De Audioserver: dit zeggen onze fans & Partners


september 18, 2020 in Backstage

De Audioserver is enkele weken geleden gelanceerd. Tijd om onze fans en Partners eens te bevragen wat ze ervan vinden.
Hieronder een greep uit hun reacties en feedback wereldwijd. 

Eindelijk kunnen we de nieuwe @loxone #audioserver testen. En aan alle mensen die het gevoel hadden dat het te weinig prestatievermogen heeft (inclusief ikzelf) – ik ben overweldigd! Soepele controle en de mogelijkheid om een ruimte te vullen met helder geluid en al zijn extra’s. Ook een geweldige functie voor huiseigenaren… vooral voor kinderen als het eten klaar is… tot nu toe ben ik echt heel erg onder de indruk! Ik kijk uit naar de verbeteringen en veranderingen in de komende maanden – #loxoneuk #loxoneaudioserver #lila #multiroom #audio #multiroomaudio

smartsystemsgroup

Loxone Partner, UK

Dit is echt een cool product!!! Grote lof voor het ontwikkelingsteam voor al hun harde werk. We zijn onder de indruk en ervan overtuigd dat we voor deze kleine prijs nu multiroom audio in zowat elk project kunnen stoppen. Gelukkig zijn de dagen van de oude, zware muziekserver en de bijbehorende versterker nu eindelijk voorbij!!!! Doe zo verder 😁👍👍💪💪

Markus G.

Loxone Fan, Duitsland

Wat kan ik zeggen… opnieuw heeft Loxone mijn verwachtingen overtroffen door een hoge mate van professionaliteit en veelzijdigheid in haar producten te tonen. Een echte evolutie op het gebied van slimme thuis- en professionele audiotechnologie… Nu is het aan ons Loxone partners om onze klanten het ongelooflijke potentieel van dit systeem te laten zien.

Auto hi fi System snc

Loxone Partner, Italië

Net besteld en kijk uit naar de installatie van de nieuwe Audioserver. Airplay-client, TOP ! Zones toewijsbaar in mono- of stereozones , TOP ! COMPACT ! De prijs –> hot ! De mogelijkheid om de versterker uit te breiden met de Extensions, door bedrading met de Loxone Tree Kabel en 24V en vervolgens de Extension naast de diffuser, TOP . Alleen positieve zaken. Ik ben er zeker van dat de LOXONE-ontwikkelaars de kleine uitbreiding zullen creëren die veel mensen leuk zullen vinden. Ik heb de update gisteravond gedaan en ben met de configuratie gaan spelen. Supergemakkelijk! Het is jammer dat de postbode niet op zondag komt…🎧

Frédéric Seffer

Loxone Partner, Frankrijk

De audiorevolutie is hier – de nieuwe #Audioserver van #Loxone. Veel meer dan #muziek: intelligente functies die het een must maken in elk intelligent gebouw. De Audioserver kan bijna onzichtbaar worden geïntegreerd en gebruikt worden voor muziek, geluid of berichten voor het alarmsysteem in een restaurant, een slimme deurbel thuis of de aankondiging van gebeurtenissen op kantoor.

Smatix S.L (Instalem)

Loxone Partner, Spanje

Hallo, ik werk al jaren met Loxone en heb een soortgelijk product als de Audioserver gemist. Op basis van de informatie kwam ik tot de conclusie dat dit de juiste richting is. In tegenstelling tot de Music Server hoef ik het rack niet af te koppelen en kan ik het gewoon op een DIN-rail installeren, wat me veel tijd bespaart. Bovenal moet ik de totaaloplossing prijzen, vooral het compacte ontwerp. Het geluidssysteem is gewoon een bom!

MINALOX, s. r. o.

Loxone Partner, Slowakije

De ware revolutie in multiroom audiosystemen is werkelijkheid geworden! Uitstekende geluidskwaliteit, onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden en compacte afmetingen in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijs maken het mogelijk om elke dag van de Audioserver te genieten!

Hi-End Tech

Loxone Partner, Polen

Gefeliciteerd hoor! Dit is een mooi nieuw product en een goede presentatie! Het ziet er veelbelovend en toekomstbestendig uit ;-)!

Aurora Futura

Loxone Partner, Nederland

Smart Energy Solution

Loxone Partner, Tsjechië

Ik wil meer over LOXONE weten