De Loxone kwaliteitsgarantie


december 12, 2016 in Know How

De kwaliteit van onze producten is een centraal aandachtspunt bij Loxone. Niet alleen in de productie van onze eigen producten of bij de ontwikkeling van onze software tools speelt kwaliteit een centrale rol, maar ook in de selectie van alle aanvullende producten die we opnemen in ons assortiment.

Waarom?

  • Omdat we het ons niet kunnen veroorloven om producten van mindere kwaliteit te verkopen.
  • We zelf onze oplossingen dagelijks gebruiken. Als kwaliteitsfetisjisten zetten we alleen de beste producten in.

Kwaliteit bij Loxone: 5 aandachtspunten

Made in Austria

We zijn trots om te zeggen dat al onze kernproducten ‘100% Made in Austria‘ zijn. Een offshore productie in Azië of in het Oosten was waarschijnlijk op het eerste gezicht goedkoper, maar ten eerste niet langdurig, en ten tweede zou dit niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen.

Eigen controle

Wij van Loxone nemen graag de verantwoordelijkheid voor onze producten. Daarom gaat het met al onze producten om 100% eigen ontwikkeling. Het start bij het besturingssysteem van de Miniserver en gaat verder met de ontwikkeling van hardware tot het ontwerp en de implementatie van alle software tools.

Producttests

  • Elke ingang en uitgang wordt gecontroleerd en onderworpen aan een aantal schakelingen.
  • De firmware wordt gestart en een testprogramma geladen en opgestart.
  • De softwarelogica wordt onderworpen aan semantische testen.

Nuttig of niet

Bij ons beslist niet de winstmarge of de retorische vaardigheid van een verkoper of een product wordt opgenomen in de Loxone winkel of niet, maar gewoon het feit dat het zich kan bewijzen bij de tests en daadwerkelijke gebruik. De meeste van onze aanbevolen producten gebruiken wij tussen onze eigen vier muren.

Tevreden klanten

De hoogste certificering en ’s werelds meest erkende kwaliteitszegel zijn tevreden klanten. Op dit punt willen wij u bedanken voor de talrijke feedback en complimenten, die we sinds het begin hebben mogen ontvangen. Met dank aan alle klanten en partners die aan de Loxone visie deelnemen.

Onze producten kregen het TÜV SÜD certificaat

Veiligheid, controle, kwaliteit: dat zijn allemaal kenmerken die gelinkt zijn aan een TÜV certificering. Hoewel dit niet verplicht is in Europa, hebben we bij Loxone beslist om toch aan deze strenge voorschriften te voldoen.

 

Ik wil meer over LOXONE weten