Volautomatisch. Alleen met audio.

Kim Vennekens
december 21, 2023 in Technology
Onze Loxone Partners hebben vaak in adviesgesprekken vastgesteld dat de bouwheren in het gebied van audio slechts een eilandoplossing plannen. Maar deze systemen bereiken snel hun grenzen, zowel op het gebied van hardware als software. Daarom stellen we nu de vraag: hebben deze projecten met dergelijke producten echt een stap gezet richting automatisering?

Conventionele multiroom-oplossingen zijn vaak lastig te integreren en bereiken snel hun limieten bij specifieke gebruikerseisen. Als Loxone Partner onderscheid je je hierin door een geïntegreerde oplossing te bieden binnen het Loxone systeem. Dit systeem koppelt de hoogwaardige geluidskwaliteit van meermaals bekroonde Quadral luidsprekers naadloos aan elk aspect van een Loxone project. Ons aanbod kenmerkt zich door duurzaamheid en kostenefficiëntie, en elimineert de foutgevoeligheid die vaak voorkomt bij andere systemen, omdat alles centraal wordt beheerd. De schaalbaarheid en flexibiliteit van onze producten spelen hierbij een grote rol.

Als Loxone Partner kun je met slechts vier vragen de behoeften van je klanten scherpstellen:

  1. Hoe wil je jouw muziek bedienen?
  2. Welke functies verwacht je van jouw luidsprekers? 
  3. In welke ruimtes heb je audio nodig en welke specifieke functies zijn daarbij gewenst? 
  4. Overweeg je om in de toekomst extra luidsprekers toe te voegen?

Deze vragen helpen bij het vormen van een helder beeld van de klantwensen.

Klanten denken vaak eerst aan smartphonebediening. Ons systeem biedt uiteraard een compatibele app die alle apparaten integreert. Maar wat veel klanten over het hoofd zien, is de mogelijkheid van volledige automatisering. Met Quadral x Loxone bied je als Loxone Partner niet alleen wat klanten standaard verwachten, maar ook een comfortniveau dat zij zich nog niet eerder realiseerden.
Dit systeem denkt mee en integreert audio volledig in de automatisering.

Stel je voor: je luistert naar je favoriete liedje en verlaat de kamer. De muziek volgt je dan automatisch naar de andere ruimtes. Het beste? Deze multiroom-ervaring biedt niet alleen diverse voordelen, maar is ook bijzonder energie-efficiënt. Door onnodig gebruik te vermijden wanneer er niemand in de ruimte is, bespaar je energie en kosten. Je investeert in een flexibel systeem dat met jouw toekomstplannen meegroeit en zich moeiteloos aanpast aan veranderende eisen.

Audio speelt een cruciale rol in hedendaagse, geavanceerde bouwprojecten. Weg zijn de dagen van afzonderlijke oplossingen voor zaken als deurbellen, alarmen, wekkers, beveiligingssystemen, AAL en losstaande luidsprekers voor muziek. Nu is het moment aangebroken om de hedendaagse technologieën te omarmen en de voordelen van een volledig geautomatiseerd gebouw te ervaren.

Dus: “een gebouw bereikt pas zijn volle automatiseringspotentieel wanneer het is uitgerust met audio.”

Ons geluid is uitstekend. 

 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten