De nieuwe Quadral Inbouw Plafondluidspreker 7 (Art. 100497) overtuigt met een uitzonderlijk gelijkmatig en breed geluidsspectrum, dat voor een uitstekend geluidsbeeld zorgt. De plafondluidspreker is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Loxone Audioserver en is daarom de perfecte aanvulling voor een uitstekende audio-ervaring.

Nieuw: quadral Install Speaker 7


september 16, 2021 in Technology
De nieuwe quadral Install Speaker 7 (Art. 100497) overtuigt met een uitzonderlijk gelijkmatig en breed geluidsspectrum, dat voor een uitstekend geluidsbeeld zorgt. De plafondluidspreker is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Loxone Audioserver en is daarom de perfecte aanvulling voor een uitstekende audio-ervaring.

Kijk uit naar de nieuwe quadral Install Speaker 7 met geluidskarakteristieken die uniek zijn in zijn prijsklasse:

 

  • Single-frame design met 50% groter diafragmagebied
  • Homogeen geluid in de hele ruimte, dankzij een indrukwekkende stabiliteit
  • Rijke bas met tot vier keer het uitgangsvermogen
  • Perfect afgestemd voor gebruik met de Loxone Audioserver
  Loxone Speaker quadral Install Speaker 7
Nominaal vermogen 30W 40W
Maximaal vermogen 60W 80W
Nominale impedantie 8 Ohm + 8 Ohm 8 Ohm
Maximaal volume 86dB 88dB
Frequentiebereik 60 … 20000Hz 50 … 28000Hz

quadral – het kenniscentrum
inzake audio

quadral is de luidsprekerspecialist uit Hannover en staat al bijna 50 jaar voor hoogwaardige hifi-componenten en is tevens één van de grootste Duitse luidsprekerfabrikanten. Talloze topbeoordelingen in vaktijdschriften en op online vakportalen getuigen van de akoestische deskundigheid.

In oktober 2020 werd quadral overgenomen door Loxone en maakt sindsdien deel uit van de Loxone Groep. De quadral Install Speaker 7 is de prelude voor verdere gezamenlijke producten.

Alle technische informatie over de nieuwe plafondluidspreker is te vinden in onze webshop.

Muziek begeleidt ons ons hele leven. Onze emotionele toestand weerspiegelt waar we op dat moment naar luisteren. Wij bij quadral hebben het tot onze missie gemaakt om voor iedereen de hoogste kwaliteit muziekweergave tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Onze ruime ervaring in de hifi-sector staat garant voor een hoorbare “aha”-ervaring. De diepe verbondenheid tussen quadral en Loxone opent nieuwe uitstekende mogelijkheden om onze klanten een stukje levenskwaliteit en levensvreugde te geven.

Volker Schwerdtfeger

CEO, quadral GmbH

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten