De toekomst voor audio in hotels met de Miniserver Compact

Kim Vennekens
februari 2, 2024 in Technology
In de dynamische wereld van gebouwautomatisering voor hotels draait het vooral om betrouwbare oplossingen. Hier speelt de Miniserver Compact van Loxone een rol als energie-efficiënt audiosysteem, waarmee de audio-ervaring in elke kamer naar het hoogste niveau wordt getild.

Individuele audiogebieden voor meer functionaliteit 

De Miniserver Compact gaat verder dan alleen het afspelen van muziek. In bad- en slaapgedeeltes kunnen eigen audiozones worden ingericht die meer functionaliteit bieden. Van op maat gemaakte achtergrondgeluiden tot aan individuele muziekkeuze.


Veelzijdig gebruik van alarmen en meldingen

De Miniserver Compact zendt alarmen, omroepen en belsignalen uit via de hoogwaardige luidsprekers, zodat ze hoorbaar zijn in de hele hotelkamer of in het gebouw. Dit verbetert niet alleen de veiligheid, maar ook de algemene bereikbaarheid.


Alles onder controle

Als eigenaar behoud je de volledige controle. Je beslist welke afspeellijsten of radiostations geselecteerd kunnen worden en welke medewerkers wijzigingen in jouw systeem kunnen aanbrengen, of je bestuurt alles gemakkelijk zelf – ook als je niet ter plaatse bent. Zo kun je er zeker van zijn dat elke audiozone in jouw hotel precies klinkt zoals je dat wilt. 

 

Efficiënte 2-in-1 oplossing

Het beste van twee werelden – hier komen de voordelen van onze Miniserver en Audioserver samen in één compacte oplossing. Dit reduceert de installatie-inspanning tot een minimum en bespaart ruimte.


Op maat gemaakte hotelkamerbesturing

De Miniserver Compact is ideaal voor de individuele besturing van hotelkamers en kan, indien gewenst, ook in de kamers door jouw gasten bediend worden. Door het aansluiten op luidsprekers ontstaat er een op maat gemaakte audio-omgeving in elke kamer, die samen met andere functies zoals bijvoorbeeld de lichtbesturing, de hotelervaring uniek maakt.

Kostenbesparend en energie-efficiënt

Houd het energiebeheer van jouw hotel in de gaten en bespaar hoge kosten door conventionele versterkerinstallaties. Zoals we al in verschillende referentieprojecten hebben kunnen bewijzen, kan hiermee tot 60% energie worden bespaard.

Investering in de toekomst van het hotel

Hotelinvesteerders, exploitanten en elektriciens die kiezen voor Loxone, vinden in de Miniserver Compact, naast de vele mogelijkheden om het gebouw te automatiseren, een innovatieve oplossing voor de audio-ervaring in hotelkamers. Minder hardware-inspanning, meer prestaties –een investering in de toekomst van het hotel, die vandaag al ervaren kan worden op onze Loxone Campus. Overtuig jezelf van het potentieel van een geautomatiseerde hotelervaring het beste zelf. 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten