Create
automation

Loxone maakt een eenvoudige sturing en intelligente automatisering mogelijk voor projecten van elk kaliber. Van kleine installaties tot Smart Homes tot commerciële projecten.

Onze visie

2008: Thomas Moser en Martin Öller waren het eens dat een woning de basisfuncties op het vlak van comfort, veiligheid en energiemanagement alleen moet kunnen uitvoeren. In een tijd waarin auto’s op eigen kracht kunnen parkeren en robots het gazon kunnen maaien, wilden beiden in intelligent comfort binnen hun eigen vier muren leven. Maar toen ontdekten ze dat al het slimme dat op de markt werd aangeboden onpraktisch, ingewikkeld en vooral erg duur was.

Vandaag: thuis, in een hotel, op kantoor of in een bedrijfspand – Loxone zorgt voor alle soorten sturing- en automatiseringstaken, waardoor het leven en werken in elke situatie eenvoudiger wordt.

Loxone in de media

Ons bedrijf heeft recentelijk de aandacht getrokken van veel media, die geïnteresseerd zijn in ons systeem. Elk artikel biedt een uniek perspectief op onze missie. We nodigen je graag uit om deze materialen te bekijken om meer te leren over onze activiteiten, innovaties en de impact die we hebben op onze sector.

„We dachten dat er toch een eenvoudige, slimme en betaalbare oplossing moest zijn! We willen dat ‘s nachts het licht aangaat wanneer we opstaan, zonder in het donker naar een lichtschakelaar te zoeken. We willen dat onze jaloezieën de stand van de zon volgen – in combinatie met onze verwarming om energiezuinig te verwarmen…”.

Martin Öller
Oprichter & CEO Loxone

“Loxone doet dingen voor mij zonder enige actie van mijn kant. Of het nu in mijn eigen huis is, op kantoor of in de lokale watervoorziening. Er zijn geen grenzen aan ieders verbeelding. Dit geeft me niet alleen de tijd, maar ook de gemoedsrust dat alles onder controle is. Dankzij Loxone kan ik dit unieke comfort met de wereld delen”.

Thomas Moser
Oprichter & CEO Loxone

Vanuit eigen privébehoeften is een idee ontstaan:

 

De Loxone gebouwautomatisering

Aanvankelijk alleen voor het Smart Home, vandaag voor alle soorten projecten. Van de eigen woning tot hotels tot grote woonprojecten, alles kan geautomatiseerd worden met Loxone.

Onze missie

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven.

De Loxone automatiseringsoplossing ontlast u van de meeste zaken op het gebied van comfort, veiligheid en energiezuinigheid zodat u het enige terugkrijgt dat onvervangbaar is: tijd. Tijd voor alles wat u niet doet uit gewoonte, maar met plezier.

Passie doet leven

Met vele duizenden Loxone projecten wereldwijd hebben we de top van de branche bereikt. Maar dat is nog niet voldoende. We blijven de mouwen opstropen en werken samen om de beste slimme oplossing ter wereld te bieden. Interesse? Maak deel uit van ons uniek team.