Leven met Loxone: Influencer Silvia Križanová geeft een kijkje in haar huis

Kim Vennekens
september 1, 2023 in Know How
Silvia Križanová en haar familie hebben besloten om zich te ontdoen van de zorgen van het veeleisende en ingewikkelde beheer van hun huishouden en het over te laten aan intelligente automatisering. Ze leven al meer dan 2 jaar met het systeem van Loxone. Hoe gaat het met hen en waar zijn ze het meest tevreden over? Bekijk hier een rondleiding door hun droomhuis. 
Silvia “Sisa” Križanová, een bekende influencer en moeder van twee kinderen, heeft samen met haar familie de droom van hun langverwachte huis met tuin waargemaakt. Met de geleidelijke introductie van technologieën groeide ook het aantal bedieningselementen. Dit vereiste ingewikkelde instellingen en constante aandacht. Bovendien paste het esthetisch niet bij hun interieurconcept. Intelligente automatisering kwam op hun pad en ze werden er meteen verliefd op. Belangrijk voor hen was om het huishoudelijke functioneren te vereenvoudigen en veiligheid te waarborgen. Aangezien ze graag reizen, is de mogelijkheid om vanop afstand toegang te hebben tot hun huis en controle hebben een onbetwistbare toegevoegde waarde.

Laten we samen een kijkje nemen in hun huis.

Ik kan niet zonder Loxone. Het is niet alleen technologie die mijn dagelijks leven heeft vergemakkelijkt, maar het heeft ook mijn vrije momenten met familie en vrienden aangenamer gemaakt. Wat ik als een groot voordeel beschouw, is dat ik bij aanwezigheidssensoren helemaal niet hoef in te grijpen in de verlichting, zelfs niet ’s nachts wanneer de nachtmodus wordt geactiveerd. Ik ben er snel aan gewend geraakt dat ik me geen zorgen hoef te maken over de buitenjaloezieën, want ’s avonds gaan ze automatisch dicht en dat geeft me een gevoel van veiligheid. 
Silvia Križanová

Influencerka

Neem binnen een kijkje

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag
Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden
Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten