een Loxone Partner niet. Voor een professioneel geïnstalleerde oplossing kunt u contact opnemen met een Loxone Partner om een van de in deze Use Case genoemde functionaliteiten te realiseren.

Meer praktijkvoorbeelden in deze reeks