Inspirerende vergaderruimte geautomatiseerd

In het kort: automatiseer en creëer een inspirerende vergaderruimte

Om een vergadering vlot te laten verlopen, zijn er talloze factoren waarmee rekening gehouden dient te worden. Hoe kan men efficiënt vergaderen? Creëer een unieke en inspirerende vergaderlocatie samen met Loxone!
Met één druk op de knop wordt de ‘vergadermodus’ geactiveerd en bereidt de ruimte zich automatisch voor op een presentatie. U hoeft u niet langer te bekommeren om het activeren van de projector, het sluiten van de jaloezieën of de gordijnen of het uitschakelen of dimmen van de verlichting. Al deze functies passen zichzelf aan om de productiviteit en focus voor een vergadering te ondersteunen.

Oplossing & Configuratie: inspirerende vergaderruimte dankzij automatisatie

Bij het activeren van de ‘vergadermodus’, zal de Miniserver automatisch de verlichting instellen op de gewenste sfeer en de slimme Ruimteklimaat Sensor zorgt voor de ideale temperatuur tijdens de vergadering. Ook wordt de ventilatie in de ruimte even uitgeschakeld om het geluidsniveau tot een minimum te beperken (indien nodig, bijvoorbeeld voor luidere ventilatoren).

Bovendien wordt de videoprojector ingeschakeld en wordt de juiste ingang geselecteerd met de Media Controller. Het projectorscherm wordt automatisch neergelaten en de jaloezieën worden gesloten om de ruimte voor de presentatie donkerder te maken. Gordijnen kunnen automatisch worden gesloten voor privacy. Zo kunt u altijd efficiënt vergaderen.

Hardware:

Configuratie:


Inspirerende vergaderruimte

Download de voorbeeld configuratie:

Automated Conference Room

Config 10.3.11.27

Waarom u en uw klant efficiënt vergaderen moeten overwegen?

Tijd is geld, dus zou het niet geweldig zijn als u uw inspirerende vergaderruimte binnen kunt lopen en alle stappen die nodig zijn voor uw presentatie automatisch worden uitgevoerd?

 

De lokale regelgeving en normen moeten in acht worden genomen. De inhoud van deze pagina maakt bepaalde aannames over de installatie. De informatie op deze pagina vervangt de contextuele kennis van een Loxone Partner niet. Voor een professioneel geïnstalleerde oplossing kunt u contact opnemen met een Loxone Partner om een van de in deze Use Case genoemde functionaliteiten te realiseren.

Meer praktijkvoorbeelden in deze reeks