Je hoort het verschil: 80+ quadral producten nu verkrijgbaar bij Loxone

Bertien Van Peer
december 1, 2021 in Technology
Sinds januari 2021 maakt de luidsprekerspecialist quadral al deel uit van de Loxone Groep. Meer dan 10 jaar uitmuntendheid in huis- en gebouwautomatisering en meer dan 40 jaar high-end audiokwaliteit. Comfort, veiligheid en energie-efficiëntie gaan samen met de beste geluidscultuur. Als Loxone Partner profiteer je van aantrekkelijke partnerkortingen op het gehele quadral-assortiment, dat je nu rechtstreeks bij Loxone kunt kopen! Vanaf vandaag worden de verkoop en de logistiek rechtstreeks door Loxone verzorgd.

quadral luidspreker assortiment nu verkrijgbaar bij Loxone

Samen bieden wij je ’s werelds beste geïntegreerde audio-oplossing voor gebouwen en maken wij het voor de elektrovakman gemakkelijker om de wereld van de audio binnen te stappen. Vanaf nu zijn quadral producten gemakkelijk te kopen bij Loxone: Vanaf vandaag worden de verkoop en de logistiek rechtstreeks door Loxone verzorgd.

Ook de bestaande onderneming quadral wordt verder versterkt. De gecombineerde kracht gaat naar ontwikkeling, after-sales en marketing en blijft op de locatie in Hannover.

Ontdek nu onze nieuwe webshop! Als Loxone Partner zijn nu meer dan 80 high-end hifi-componenten van de premiumfabrikant quadral voor jou beschikbaar tegen aantrekkelijke partnervoorwaarden.

Samen met Quadral hebben we ons als doel gesteld een fantastisch geluid te combineren met moderne connectiviteit. Dus dankzij de combinatie van de Audioserver van Loxone en de luidsprekers van quadral is er eindelijk een eenvoudige oplossing voor uitgebreid hifi-luisterplezier. Want op die manier wordt hifi een onderdeel van een volledig audioconcept – uiteraard met inbegrip van Spotify, TuneIn en ook lokale media. Ook op het gebied van kwaliteit gaan beide werelden goed samen: De quadral luidsprekers zijn, net als de Loxone producten, ontworpen om de levensduur van een gebouw mee te gaan. Dankzij regelmatige updates blijft deze audio-oplossing altijd up-to-date.

Rüdiger Keinberger

CEO, Loxone Electronics GmbH

Eindelijk een eenvoudige oplossing voor hifi-luisterplezier.

De wereld van de audio-oplossingen is de afgelopen decennia veranderd.  Enerzijds zijn er complexe hifi-oplossingen die al tientallen jaren garant staan voor een fantastisch geluid en duurzaamheid. Aan de andere kant zijn er slimme luidsprekers die zich richten op connectiviteit en eenvoud, terwijl de geluidskwaliteit vaak op de achtergrond blijft. Streamingdiensten maken muziek, audioboeken, podcasts en dergelijke alomtegenwoordig.

Samen met quadral hebben we als doel het beste van twee werelden te combineren: fantastisch geluid met moderne connectiviteit. Hiermee bieden we jou en jouw klanten eindelijk een eenvoudige oplossing voor hifi-luisterplezier.

Ontworpen om een (gebouw)leven lang plezier te verschaffen

Net als de Loxone Miniserver en zijn Extensions, zijn de Audioserver en de quadral luidsprekers ontworpen om een leven lang plezier aan een gebouw te verschaffen. Op deze manier zetten wij ons duidelijk af tegen de trend van elektronica met een steeds kortere levensduur, die helaas ook op het gebied van draadloze luidsprekers kan worden waargenomen. Bovendien biedt quadral een uitgebreide reparatieservice voor al zijn luidsprekerseries, voor het geval dat er toch iets mis zou gaan.

Dankzij regelmatige gratis updates blijft de krachtigste audio-oplossing op de markt altijd up-to-date.

Muziek begeleidt ons ons hele leven. Onze emotionele toestand weerspiegelt waar we op dat moment naar luisteren. Wij bij quadral hebben het tot onze missie gemaakt om voor iedereen de hoogste kwaliteit muziekweergave tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Onze ruime ervaring in de hifi-sector staat garant voor een hoorbare “aha”-ervaring. De diepe verbondenheid tussen quadral en Loxone opent nieuwe uitstekende mogelijkheden om onze klanten een stukje levenskwaliteit en levensvreugde te geven.

Volker Schwerdtfeger

CEO, quadral GmbH

Aantrekkelijke partneraanbiedingen

Als Loxone Partner zijn de exclusieve high-end hifi-componenten van de premiumfabrikant Quadral nu voor jou beschikbaar tegen aantrekkelijke partnervoorwaarden.

Ik wil meer over LOXONE weten