Badkamer domotica
voor meer comfort

De badkamer heeft niet louter een praktische functie. Tegenwoordig is het een echte wellnessruimte. Het is een plaats waar ontspanning centraal staat. Loxone versterkt dit gevoel. Onze intelligente domotica maakt uw badkamer slim, voor meer comfort en minder energieverbruik.

Smart Home im Wohnbau mit Loxone

Enkele voorbeeldfuncties

Een Loxone smart home biedt oneindig veel mogelijkheden. Hier zijn alvast enkele domotica functies voor de badkamer:

Ventilatie

Activatie van het ventilatiesysteem bij een te hoge luchtvochtigheid

Temperatuur

Altijd de juiste temperatuur met slimme verwarming

Muziek

Genieten van uw favoriete muziek tijdens het tandenpoetsen

Sfeer

Aangepaste sfeer voor een ontspannende douche: zachte muziek en gedimd licht

Uw voordelen

Meer comfort

Met Loxone stijgt het comfort in uw badkamer aanzienlijk. Geniet van sfeervolle muziek en aangename verlichting tijdens uw ochtendrituelen. Het licht gaat trouwens automatisch aan – handig als u met beide handen een wasmand vol handdoeken draagt. En dankzij onze intelligente klimaatregeling heeft de badkamer altijd de juiste temperatuur.

Meer veiligheid

Onze smart homes hebben allerlei ingebouwde veiligheidsfuncties. Laat bijvoorbeeld de ventilatie op volle toeren draaien wanneer er een te hoge CO-waarde wordt gemeten. Of gebruik een drukknop om een alarmmelding naar contactpersonen te sturen als u onwel .

Minder energieverlies

Bespaar energie door de verlichting te doven wanneer de badkamer leeg is. Daarnaast zorgt onze slimme temperatuurregeling voor een aangename 23 °C (of wat u verkiest) met een minimaal energieverbruik. Staan de ramen open om te verluchten? Dan gaat de verwarming tijdelijk uit. Volledig automatisch.

Collage producten

Voor nieuwe en bestaande badkamers​

Loxone past in elke woning. Voor nieuwe badkamers of grondige badkamerrenovaties hebben we Loxone Tree ontwikkeld; een schaalbare bekabeling met een maximum aan flexibiliteit. Wilt u een bestaande badkamer upgraden? Gebruik dan onze draadloze Loxone Air oplossing.

Loxone domotica in uw badkamer?

Wij beantwoorden graag uw vragen over de mogelijkheden van Loxone – of het nu gaat om een badkamerrenovatie of een nieuwbouwproject. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op. Neem een kijkje in ons magazine voor inspiratie.