Partner worden

op het vlak van installatie en consulting

De planning en installatie van intelligente huisautomatisering is voor u een dagelijkse bezigheid? Door een partnership met Loxone genieten uw klanten van een oplossing die flexibel en toekomstgericht is.

Profiteer van een sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in Smart Homes, en maak deel uit van onze succesverhaal.

360° oplossing

Als Loxone Partner vertegenwoordigt u een 360° oplossing die dankzij krachtige software en de flexibele Miniserver-architectuur snel en eenvoudig integreerbaar is. U en uw klanten profiteren van producten en oplossingen die perfect samenwerken, makkelijk te installeren zijn en bovendien betaalbaar zijn. En dat alles vanuit één producent.

Krachtige software & gratis updates

Loxone biedt revolutionaire software tools aan voor uw Smart Home projecten. Zonder extra kosten.

Hierbij staat onze Loxone Config centraal. Deze tool laat u toe om snel en eenvoudig – zelfs zonder programmeerkennis – een project te configureren. Dankzij regelmatige updates is en blijft Loxone Config in combinatie met Loxone OS de beste Smart Home software op de markt.

Marketing- &
Verkoopondersteuning

Als Loxone Partner kunt u op onze marketing- en verkoopondersteuning rekenen. Door de vermelding van uw onderneming op onze website leren potentiële klanten u kennen, en neemt uw online zichtbaarheid toe. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om marketingmateriaal voor uw kantoor of showroom tegen een mooie korting te kopen. Vergroot door het bereiken van de Gold of Platinum status uw zichtbaarheid en genereer meer klantenaanvragen via de website.

Echte marges, eerlijke prijzen

Vergeet kunstmatig hoge catalogusprijzen. Met ons partnerprogramma geniet u van echte marges in plaats van nutteloze hoge kortingen. Bovendien hebben we een transparante prijsstructuur.

Beste service,
direct van de fabrikant

Hulp nodig? Bij ons krijgt u service & support rechtstreeks van de fabrikant. Via e-mail, telefoon of remote desktop.

Persoonlijke
contactpersoon

Wij bieden u een persoonlijke aanspreekpartner aan waarbij u terecht kan met al uw vragen, of deze nu over de planning of uitvoering gaan.

Voor de perfecte introductie –
uw persoonlijke welcome package

Als verwelkoming in de wereld van Loxone hebben we voor u een exclusief welkomstpakket gemaakt. Leer onze producten, technologieën en meer kennen tegen een supervoordelige prijs.

Loxone opleidingen

Neem deel aan de Loxone Expertenopleiding en profiteer direct van de kennis van de fabrikant. Op korte tijd leert u alles over onze configuratiesoftware. Zo gaan toekomstige projecten sneller dan ooit!

We geven u ook de nodige know-how over de planning, verkoop, after-sales service en meer.

Uw opname in ons partnerprogramma

Als geautoriseerde Loxone Partner houdt u zich bezig met de realisatie van alle soorten Smart Home projecten – van de consulting en planning tot realisatie en follow-up. Deze extra diensten in verband met de verkoop aan eindklanten zijn de basis voor opname in ons partnerprogramma.

Voor de tevredenheid van onze eindklanten zijn wij op zoek naar sterke samenwerkingen. Gelieve rekening te houden met de volgende aanvullende eisen, afhankelijk van het type onderneming. Vergeet ook onze algemene Partner Guidelines niet.

Electricien/verwarming
Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten (elektrotechnische installatie/HVAC installatie) moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

 

 

 

 

 

 

Zonwering installateur
Om voor het Loxone partnerprogramma in aanmerking te komen, moet u klanten advies verlenen omtrent zonwering en de installatie hiervan voorzien, inclusief gestuurde oplossingen. Dit moet duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwembadbouwer
Om voor het Loxone partnerprogramma in aanmerking te komen, moet u als zwembadbouwer uw klanten ook gestuurde oplossingen aanbieden. Dit moet duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Systeemintegrator
Dienstverleningen in verband met domotica/huisautomatisering moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Deze diensten moeten ook bewezen kunnen worden door ervaring in verschillende projecten. Een systeemintegrator kenmerkt zich door zowel op gebied van software als hardware ( technieken ) de nodige kennis te bezitten en het project op deze vlakken kan begeleiden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.
Meet- & regeltechnieker
Dienstverleningen in verband met meet- en regeltechnieken moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Installateur zonnepanelen
Dienstverleningen in verband met zonnepanelen en PV-installaties moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna bouwer
Dienstverleningen in verband met sauna bouwen moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

 

 

Nu als Loxone Partner aanmelden

U wilt als Loxone Partner het leven van uw klanten veranderen en deel uitmaken van een succesverhaal? We kijken uit naar uw aanmelding!

Om erkend te worden als Loxone Partner, vindt eerst een controle plaats door een van onze medewerkers. Na deze controle zullen wij persoonlijk contact met u opnemen. Bij een succesvolle aanmelding profiteert u direct van de voordelen van ons partnerprogramma en wordt u vermeld als geregistreerd Loxone Partner.

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214