De Loxone Weather Service is nu beschikbaar in de Benelux


oktober 23, 2015 in Technology

Het regent weer, wat een verrassing … Zoals je weet is een fikse regenbui nooit ver weg in onze contreien. Gelukkig word je dankzij onze Loxone Weather Service nooit meer verrast door plotselinge neerslag.

De Weather Service gebruikt data van toonaangevende weerproviders wereldwijd om accuraat het weer op uw locatie te voorspellen. Integreer de Weather Service in uw Loxone systeem en maak uw Smart Home nog slimmer!

De highlights

Automatische zonwering

weather-service-aufgaben-beschattung-icon-white
Afhankelijk van het stralingsniveau en de bewolking beweegt uw zonwering automatisch. U bent beschermd tegen oververhitting in de zomer en geniet van gratis zonnewarmte in de winter.

Temperatuurregeling

2Met de Weather Service is uw verwarming altijd een stapje voor. Wordt er sneeuw voorspeld? Uw Smart Home weet dat en zorgt ervoor dat uw woning lekker warm blijft.

Irrigatie

3De Weather Service houdt uw gazon mooi en gezond groen. Regen voorspeld? Dan wordt de irrigatie uitgesteld. Is het een zonnige dag? Dan wordt er ’s avonds automatisch gesproeid.

Personalisatie

4Het is super eenvoudig om persoonlijke meldingen in te stellen. Zo kan uw Loxone Smart Home u ’s ochtends een melding geven wanneer er slecht weer op komst is, zodat u niet vergeet om een jas mee te nemen.

 

Volledige App-integratie

De Weather Service is volledig geïntegreerd in onze Loxone Apps. Dagelijkse weerrapporten- en voorspellingen (tot 66 uur later) zijn altijd zichtbaar op uw smartphone of tablet.

Volgende weergegevens worden getoond:

 • Temperatuur en gevoelstemperatuur
 • Dauwpunt
 • Luchtdruk
 • Neerslag
 • Vochtigheid
 • Stralingsniveau
 • Windsnelheid
 • Windrichting

Hoe activeer ik de Loxone Weather Service?

De Loxone Weather Service activeren is erg eenvoudig. Volg simpelweg deze drie stappen:

 1. Bestel de Weather Service via de webshop. De looptijd varieert van 1 tot 10 jaar.
 2. Samen met de factuur ontvangt u een licentiesleutel, welke u bij ‘Mijn producten’ kan ingeven om de dienst te activeren.
 3. Van zodra de dienst geactiveerd is, kan u de gewenste functies configureren via Loxone Config en de huidige weersvoorspellingen gebruiken voor uw comfort en veiligheid.

PS: vergeet niet dat de Miniserver verbonden moet zijn met het internet om de Weather Service te gebruiken, omdat de weergegevens van een externe server worden gedownload.

Neem contact op met uw Loxone Partner om de Weather Service in uw Smart Home te integreren of bestel online.

Loxone Partner vinden Bestel online

 

Ik wil meer over LOXONE weten