Smart Buildings. Automatització d’edificis.

La tecnologia per a Smart Homes de Loxone no només garanteix el màxim confort, eficiència i seguretat en vivendes, sinó que també pot integrar-se fàcilment en oficines, hotels i altres tipus d’edificis terciaris, tot proporcionant una completa automatització i control gràcies a l’estructura àmpliament escalable del Miniserver, facilita adaptar-se a cada tipus de projecte.

Promocions immobiliàries

Complexos residencials on s’ofereix als residents de cada pis o apartament, així com també en zones comunes, un conjunt de funcions intel·ligents en eficiència, seguretat i control que marquen la diferència.

 

Més informació

Oficines intel·ligents

Oferir als empleats un entorn de treball únic, amb característiques automàtiques i intel·ligents com la gestió d’accessos, temperatura i qualitat de l’aire o llum ideal.

 

Més informació

Hotels i turisme

Equipar hotels, cases rurals o allotjaments vacacionals amb la tecnologia Loxone permet oferir una experiència única als hostes, amb un control còmode per als propietaris.

 

Més informació

Cases prefabricades

Els constructors de cases prefabricades incorporen cada vegada més tecnologia als seus projectes, tot oferint un valor afegit als seus clients.

 

Més informació

Projectes especials

Gràcies a la combinació del potent hardware i software, s’automatitzen tot tipus d’instal·lacions, ja siguin naus, edificis públics o esglésies.

 

Més informació

Flexible i adaptable a qualsevol tipus de projecte​

Segons la mida i tipus d’edificis, els Miniservers que s’instal·len poden fusionar-se per tal d’augmentar la capacitat i automatitzar projectes a gran escala. 

El Miniserver-Gateway és el que fa d’enllaç i recull la visualització global. Cada Miniserver és autònom i controla la seva àrea d’instal·lació, de manera que obtenim un control totalment descentralitzat. En cas de que es faci el manteniment d’una de les àrees, no afecta al conjunt i la resta continuen executant-se de forma normal. Utilitzant l’estructura Gateway/Client, el procés d’actualització es gestiona de forma central. 

Cloud Free

Per a nosaltres, allò més important és la seguretat de les dades.

Totes les teves dades queden emmagatzemades de forma segura al Miniserver. A diferència de molts altres sistemes d’automatització de vivendes i edificis intel·ligents, les teves dades ni es compren, ni s’emmagatzemen al núvol, ni es divulguen, ni surten a l’exterior: Cloud Free!

Moltes de les funcions relatives al confort, seguretat i eficiència energètica es poden utilitzar de forma il·limitada sense connexió a Internet. 

Nombrosos protocols i extensions

Loxone és un sistema obert que facilita la comunicació amb una àmplia gamma d’interfícies i protocols, amb configuració lliure per a connectar els diferents sistemes a l’automatització amb el Miniserver. Alguns dels protocols disponibles són els següents:

Loxone en Edificis

Hem llançat el catàleg d’automatització d’edificis que t’ajudarà a conèixer les pautes per aconseguir una major eficiència, confort i seguretat en els teus projectes d’edificis.

Trobaràs recomanacions sobre les parts que considerem imprescindibles en l’automatització d’edificis, com aconseguir un edifici completament autònom i intel·ligent i la protecció total de l’edifici i les dades.

Gammes de productes

Loxone és l’únic sistema que permet una automatització fàcil de pràcticament tots els sistemes que trobem en un edifici, tot oferint el hardware i el software necessari. Gamma de productes d’il·luminació, àudio, polsadors i accessos, entre d’altres. Productes especialment dissenyats i desenvolupats per a una interacció perfecta entre ells. 

Gestió d’usuaris individuals

Gestiona els diferents perfils dels usuaris segons les necessitats del negoci. Personalitzar drets d’accés de diferents grups d’usuaris i autoritzacions a les diferents funcions de control de l’edifici. Loxone proporciona una administració clara i fàcil per a tots els usuaris. 

Software potent & actualitzacions gratuïtes

Ja sigui un hotel, una oficina o un bloc de pisos, el potent software de Loxone integra i programa totes les funcions del projecte. Què més té d’especial? És un software completament gratuït i, gràcies a les actualitzacions periòdiques, es renova tot incorporant les característiques més noves i segures. 

Interfície oberta

Gràcies a la interfície oberta del Miniserver de Loxone, és possible desenvolupar solucions de software complementàries de tercers. Si, per exemple, t’agradaria tenir una visualització especialment dissenyada per a un projecte concret, és possible fer-ho a través de la API oberta. 

Empreses especialitzades

Les empreses dedicades a realitzar instal·lacions elèctriques, integració de sistemes o especialitzades en clima, entre altres perfils relacionats amb les Smart Homes i Smart Buildings, poden entrar al Programa de Partners de Loxone i treballar amb un dels sistemes més avantguardistes del mercat. Si vols ser Partner de Loxone, omple el formulari i ens posarem en contacte am tu.

   LOXONE ELECTRONICS GMBH, com a Responsable del tractament, i, LOXONE, S.L.U., com a encarregat del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com també exercir altres drets tot consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.