SmartHome360 wordt Loxone Flagship Partner

Bertien Van Peer
juli 12, 2022 in Backstage
Het is officieel: zaterdag 11 juni 2022 staat in de geschiedenisboeken van Loxone geschreven! SmartHome360 opende immers de eerste Flagship Showroom in Nederland. Met trots en vreugde blikken we terug op deze dag. We stellen SmartHome360 dan ook graag aan jullie voor.

Officiële opening

Zo’n 20 minuten rijden van Utrecht en Amsterdam ligt de gemeente Mijdrecht waar je sinds kort de eerste Loxone Flagship Partner van Nederland terug kan vinden. Op zaterdag 11 juni 2022 werd de schaar in het Loxone lint gezet. Zo werd de Flagship Showroom van SmartHome360 officieel geopend en werd er geklonken op een mooie en succesvolle samenwerking. Een samenwerking die ervoor zal zorgen dat nog meer mensen zullen kunnen genieten van de Home & Building automation oplossing van Loxone.

Loxone Flagship Demowoning - SmartHome360 BV - Mijdrecht, Nederland

SmartHome360

SmartHome360 is al zo’n 25 jaar bezig met automatisering. Eerst in de AV wereld en sinds 2007 ook in woningen en bedrijven. “Techniek toepassen om het werken en leven eenvoudiger en efficiënter te maken, en tegelijk het ook nog eens op een mooie manier doen, dat is onze passie. De automatiseringsproducten van Loxone sluiten daar geweldig op aan. Na in eerste instantie ook andere merken en producten te hebben onderzocht en uitgeprobeerd, is Loxone als ultieme en overduidelijke winnaar uit de bus gekomen. Het totaalconcept, het gemak waarmee je andere systemen kan integreren en de prijs/kwaliteit verhouding zijn overduidelijk eigenschappen die je niet veel tegenkomt bij andere producten. En dat naast het feit dat Loxone zich zowel leent voor standaardisering van onze projecten als voor custom-made oplossingen van wensen van klanten, heeft ons doen besluiten om alleen nog met Loxone als basis van al onze projecten te werken.” aldus Maurice en Coen.

Om die keuze te onderstrepen, hebben Coen Mocking en Maurice Foppele vorige jaar besloten om de naam van het bedrijf te veranderen in SmartHome360, voorheen bekend als Aurora Futura.

De ervaring in zowel de automatisering van processen, de beleving van gebruikers en de producten van Loxone stellen ons in staat om voor zowel de eigenaar van een zelf te bouwen huis als de directie van een bedrijf met meerdere vestigingen exact datgene te bieden waar ze behoefte aan hebben. Dat is de meerwaarde die wij bieden aan onze klanten. Ook onze slogan “Van Begin tot Einde Slim Bezig” toont dit perfect aan.

Maurice Foppele

Automatisering Enthousiast, SmartHome360

Vaak wordt mij gevraagd wat ik nu eigenlijk doe, waarna de vergelijking al snel wordt gemaakt met de alom bekende losse domotica oplossingen. Een makkelijk voorbeeld is dan: in plaats van het aanzetten van de verlichting met je telefoon, is bij onze oplossing de lamp al aan! De woning weet namelijk dat je een ruimte bent binnen gegaan waar het op dat moment te donker is. Dát is wat wij een Smart Home noemen.

Coen Mocking

Automatisering Passionist, SmartHome360

Naast de make-over van oude panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag … is SmartHome360 momenteel ook bezig met nieuwbouwprojecten waarbij Loxone als basis van de gehele besturing wordt aangebracht. Dus geen losse kastjes meer voor de ventilatie, een eigen app voor de verwarming en een afstandsbediening voor de zonwering; alles netjes samen geregeld door Loxone. Maurice en Coen krijgen ook steeds meer zakelijke aanvragen uit de zorg, horeca, maar ook de entertainment en museumsector.

“Als ultiem project zouden we graag eens een wijk willen voorzien van de mogelijkheden om centraal het energiemanagement te beheren. Dus het koppelen van PV installaties, opslag via batterijen, het opladen van EV en het gebruik in de woningen, maar dan gecombineerd op wijkniveau. Loxone is er klaar voor, nu de projectontwikkelaars nog 😉 “, aldus Maurice.

Een parel van een Flagship Showroom

Maurice en Coen hebben het tot een doel gemaakt om de achterliggende techniek te vereenvoudigen zodat een Smart Home en Smart Building voor iedereen weggelegd kan zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat de investering zichzelf terugbetaalt in energiereductie en comfort. Het team van SmartHome360 staat klaar om jou te ontvangen in hun Flagship Demowoning en je te laten zien én ervaren wat er allemaal mogelijk is. Reserveer jouw gratis rondleiding om met je eigen zintuigen te ontdekken wat het betekent om in een Loxone Smart Home te leven.

Waar?
Rendementsweg 2-M,
3641 SK Mijdrecht

 

 

Loxone Flagship Partner

Een Flagship Partner is de nummer één als het gaat om de realisatie van Loxone projecten. Hun status staat voor perfectie, een uitgebreide vakkennis en de hoogste kwaliteit. 

Proficiat aan het SmartHome360 team en aan iedereen die (on)rechtstreeks meehelpt en heeft meegeholpen aan dit verhaal. 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten