Loxone Support Community

An open platform for Loxone Partners and consumers alike – for advice, sharing expertise and discussions on what is possible.

NOTE: The support community is a forum for Loxone enthusiasts and users. It is not managed by and will not be answered by the official Loxone Support teams. If you have support queries for the Loxone Support teams, please create a support ticket via your Parter Portal.

Heating problem
Hugh 1 month ago
97 views1 answers0 votes
Answered
Recent upgrade – sensors
Simon 2 days ago
12 views0 answers0 votes
Open
Grill Temperature probe
Lee 5 days ago
13 views0 answers0 votes
Open
Replacement Connectors
Dean 3 weeks ago
34 views0 answers0 votes
Open
Virtual Http Output not working
Ben 1 month ago
60 views0 answers0 votes
Open
RS485 communication commands
Hugh 1 month ago
66 views1 answers0 votes
Answered
RS485 extension sensor command
Hugh 1 month ago
42 views1 answers0 votes
Answered
Fade light on alarm clock doesn’t work
Philippe 1 month ago
65 views2 answers0 votes
Answered
Modbus, some statrup difficulties.
Hugh 1 month ago
99 views2 answers0 votes
Answered
Netiquette:  We ask that each member of this support community agrees to follow basic etiquette when engaging – to create a constructive platform for Loxone enthusiasts. This includes being polite, professional and productive. Any inappropriate language or insults will not be tolerated. Entries that undermine this request for general decency, are damaging to business, or violate our terms and conditions in any way, will be edited or deleted at the discretion of the moderators and further correspondence will not be entered into.

Before posting, please use the search function to see if your topic or questions already exists. Thank you in advance for adhering to the above and for making use of this support community. Enjoy! 💚