Controle van een geheime kluis

In het kort: controleer een geheime kluis

Veel mensen verbergen hun geheime kluis thuis op allerlei plaatsen. Bijvoorbeeld in de kast, onder het bureau, in de kelder, op zolder, enz. De meest verstandige plaats is echter nog steeds het plaatsen van de kluis in de muur. Dit maakt de kluis onzichtbaar en moeilijk te vinden voor inbrekers.

Met Loxone kunt u een praktische controle realiseren van uw slimme kluis, zodat u deze veilig en comfortabel kunt bedienen. De NFC Code Touch is hiervoor het perfecte apparaat. Met een PIN-code, NFC-tag of NFC-sleutelhanger heeft u eenvoudig toegang tot de smart safe.

Oplossing & Configuratie: maak van uw geheime kluis een slimme kluis

De geheime kluis is verbonden met de Miniserver. De NFC Code Touch kan worden gebruikt met een PIN-code of een NFC-tag (of beide = two-way-authenticatie) om het openen of sluiten van de geheime kluis te activeren.

Hardware:

Configuratie:

Download de voorbeeld configuratie:

Secret Compartment Control

Config 14.7.3.6

Waarom u en uw klant de controle van een geheime kluis moeten overwegen?

Een kluis beschermt contant geld, belangrijke documenten of elektronische gegevens tegen onbevoegden of inbrekers. Tegenwoordig worden inbrekers steeds gewetenlozer en ontwikkelen ze hun vaardigheden voortdurend. Daarom is het zo belangrijk om de smart safe effectief te verbergen, zodat deze betrouwbaar zijn doel kan dienen. Met de controle van de geheime kluis met Loxone kunt u uw slimme kluis eenvoudig en veilig bedienen.

 

De lokale regelgeving en normen moeten in acht worden genomen. De inhoud van deze pagina maakt bepaalde aannames over de installatie. De informatie op deze pagina vervangt de contextuele kennis van een Loxone Partner niet. Voor een professioneel geïnstalleerde oplossing kunt u contact opnemen met een Loxone Partner om een van de in deze Use Case genoemde functionaliteiten te realiseren.

Meer praktijkvoorbeelden in deze reeks