We veranderen het leven
binnen uw vier muren

Onze huidige visie is ontstaan uit een simpel idee: een woning, die weet wat ze moet doen.
Onze missie: iedereen woont in een Smart Home.

Onze visie

Elke missie begint met een visie.

De onze begon in het jaar 2008. Thomas Moser en Martin Öller waren het eens dat een woning haar basisfuncties op het vlak van comfort, veiligheid en energiemanagement alleen moet kunnen uitvoeren. Vandaag de dag parkeren auto’s zichzelf en maait een robot uw gras. Slim wonen was dus niet langer een utopische droom. Helaas waren de bestaande oplossingen onpraktisch, complex en vooral erg duur.

„We dachten dat er toch een eenvoudige, slimme en betaalbare oplossing moest zijn! We willen dat ‘s nachts het licht aangaat wanneer we opstaan, zonder in het donker naar een lichtschakelaar te zoeken. We willen dat onze jaloezieën de stand van de zon volgen – in combinatie met onze verwarming om energiezuinig te verwarmen…”.

Martin Öller
Oprichter & CEO Loxone

Vanuit een eigen behoefte is een idee ontstaan:

Een Loxone Smart Home

 

In eerst instantie voor onszelf, vandaag voor de hele wereld.

“Een Loxone Smart Home is niet alleen comfortabel, energie-efficiënt en veilig. Het denkt vooruit, bijvoorbeeld door de verwarming op te zetten zodat het lekker warm is wanneer ik thuiskom. Zonder enige inspanning van mijn kant. Indien nodig kan ik vanop afstand zien of de droogkast uitstaat. Ik blijf altijd in controle.”

Thomas Moser
Oprichter & CEO Loxone

Onze missie

Iedereen leeft in een Loxone Smart Home

Het leven in een Smart Home zien we niet als een luxe, maar als een eigentijds woonmodel voor iedereen. Dit basisidee van beide oprichters inspireert alle Loxonauten, elke dag, bij elke ontwikkeling. Vol passie werken meer dan 250 medewerkers wereldwijd aan de realisatie van deze droom. Ze doen er alles aan om de wereld te laten kennismaken met leven op automatische piloot. Betaalbaar. Voor bestaande woningen en nieuwbouw.

Passie doet leven

Met vele duizenden Smart Home projecten wereldwijd staan we aan de voorhoede van onze sector. Maar dat is niet voldoende. We blijven de mouwen opstropen om samen de beste Smart Home oplossingen ter wereld aan te bieden. Interesse? Maak deel uit van ons uniek team.