De eenvoudige weg naar jouw eigen Loxone Partner Showroom

Het Loxone universum is geen verzameling van kleinigheden. Het is de perfecte oplossing voor eenvoudige besturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten. De toegevoegde waarde die de Loxone technologie kan hebben op ons leven thuis of op het werk in termen van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie is moeilijk in woorden uit te drukken – je moet het ervaren.

In jouw Loxone showroom demonstreer je dit gevoel aan jouw bezoekers en geef je hen een inzicht in het leven met intelligente gebouwautomatisering.

Gratis vermelding
door Loxone

Jouw nieuwe partnershowroom wordt vermeld op de website van Loxone.

Exclusieve kortingen voor jouw Partner Showroom

Profiteer van ons aanbod en open jouw nieuwe showroom.

Verhoog je
omzet

Vergroot jouw aantal automatiseringsprojecten met de perfecte demonstratie-omgeving.

Aanbevelingen & vereisten voor een Loxone Partner Showroom

Jouw Loxone Partner Showroom moet de volgende functies bevatten om intelligente gebouwautomatisering optimaal aan jouw toekomstige klanten te kunnen demonstreren. Het maakt niet uit of u de functies samenhangend in één ruimte onderbrengt of dat je meerdere ruimtes automatiseert (afhankelijk van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt).

 

Drukknopstandaard
Voor een eenvoudige bediening adviseren wij dezelfde functietoewijzing voor elke drukknop in de showroom. Zo regelt je ook in elke ruimte in de showroom hetzelfde principe – gemakkelijk te onthouden, zonder etiketten en eenvoudig te bedienen. Eenmaal uitgelegd, wordt de Loxone drukknopstandaard een tweede natuur na een paar minuten.

Meer over de Loxone drukknopstandaard >>

Verlichting

Combineer verschillende lampen, lichtintensiteiten en kleuren om individuele lichtscènes te creëren. De verlichting schakelt automatisch aan en uit via de Aanwezigheidsmelder. Schakel tussen scènes met een klik op de Touch knop, de Remote Air, de Touch Surface of de Touch Nightlight.

Voor een discrete nachtverlichting raden wij aan een LED strip te installeren, bijvoorbeeld onder het bed of de bank. Op deze manier kan je de nachtlichtfunctie perfect demonstreren.

Je kan de Touch Nightlight het beste aanvullend gebruiken als nachtlampje, omgevingslicht, wekker, bedieningselement en alarm.

Meer over het thema verlichting >>

Zonwering

Of het nu gaat om jaloezieën, rolluiken, luifels, gordijnen of plisségordijnen – laat jouw klanten de voordelen van slimme zonwering zien. Simuleer een lichtwekker en leg uit wat de voordelen zijn van zonwering als bescherming tegen de zon, tegen hitte, tegen verblinding, maar ook tegen privacy.

Meer over het thema zonwering >>

Verwarming, koeling & ventilatie

Met behulp van een Ruimteklimaat Sensor en Stelventielen kan je jouw klanten laten zien hoe eenvoudig het is om een intelligente verwarmingsregeling voor een ruimte te implementeren.

Meer over het thema klimaatregeling >>

Energiemanagement
Het thema van het behoud van natuurlijke hulpbronnen ligt jouw klanten zeker ook na aan het hart. Leg hen uit hoe eenvoudig intelligent energiemanagement werkt dankzij de monitoring en controle van alle verbruikers. Je helpt jouw klanten om energiekosten te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Meer over het thema Energiemanagement >>

Toegang
Jouw Loxone Showroom kan worden binnengegaan met de NFC Key Fob. Wanneer de NFC Key Fob tegen de NFC Code Touch wordt gehouden, wordt het alarmsysteem automatisch gedeactiveerd.

Via de Intercom aan de ingang, kan je een bezoeker voor jouw klanten simuleren. Het belsignaal wordt afgespeeld via de Audioserver of luidsprekers en jouw klanten kunnen via de Loxone App op de tablet zien wie er voor de deur staat en eenvoudig de deur openen.

Meer over het thema toegangscontrole >>

Beveiliging
Wij raden je aan een testalarm in jouw showroom op te stellen voor een perfecte demonstratie. Zo kan je jouw klanten duidelijk het inbraak-, brand- en wateralarm demonstreren.

De aanwezigheidssimulatie en de paniekknop zijn ook functies die jouw klanten zullen waarderen. Een lange klik op een Loxone Touch in jouw showroom activeert de paniekfunctie. Alle lichten beginnen te knipperen, de zonwering gaat open en een alarmsignaal weerklinkt via de boxen.

Meer over het thema beveiliging >>

Multimedia & muziek

Zodra jouw klanten de showroom binnenkomen, wordt er automatisch muziek afgespeeld. Als de TV wordt aangezet, wordt de showroom in de TV-stand gezet – verlichting, schaduw, muziek, enz. passen zich allemaal vanzelf aan.

Meer over het thema multimedia en muziek >>

 

Wellness
Slimme technologie stopt niet bij de wellness-oases van jouw klanten. Zelfs als je geen zwembad, sauna of tuin ter beschikking heeft voor demonstratiedoeleinden: Vertel jouw klanten over slimme zwembadbesturing, zwembadonderhoud, saunabesturing en tuinbesproeiing.

Meer over het thema sauna, zwembad en tuin >>

Ambient Assisted Living (AAL)
AAL beschrijft technische oplossingen die mensen met beperkingen ondersteunen op hun weg naar een zelfstandiger leven of die een zelfbepaald leven op oudere leeftijd mogelijk maken. Ook jouw klanten zullen hiermee te maken krijgen – als bewoners, familieleden of investeerders.

De Button Air of Wrist Button Air is ideaal als noodoproepknop in jouw showroom en maakt het onderwerp AAL tastbaar voor jouw klanten.

Meer over het thema AAL >>

 

Een Loxone Partner Showroom is:

Showroom Inspira­tie

De aanbevolen ruimtes moeten zo levensecht mogelijk worden ingericht en ontworpen. Een collectie van verschillende Loxone showrooms dient als inspiratie.

Auto-configuratie van een Loxone showroom

Een Loxone Partner Showroom moet worden opgezet met de Loxone Auto-configuratie, dus alle functies die door ons op de homepage worden geadverteerd, zijn ook van toepassing in jouw Partner Showroom. Een Loxone Showroom mag niet van deze norm afwijken en bijvoorbeeld een gewijzigd bedieningsconcept bevatten. Het is belangrijk dat de Loxone Partner Showroom altijd wordt gepresenteerd met de laatste versie van de Loxone Config en de bijbehorende Apps.

50% Partner Showroom korting

Voor de eerste installatie van jouw nieuwe Loxone Showroom geven wij een projectkorting van 50%* op alle Loxone componenten die worden gebruikt om Loxone gebouwautomatisering te demonstreren. Je krijgt ook een speciale korting van 50% op alle Loxone producten die na de eerste installatie verschijnen en in jouw bestaande showroom worden geïntegreerd.

* De korting kan slechts op één bestelling worden toegepast. Alle meegeleverde onderdelen mogen alleen in de desbetreffende showroom worden gebruik. De projectkorting van 50% kan niet worden gecumuleerd met jouw bestaande Partnerkorting. Indien producten van derden uit dezelfde categorie in jouw showroom worden geïnstalleerd, zal door Loxone geen speciale korting worden verleend. De bestelling kan alleen worden geplaatst via jouw persoonlijke Partner Coach en niet via de Loxone Webshop. De Loxone Partner moet foto’s van hoge kwaliteit van de showroom ter beschikking stellen voor marketing- en reclamedoeleinden van Loxone Electronics GmbH..

 

Indivi­duele Showroom
configureren

Samen met jouw persoonlijke Partner Coach kan je de perfecte Loxone Showroom plannen. Gelieve het volgende formulier in te vullen. Wij zullen onmiddellijk contact met je opnemen.

Nog vragen?

Neem gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail. Je kan ook rechtstreeks een passende afspraak maken met een van de hieronder vermelde deskundigen – wij nemen dan contact met jou op.