Innovado is Loxone Flagship Partner mét Flagship Showroom

Bertien Van Peer
oktober 25, 2022 in Backstage
Hoera, we hebben er opnieuw een Loxone Flagship Partner én Showroom bij! Dikke proficiat aan Innovado met hun nieuwe status en de opening! In een Loxone Showroom beleef je onze totaaloplossing met jouw eigen zintuigen, dus reserveer snel jouw infosessie in Bunde, Limburg, Nederland.

Innovado

Innovado zet volop in op verduurzaming. Klanten krijgen op één plek onderbouwd advies over alle aspecten van de complexe wereld van verduurzamen. Het team van Innovado spreekt elke dag mensen die wel stappen willen zetten, maar niet weten waar te beginnen, wat nuttig is en welke investeringen ermee gemoeid zijn. Innovado verzorgt het advies én kan ervoor zorgen dat het gerealiseerd wordt.

“Aangezien het voor de meeste klanten allemaal “nieuw” is, is het van belang dat er goed geluisterd wordt naar de wensen door de partner en dat hij daarop inspeelt waar mogelijk. Daarbij is een bezoek aan een demowoning een stap die men niet zou moeten overslaan”, aldus Pedro Heijnens, Algemeen Directeur van Innovado. Vanaf nu kan je de demowoning van Innovado in Bunde, Limburg na afspraak bezoeken voor meer informatie over de Loxone oplossing!

Flagship Showroom van Innovado

Klanten komen bij ons als duurzame installateur voor een duurzame en comfortabele woning. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die daaraan kunnen bijdragen en hebben gezien dat home automation een hele waardevolle toevoeging kan zijn. 

Pedro Heijnens

Algemeen Directeur, Innovado

Wat is jouw favoriete project geweest met Loxone?

Het is wellicht onverwacht, maar het favoriete project is een uitvaartstudio waar Loxone in de volle breedte is toegepast. Op deze manier werd het mogelijk het idee van de ondernemer door te voeren om nabestaanden in de gelegenheid te stellen de overledene in de uitvaartstudio te bezoeken in zijn “eigen” omgeving. Toegang (zodat men in besloten kring kan zijn), muziek, fotopresentatie etc. worden automatisch opgestart als de betreffende familie de ruimten betreedt. Verwarming en verlichting worden uiteraard ook geactiveerd zodat het altijd aangenaam is op deze moeilijke momenten. 

Ultieme home automation project met Loxone?

“De onlangs geopende demowoning van Innovado is voor ons het ultieme home automation project. Daar willen we al het mogelijke toepassen, uiteenlopend van energiemanagement, verlichting, muziek, home cinema tot en met het zwembad”, aldus Pedro & Hans.

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in 2022?

Nu voelen we ons nog vaak “missionaris”, we leggen steeds uit wat het is en vooral wat de mogelijkheden en voordelen zijn. We zijn ervan overtuigd dat de komende jaren steeds meer mensen het gaan toepassen en daarmee gaan leren kennen. Nu is het nog een uitzondering als iemand smart home toepast, het gaat de standaard worden.

Het zal niet verbazen dat bij onze klanten energiemanagement steeds belangrijker wordt. Gestart met het automatisch oproepen van sferen/handelingen, verschuift het naar intelligent gebruik van de technische installaties. Hier is de Loxone Miniserver uitermate voor geschikt.

Pedro Heijnens

Algemeen Directeur, Innovado

Feestelijke opening Flagship Showroom op 23 september 2022

Vrijdag 23 september 2022 staat in onze geschiedenisboeken geschreven, die dag vond immers de feestelijke opening plaats van de Flagship Showroom van Innovado. Er werd gelachen, geklonken en vooral blij uitgekeken naar toekomstige samenwerkingen.

Hieronder vind je een blik achter de schermen van deze heuglijke dag.

Copyright: Koen Kruchten

Showroom Innovado

Sinds september 2022 verwelkomen de collega’s van Innovado jullie graag in hun Showroom in Bunde, Limburg, Nederland.
Neem contact op via [email protected].

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten