Automatització intel·ligent per a projectes especials​

La flexibilitat i versatilitat de Loxone permet adaptar-se a una multitud de projectes diferents. El Miniserver, com a cervell de la instal·lació, presenta la potència més que suficient per tal d’optimitzar edificis de tot tipus.

Control de la il·luminació​

El Miniserver de Loxone facilita el control i automatització de la il·luminació en diferents escenaris, regular intensitats i colors automàticament, tot funcionant segons la presència de persones, entre altres funcions. 

Monitorització de les temperatures

Sales de calderes de qualsevol tipus d’edificis, zonificació de temperatures, accés remot per al control manual, regulació automàtica, sistema d’alertes. Completa adaptació a peculiaritats. 

Control d’accessos

Solució per al control d’accessos mitjançant teclats numèrics, NFC, claus electròniques, sistemes biomètrics. Administració d’usuaris i accessos personalitzats amb integració a altres funcions de l’edifici. 

Optimització energètica

Enregistrament i visualització de les dades de consums, exportació de dades. Funcionament automàtic estudiant comportaments enfocats a estalvis potencials. Augment de rentabilitat en qualsevol tipus de projecte. 

Solucions individuals per a qüestions específiques

Gràcies a la potència del software de configuració, és possible dur a terme els innombrables requisits que pugui tenir un projecte. Interfície gràfica de programació, així com també blocs de funcions per a una implementació ràpida i simple. 

Els nostres Partners ja han desenvolupat i executat nombrosos projectes individuals. Troba’n alguns exemples a continuació, però no posis límits a la teva imaginació. 

Reg automàtic segons la pluja en un camp esportiu.

Control, monitorització i alarma en un tren de rentat de cotxes. 

Enregistrament i control de les temperatures en una cambra de fred d’una gran carniceria.

Control de cintes i automatització en una fàbrica de formatges de Castella. 

Control automàtic de places en una zona d’estacionament de vehicles.

Bugaderies autoservei totalment automatitzades per a l’accés i la seguretat.

Automatitzar la tecnologia de l’edifici

La comunicació amb una gran varietat de protocols oberts, lliurement configurables, ofereix la versatilitat necessària en cada projecte. L’objectiu és automatitzar la tecnologia de l’edifici i guanyar en una multitud d’aspectes. 

Automatització de
la qualitat de l’aire

Enregistraments complets de temperatura i humitat

Automatització de la il·luminació

Lliurement escalable i adaptable a diferents estructures

Segons la mida i tipus d’edificis, els Miniservers que s’instal·len poden fusionar-se per tal d’augmentar la capacitat i automatitzar projectes a gran escala.

El Miniserver-Gateway és el que fa d’enllaç i recull la visualització global. Cada Miniserver és autònom i controla la seva àrea de la instal·lació i, d’aquesta manera, obtenim un control totalment descentralitzat. En cas que sigui necessari el manteniment d’una de les àrees, no afecta al conjunt i la resta continua executant-se de forma normal. Utilitzant l’estructura Gateway/Client, el procés d’actualització es gestiona de forma central.

Comunicació oberta

Loxone es comunica amb una àmplia gamma de protocols, lliurement configurables, que permeten connectar cada element a la tecnologia del Miniserver.
Els següents protocols i interfícies estan disponibles.

Parlem del teu projecte

Hi estàs interessat? Aleshores parlem del teu projecte amb tecnologia intel·ligent Loxone. Si tens preguntes sobre com realitzar el teu projecte, estem a la teva disposició per a estudiar-lo i explicar-te com adaptar el sistema a les teves necessitats. Envia'ns les teves dades i en breu ens posarem en contacte amb tu.

      LOXONE ELECTRONICS GMBH, com a Responsable del tractament, i, LOXONE, S.L.U., com a encarregat del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o proposta de projecte. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com també exercir altres drets tot consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.