Nieuw: Ruimteklimaat Sensor – de musthave voor een optimale klimaatregeling

Bertien Van Peer
september 25, 2018 in Know How
Aangename temperaturen en een ideale luchtkwaliteit – ook wel bekend als de klimaatregeling – hebben een belangrijke invloed op het menselijke welbevinden. Wanneer de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit niet in harmonie zijn, dan heeft dit gevolgen voor jouw welzijn en gezondheid.

Dankzij de Ruimteklimaat Sensor registreert het loxone Smart Home op betrouwbare wijze alle belangrijke gegevens met betrekking tot temperatuur, vochtigheid en CO2. Zo zorgt de woning op elk moment van de dag automatisch voor de optimale klimaatregeling.

Om het volledige potentieel te behalen, is de Ruimteklimaat Sensor samen met de software versie 10 beschikbaar vanaf nu. Bestel de Ruimteklimaat Sensor vandaag nog en geniet binnenkort van een ongeëvenaard comfort!

Perfect voor alle leefruimtes

Plaats de Ruimteklimaat Sensor overal waar je veel tijd doorbrengt en ventilatie aanwezig is, bijvoorbeeld:

Perfect voor alle leef-
ruimtes

Plaats de Ruimteklimaat Sensor overal waar je veel tijd doorbrengt en ventilatie aanwezig is, bijvoorbeeld:

Kantoor

Concentratie is hier vereist. Daarom is het belangrijk om regelmatig frisse lucht te voorzien in het kantoor om zo hoofdpijn te voorkomen.

Slaapkamer

Frisse lucht en een optimale temperatuur zijn nodig voor een optimale slaap.

Badkamer

In plaats van na een warme douche ‘s ochtends een raam open te zetten, regelt het Smart Home echter automatisch de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Eenvoudig te integreren in de omgeving, waar dan ook

Waar je de Ruimteklimaat Sensor ook plaatst, hij blijft altijd discreet op de achtergrond en meet de waarden op een onopvallende manier. Jouw vrienden zullen hem niet snel ontdekken.

Verdere highlights

Meer weten over de Ruimteklimaat Sensor? Ontdek alle verdere highlights in onze webshop!

Ik wil meer over LOXONE weten