Convertir-se en
Partner de Loxone

Aprèn com funciona un dels sistemes d’automatització més complets que pots

trobar al mercat i proporciona als teus clients la solució que estan buscant.

Convertir-se en Partner de Loxone

Aprèn com funciona un dels sistemes d’automatització més complets que pots trobar al mercat i proporciona als teus clients la solució que estan buscant.

Per què entrar al programa de Partners?

Icon Zertifikat

De professionals
per a professionals

Clarament enfocat a professionals.

Icon Prozente

Descomptes i 
promocions

En productes, formacions, nous llançaments…

Icon Gebäude

Projectes
potencials

Rebem multitud de peticions que derivem als nostres Partners.

Icon Tree

80% menys
de cablejat

La tecnologia Tree, cablejada en bus, estalvia temps, material i espai en el quadre elèctric.

Icon Ansprechpartner

Tracte personal:
Partner Coach

Un professional atendrà les teves inquietuds, dubtes i assessorament.

Icon Support

Suport directe
del fabricant

Formacions i consultes des de l’equip tècnic.

Icon Schnittstellen

Obert a
diferents protocols

Comunica’t amb el màxim d’interfícies i protocols: DALI, DMX, Modbus, KNX, IR, 1-wire.

Icon Check

Sempre
actualitzat

T’informem sobre llançaments, novetats de software, versions Beta.

Icon shopping

Compra directa
a fabricant

Compra sense intermediaris de gran qualitat i curts terminis d’entrega.

Collage Loxone Produktsortiment

La solució més completa

Permet automatitzar íntegrament habitatges i edificis. Fabriquem el hardware i software (gratuït) per a l’automatització de climatització, il·luminació, persianes, seguretat, integració de renovables…

Fàcil instal·lació, posada en marxa i programació. Optimitza el temps i adquireix els components d’una mateixa font.

Loxone Academy

Aprèn a configurar el sistema Loxone i converteix-te en un veritable expert en pocs dies!

Formacions per a conèixer el sistema des de zero, a l’equip tècnic en persona i submergeix-te en un sense fi de funcionalitats per implementar en els teus projectes.

Collage Loxone Produktsortiment

La solució més completa

Permet automatitzar íntegrament habitatges i edificis. Fabriquem el hardware i el software (gratuït) per a l’automatització de climatització, il·luminació, persianes, seguretat, integració de renovables…

Loxone Academy

Aprèn a configurar el sistema Loxone i converteix-te en un veritable expert en pocs dies!

Formacions per a conèixer el sistema des de zero, a l’equip tècnic en persona i submergir-te en un sense fi de funcionalitats per implementar en els teus projectes.

Loxone en números

Més de

Projectes realitzats

Més de

Partners de Loxone

Més de

Països

Encara no ho tens clar?

Inscriu-te al Webinar gratuït

Coneix el sistema sense compromís i sense necessitat de desplaçaments, descobreix les seves possibilitats online.
Dirigit a professionals.

O visita els Recursos Online

Hem creat diferents materials per donar-te suport en els teus projectes: vídeos, formacions, Free Trainings i articles de blog, entre molts altres.

 

Necessites més informació?

Webinar Gratuït

Coneix el sistema sense compromís online. Dirigit a professionals.

Cada dimecres de 16:00-17.00h

Recursos Online

Et recolzem en els teus projectes: vídeos, formacions, Free Trainings, articles de blog, entre altres recursos.

Creix com a Partner de Loxone

Entrar dins el Programa de Partners de Loxone és senzill. Si ets una empresa que compleix amb els requisits necessaris pots convertir-te en Partner amb molt pocs passos i créixer dins el nostre programa.

Logo Loxone Registered Partner


Partner Registrado

Adquireix el Pack de Benvinguda amb descompte. Aporta els essencials del sistema per a començar a provar-ho i a introduir-te en el hardware i el software.

Logo Loxone Silver Partner


Silver Partner

Un cop realitzis la formació, tens el coneixement per a implementar Loxone en els teus projectes. Sempre disposaràs de suport de l’equip tècnic.

Logo Loxone Gold & Platinum Partner


Gold & Platinum Partner

Les fases més elevades del Programa. Empreses amb experiència en implementació de Loxone, obtenint el màxim coneixement i avantatges.

Logo Loxone Registered Partner

 

Partner Registrado

Adquireix el Pack de Bienvenida amb un interessant descompte. Aporta l’essencial del sistema per a començar a provar-lo i introduir-te en el seu maquinari i programari.

Logo Loxone Silver Partner

 

Silver Partner

Realitzada la formació, tens el coneixement per a implementar Loxone en els teus projectes. Sempre disposaràs de suport de l’equip tècnic.

Logo Loxone Gold & Platinum Partner


Gold & Platinum Partner

Les fases més elevades del Programa. Empreses amb experiència en implementació de Loxone, obtenint el màxim coneixement i avantatges.

Sol·licita ser Partner de Loxone

Si estàs interessat a entrar en el Programa de Partners de Loxone o vols que el nostre equip es posi en contacte amb tu per explicar-te millor tot el procés, omple i envia’ns aquest formulari. Et resolem els dubtes que tinguis del sistema i t’expliquem en detall els passos per formar part de la nostra xarxa de Partners.

   LOXONE ELECTRONICS GMBH, com a Responsable del tractament, i, LOXONE, S.L.U., com a encarregat del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com també exercir altres drets tot consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Preguntes freqüents

Com puc convertir-me en Partner de Loxone?

Per poder entrar al Programa de Partners de Loxone el primer pas és enviar el formulari amb la sol·licitud. El nostre equip es posarà en contacte amb tu per donar-te tots els detalls del procés. En la següent pregunta t’expliquem quines empreses poden ser Partners.

Qui pot ser Partner de Loxone?

El Programa de Partners està dedicat a empreses que en el seu negoci s’ocupen de la instal·lació i/o la programació del sistema d’automatització. La correcta planificació i assessorament directe al client final és essencial per assegurar un bon resultat en el funcionament de la Smart Home o Smart Building.

Per establir col·laboracion sòlides demanem que revisis els següents requisits a tenir en compte segons el tipus d’empresa.

Instal·lacions elèctriques

Les empreses que realitzen instal·lacions elèctriques i puguin assumir l’assessorament, planificació i implementació dels projectes d’automatització Loxone tenint contacte directe amb els clients finals. Es precisa revisió i aprovació de l’empresa per part de Loxone.

Integradors de sistemes

Com empresa d’integració de sistemes has de poder demostrar que es dedica a l’àmbit de l’automatització d’edificis o habitatges incloent relació directa amb el client final en etapes com la planificació, consultoria o seguiment. Has de mostrar el tipus de negoci a la teva pàgina web. Quan des de Loxone s’aprovi la revisió de la teva empresa podràs beneficiar-te com a Partner de Loxone.

Instal·ladors de persianes

Per poder formar part del Programa de Partners ha d’oferir el servei d’instal·lació i assessorament pel control d’ombreig, cortines i persianes. En la pàgina web ha d’aparèixer que el teu negoci s’ocupa d’aquest tipus de control. Un cop realitzada la revisió per part de Loxone la teva empresa es podrà beneficiar del Programa de Partners.

Constructors de piscines

Com empresa de construcció de piscines podràs entrar dins el Programa de Partners de Loxone sempre que ofereixis també el servei d’instal·lació i assessorament en serveis que integren funcions de la piscina amb la Smart Home o amb el jardí. A la pàgina web de l’empresa han de mostrar-se els diferents serveis que ofereixen. Un cop revisada la teva sol·licitud per Loxone, se’t notificarà si pot beneficiar-se del Programa de Partners.

Empreses IT

Perquè les empreses informàtiques puguin entrar al Programa de Partners han de poder demostrar que s’ocupen també de la integració de serveis vinculats a l’automatització d’edificis i assessorament al client. A la pàgina web de l’empresa s’ha de veure els serveis que hi oferiu. Un cop realitzada la revisió per part de Loxone, se’t notificarà si pots ser empresa Partner de Loxone.

Empresa de seguretat

Com empresa de seguretat, per entrar dins el Programa de Partners de Loxone, és necessari que en el teu negoci contemplis l’instal·lació de solucions de seguretat integrades a la Smart Home o Smart Building integrant la funció de persianes, iluminació o el sistema de clima. Els serveis que s’ofereixen des de l’empresa, s’han de veure a la pàgina web. Loxone revisarà la teva sol·licitud i et notificarà si entres com a Partner de Loxone.

Ingenieries

Com a enginyeria, si desitges entrar en el Programa de Partners de Loxone, és necessari demostrar que s’estableix dins de la indústria domòtica i/o immòtica i en els seus projectes tenen contacte amb els clients per a la planificació, assessorament i seguiment del projecte. A la pàgina web ha de distingir-se aquest tipus de serveis vinculats a l’automatització. Una vegada es revisi l’empresa i la sol·licitud per part de Loxone, se’t comunicarà la seva inclusió dins el Programa de Partners.

Especialistes en clima

Para entrar en el Programa de Partners, es necesario que la empresa especialista en clima realice instalaciones de control de calefacción, aire acondicionado o ventilación, y tenga así contacto directo con el cliente final. Loxone revisará su aplicación y le notificará si la empresa puede ser Partner de Loxone.

Especialistes en equips multimèdia

Com a empresa especialista en equips multimèdia, per entrar en el Programa de Partners de Loxone has de demostrar que el teu negoci també realitza instal·lació de solucions audiovisuals directament als clients finals. En la teva pàgina web s’ha d’identificar aquest tipus de servei. Un cop Loxone revisi la teva aplicació, se’t notificarà si pots ser Partner de Loxone.

Instal·lacions de sistemes renovables

Per entrar en el Programa de Partners com a empresa especialista en sistemes d’energies renovables has de poder demostrar que el teu negoci s’encarrega de la instal·lació de solucions d’energia renovable com de la instal·lació de panells solars, sistemes d’aerotèrmia, biomassa, etc. directament a client final. En la teva pàgina web ha d’indicar-se la part d’instal·lació. Un cop revisada la seva empresa, Loxone et notificarà si passes a formar part del Programa de Partners.

Distribuïdors

Poden ser Partners de Loxone les empreses que es dediquen a la distribució, però que realitzen feines d’instal·lació. Els distribuïdors purs, així com comissionistes, botigues online, etc. NO poden formar part del Programa de Partners de Loxone.

Altres tipus d’empresa

A continuació, aquestes empreses no poden entrar en el Programa de Partners però com a fabricants, podem establir diferents tipus de col·laboracions.

Promotors, constructors i immobiliàries

Enfocament del negocio:
Promocions residencials, complexes d’habitatges.

Més informació >

Arquitectes i interioristes

Enfocament del negoci:
Arquitectures, disseny d’interiors, disseny de cuines, etc.

Més informació >

Cases prefabricades

Fabricació de cases prefabricades, modulars.

Més informació >

Indústria. Altres fabricants.

Més informació >

Què és exactament el Pack de Benvinguda?

Com a futur Partner de Loxone, hem reunit tres packs de benvinguda. Pots comprar un d’aquests packs a un preu especial. Els packs que s’utilitzen per conèixer millor els nostres productes i familiaritzar-te amb ells. La compra d’un dels packs és la base per a la teva inclusió al Programa de Partners de Loxone.

Kit d’inici

Aquest Kit d’inici és ideal pel teu primer projecte amb el client. Tecnologia Air i Tree

✓ Miniserver
✓ Touch Tree (antracita)
✓ Air Base Extension
✓ Smart Socket Air
✓ Font d’alimentació 0,4A
✓ Mostra del Cable Tree
✓ Polo Loxone
✓ Revista Create Automation

Maletín de pruebas

L’eina òptima que utilitzaràs com a banc de proves. Comprobació fàcil de la configuració del projecte.

✓ Miniserver
✓ Tree Extension
✓ Air Base Extension
✓ Dimmer RGBW Tree
✓ Detector de presència Tree
✓ Pulsador Touch Tree
✓ Tira LED RGBW
✓ Contacte de finestra
✓ Polo Loxone
✓ Revista Create Automation

Maletí de proves + Formació

La base per ser un Partner de Loxone certificat amb les eines i coneixements necessaris. 

✓ Miniserver
✓ Tree Extension
✓ Air Base Extension
✓ Dimmer RGBW Tree
✓ Detector de presència Tree
✓ Pulsador Touch Tree
✓ Tira LED RGBW
✓ Contacte de finestra
✓ Polo Loxone
✓ Revista Create Automation
Formació Loxone

 
En què consisteix la Formació Loxone?

La Formació Loxone realitza periòdicament a Artés, província de Barcelona, i Madrid, i és la base per aprendre com instal·lar i configurar un projecte complet amb Loxone. Una formació dinàmica i pràctica on s’aprèn la programació per a nombroses funcionalitats d’automatització en edificis i habitatges. Es finalitza el curs havent après com automatitzar sistemes de climatització, il·luminació intel·ligent, àudio, accessos, ombreig automàtic, entre altres funcions així com la integració entre elles.

A més de la formació inicial, també s’ofereixen els Expert Days perquè els Partners puguin actualitzar-se sobre les novetats del software i aprofundir en temes específics d’automatització.

Degut a la pandèmia del covid-19, actualment tots els cursos es realitzen de manera virtual.

Més información >

¿Por cuánto tiempo es válido el nivel de Partner?

La recertificación como Partner solamente es necesaria a partir del estado de Gold y Platinum Partner.

Una vez se cumplan los requisitos para acceder al status de Gold o Platinum, se revisa anualmente.

Recomendamos de todos modos que se realice una formación de forma anual (Expert Days), para poder conocer la evolución del sistema y las novedades en hardware y programación.