Cases prefabricades intel·ligents

Cases modulars, cases prefabricades de fusta, de formigó… Diferents mètodes constructius que cada vegada aposten més per la incorporació de tecnologies de la llar i, d’aquesta manera, ofereixen una solució completa, tot assegurant confort i sent més eficients energèticament.

Cases prefabricades intel·ligents

Cases modulars, cases prefabricades de fusta, de formigó… Diferents mètodes constructius que cada vegada aposten més per la incorporació de tecnologies de la llar i, d’aquesta manera, ofereixen una solució completa, tot assegurant confort i sent més eficients energèticament.

Smart Home im Wohnbau mit Loxone

Smart Home com a estàndard

Els beneficis que ofereix una Smart Home són clars, independentment del tipus de construcció. La demanda creixent en automatitzar les persianes, el sistema de calefacció i les funcions de seguretat, entre altres, també es troba present al mercat de cases prefabricades, tot afegint aquest tipus de tecnologia com a estàndard de control. 

Loxone pot oferir el repertori complet de funcions per a aquest tipus de projectes. Il·luminació, persianes, climatització, ventilacióaccessos, seguretat i  molt més. Perfecta automatització mitjançant la tecnologia Loxone Tree i Loxone Air o mitjançant la comunicació amb nombrosos protocols com ara Modbus, RS485, KNX…

6 raons per les quals els constructors de cases prefabricades confien en Loxone

A continuació es fa una descripció dels avantatges principals pels quals Loxone és una solució perfecta per a aquest tipus de construccions: 

6 raons per les quals es pot confiar en Loxone

A continuació es fa una descripció de les raons principals per les quals els constructors de cases prefabricades confien en Loxone com a la solució perfecta per als seus projectes:

Sostenible & Durader

Oferir una vivenda del segle XXI. Automatitzada, connectada, adaptada. La tecnologia present en la construcció la fa més confortable i a prova de canvis futurs.

Valor afegit

Obtenir més rentabilitat per projecte, tot oferint un valor afegit als clients que el valoren per sobre d’una casa convencional. Venda més ràpida.

Diferenciació

Destacar i diferenciar-se dels competidors que ofereixen cases convencionals. Un extra incorporat a la vivenda que fa valorar-la més positivament.

Posada en marxa i programació ràpida

Planificació, posada en marxa i programació en un temps rècord mitjançant el software Loxone Config, les tecnologies Loxone i protocols. Costos controlats.

Més de 200 productes Smart Home

Des de llums LED, polsadors Touch cablejats i inalàmbrics, videoporter Intercom, Music Server i moltes coses més. Loxone té la capacitat d’oferir la solució més completa.

Per a professionals elèctrics

Estàs treballant amb un instalador elèctric o necessites que et proporcionem a un professional del sector elèctric per a que t’ajudi amb el teu projecte? Contacta amb nosaltres.

Referències internacionals

Com a empresa internacional, cada vegada en són més les cooperacions d’empresa del sector que treballen amb Loxone. Constructores de cases prefabricades, promotors i altres fabricants que aposten per la intel·ligència del nostre sistema.

Exemple: Casa prefabricada Luxhaus

Galeria de fotografies on es pot veure un exemple de casa prefabricada amb l’empresa Luxhaus on s’utilitza tecnologia Loxone.

(c) Luxhaus

Passos per a incloure Loxone als teus projectes

Et donem suport en cada pas del projecte fent camí cap a una Smart Home de Loxone per als teus clients.

Reunió inicial

Ens reunim per tal de conèixer-nos personalment. Parlem dels requisits del projecte, idees d’automatització, els productes i solucions.

Crear concepte

Definim la solució específica per al teu tipus de construccions, establim conjuntament un estàndard per a ser el màxim d’eficients i competitius.

Casa de mostra

Planifiquem una casa de mostra per a que sigui una eina de venda perfecta. Organitzem presentacions per tal que els teus contactes puguin veure les funcions.

Formació Loxone

Oferim la formació Loxone per tal que els instal·ladors puguin conèixer com programar una Smart Home i ajudem a formar, també, al personal de vendes.

Projecte a client

Quan el client compra una de les vostres cases, s’ha de realitzar la instal·lació i programació. Estem disponibles per a resoldre tots els dubtes que sorgeixin. 

Parlem del teu projecte

Hi estàs interessat? Aleshores parlem del teu projecte amb tecnologia intel·ligent Loxone. Si tens preguntes sobre com realitzar el teu projecte, estem a la teva disposició per a estudiar-lo i explicar-te com adaptar el sistema a les teves necessitats. Envia'ns les teves dades i en breu ens posarem en contacte amb tu.

      LOXONE ELECTRONICS GMBH, com a Responsable del tractament, i, LOXONE, S.L.U., com a encarregat del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o proposta de projecte. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com també exercir altres drets tot consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.