Oficines intel·ligents

L’automatització d’una oficina o local comercial proporciona una major comoditat per als empleats i altres usuaris.

Automatització en lloc de polsadors individuals

La intel·ligència d’un sistema arriba quan les persones no necessiten intervenir manualment amb l’edifici perquè ell mateix realitza les funcions necessàries de forma automàtica. Els empleats s’obliden d’encendre i apagar llums, de regular temperatures, de moure cortines… El Miniserver de Loxone s’ocupa d’aquestes tasques i molt més, tot prenent les decisions correctes per tal d’incrementar la comoditat i la seguretat, al mateix temps que es garanteix l’eficiència energètica.

Ombrejat i control de la ventilació

Loxone ofereix una multitud de solucions que s’adapten a les necessitats individuals de l’oficina o local comercial. 

Ombrejat automàtic

Les persianes i els altres elements de protecció solar funcionen de manera autònoma, segons la posició del sol i les temperatures. L’ombrejat automàtic ajuda a garantir un clima interior òptim a l’oficina o local comercial. 

Protecció davant d’inclemències

L’estació meteorològica permet que l’edifici respongui automàticament protegint-se de tempestes i gelades, tot evitant danys per exemple a les persianes venecianes, tendals o altres elements de l’exterior.

Ventilació segons demanda

A partir de sensors CO2 es mesura la qualitat de l’aire i segons els valors objectiu, el sistema de ventilació i renovació de l’aire funciona de forma automàtica, tot garantint els valors desitjats.

Registres i estadístiques

Tots els valors mesurats a través de sensors es poden visualitzar mitjançant gràfics en l’App i en la visualització web. A més, es poden descarregar per a poder-los tractar de la forma que sigui necessària.

Fàcil control d’accés:
Claus encriptades NFC

Un control d’accés simple i personalitzat, adaptat a les necessitats de l’oficina. Teclats numèrics amb lector NFC i claus personalitzades. En cas de pèrdua o canvi, simplement es modifica l’usuari al programa.

Possibilitat d’integració d’altres sistemes amb claus electròniques o sistemes biomètrics.

Sistema d’alarma integrat

Loxone integra el sistema d’alarma i l’automatitza per tal d’incrementar la seguretat i la tranquilitat dels propietaris i empleats. L’activació del sistema d’alarma pot realitzar-se automàticament quan no es detecta moviment en les zones. La desactivació, quan el primer empleat entra en l’horari establert.

Si salta l’alarma d’intrusió o alarmes tècniques, l’edifici reacciona, tot fent sonar la sirena, pampalluguejant les llums, pujant les persianes i anunciant l’alerta a través dels altaveus. El sistema realitza, també, una trucada, o cadena de trucades, al responsable de manteniment i/o als propietaris.

Una solució de qualitat per a l’àudio de l’edifici

Les solucions intel·ligents que ofereix el sistema d’Àudio Multiroom de Loxone, especialment per a oficines i locals comercials, permeten als treballadors gaudir d’un ambient incomparable. S’hi incorporen, entre altres, les següents funcions: 

Automatització de l’Àudio Multiroom

La música es reprodueix automàticament quan s’entra al lavabo, a zones comunes, a zones de pas. S’atura automàticament quan no es detecta a ningú.

Diferents fonts d’àudio

Llistes de reproducció directament al servidor, ràdios per internet, serveis en streaming. La música arriba des d’una multitud de fonts.

Flexibilitat il·limitada

Control fàcil des de la visualització o App. Els responsables poden modificar fonts, llistes i paràmetres en pocs segons. 

Reproducció de text des d’altaveus

Davant d’alertes que s’hagin de comunicar als empleats, en determinades zones, per exemple, s’activen missatges reproduïts des dels altaveus.

Potenciar l’estalvi energètic

En oficines i espais de grans dimensions, l’automatització permet ser el màxim d’eficients possible en el funcionament del sistema de climatització, tot provocant un estalvi energètic important. Apagat de llums automàtic, tancament de vàlvules d’aigua davant de fugues o inundacions, ombrejat automàtic tot evitant sobre escalfaments i una multitud d’accions més enfocades al consum mínim d’energia.

Solucions individuals

Cada tipus de projecte pot presentar particularitats en les dinàmiques de funcionalment, de control o de visualització. Gràcies a la potència i flexibilitat de Loxone, en producte i configuració, el resultat s’adapta perfectament. 

Il·luminació a 
demanda

Sistema de pagament 
personalitzat

Sistema d’emmagatzematge
automatitzat

Parlem del teu projecte

Hi estàs interessat? Aleshores parlem del teu projecte amb tecnologia intel·ligent Loxone. Si tens preguntes sobre com realitzar el teu projecte, estem a la teva disposició per a estudiar-lo i explicar-te com adaptar el sistema a les teves necessitats. Envia'ns les teves dades i en breu ens posarem en contacte amb tu.

      LOXONE ELECTRONICS GMBH, com a Responsable del tractament, i, LOXONE, S.L.U., com a encarregat del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o proposta de projecte. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com també exercir altres drets tot consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.