Loxone Smart Home

UW WONING. EENVOUDIGE BEDIENING. INTELLIGENTE AUTOMATISERING.

In een Loxone Smart Home wordt alles bestuurd door één centraal toestel – de intelligente Loxone Miniserver. Van de zonwering over de muziek tot en met de verwarming.

DE LOXONE SMART HOME-OPLOSSING

Alles sturen

Eenvoudige bediening

Intelligente automatisering

Alles sturen

In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in een centraal en intelligent hart, de kleine groene Miniserver. Nooit meer geïsoleerde oplossingen. Gewone drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden net zo geïntegreerd door de Miniserver als fotovoltaïsche installaties en andere complexe systemen.

Zonwering

Stuur uw zonwering afzonderlijk, in groep of volledig automatisch. Gebruik uw zonwering ook als alarm (alle rolluiken en jaloezieën open).

Verlichting

Gekleurd licht, lichtscènes, dimmen etc. Creëer de perfecte atmosfeer met de lichtsturing van Loxone.

Verwarming & koeling

Uw kamers zijn op ieder tijdstip op de perfecte temperatuur. De slaapkamer aangenaam koel bij 19 °C, de badkamer 's morgens lekker warm bij 22 °C.

Multimedia

Luister naar je lievelingsmuziek in alle kamers: word wakker met de kickstarter-playlist in de badkamer 's morgens en kies voor de Chillout-lijst tijdens het avondmaal.

Energie

Mogelijkheden tot het besparen van energie opsporen, stroomvreters automatisch uitschakelen, zelf geproduceerde elektriciteit gebruiken …

Alarm

Creëer uw eigen individuele alarminstallatie met bestaande componenten alsook aanwezigheidsmelders en jaag ongewenste gasten weg met licht, muziek en zonwering.

Eenvoudige bediening

In een Loxone Smart Home kunt u zaken activeren via traditionele knoppen of met de smartphone wanneer u niet thuis bent. Het systeem past zich aan uw levensstijl aan, en niet andersom.

Das Loxone Smart Home bietet vielfältige Bedienmöglichkeiten, ob Taster, Smartphone, Tablet oder PC

Intelligente automatisering

het Loxone Smart Home herkent automatisch situaties zoals aanwezigheid, temperatuur, weer, brand, inbraak, zonsondergang en zo veel meer. Het systeem weet uit zichzelf wat het moet doen, en maakt uw woning daardoor intelligent.

Dank intelligenter Automatisierung erledigt das Smart Home seine Aufgaben auch bei Abwesenheit

Wanneer u er bijvoorbeeld niet bent, knapt uw Smart Home tal van klusjes voor u op. Het uitschakelen van stroomvreters. Het verlagen van de temperatuur. Een alarm bij inbraak of brand. Zonwering bij hitte. En nog veel meer!

Het systeem helpt u, zonder dat u daar iets voor moet doen, energie te besparen. Het doet dat door bijvoorbeeld kamers die niet gebruikt worden te detecteren en het licht na enige tijd automatisch uit te schakelen, stroomvreters te deactiveren etc.

Het systeem waarschuwt u in de meest uiteenlopende situaties. Wanneer de garagepoort 's avonds nog open staat, als iemand onrechtmatige toegang tot uw woning probeert te krijgen, bij waterlekken etc.

Als Loxone Partner erhältst du viele Vorteile und Unterstützung bei der Realisierung von Smart Homes.

WORD LOXONE-PARTNER

Houdt u net zo veel van huisautomatisering als wij? Perfect. Word Loxone-partner en stap mee in onze missie om Smart Homes voor iedereen toegankelijk te maken.

U geniet van een eenvoudig, allesomvattend systeem, met echte marges en gratis ondersteuning bij uw Smart Home-projecten.

Word partner

Uit de Loxone Blog

Een woning bouwen of verbouwen doen de meeste mensen slechts één keer. Meestal wordt er op dat moment uitgegaan van de huidige levensomstandigheden. Wat de toekomst brengt, dat zien we later wel. Dat kan echter voor problemen zorgen. De kans …

GO

Ik geef het toe: ik heb geen groene vingers. Jaar na jaar gaan mijn vers gepotte planten en bloemen dood. Daarom ben ik zo geïntrigeerd door het project van deze Loxone-gebruiker. Hij maakt van de Miniserver een slim beregeningssysteem om …

GO

Met de ontwikkeling van de Nano Dimmer Air wordt ons assortiment met een belangrijk product uitgebreid. De Loxone Air technologie biedt nu een complete oplossing voor bestaande woningen. De Nano Dimmer Air is namelijk een compacte inbouwdimmer die zich zonder …

GO