Przylądka Marzeń – Polonya sahili yakınında kiralık akıllı evler


26. Ağustos 2022 in References
Przylądek Marzeń Pansiyonu, hayal dünyası gibi bir yerdir. Polonya’nın Ustronie Morskie köyü yakınlarındaki sahil beldesi, seyahat tutkusunu, doğaya yakınlığı ve yüksek standartları bir araya getiriyor. Dört konuk evinin her biri Loxone sistemi ile donatılmıştır. Ana görevi tesis sahiplerini rahatlatmaktır.

Evler hangi özelliklere sahip?

Sahipleri Loxone’u tasarımcılarından öğrendi. Kendilerini bir merkez işletmenin getirdiği bazı sorumluluklardan kurtaracak otomatik bir sistem istediler. Loxone tüm sorunları çözmeyi başardı ve artık ısıtma, aydınlatma, ses, alarm ve çim sulamanın kontrolünden sorumlu hale geldi.

Kiralık akıllı evler, bir tarafta ormanlar ve diğer tarafta tarlalar olmak üzere güzel Polonya kırsalıyla çevrilidir. Plaj sadece 400 metre uzaklıktadır. Przylądek Marzeń’de doğa önemli bir rol oynamaktadır, bu nedenle ısıtmanın ekolojik ve ekonomik olması gerekiyordu. Binalarda sıcaklık ölçümlü dokunmatik düğmeler, doluluk sensörleri ve pencere ve kapıları açmak için sensörler bulunmaktadır. Bu bileşenlerin etkileşimi, önemli ölçüde enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı olur.

Loxone ile ilgili en iyi şey, aynı sensörlerin alarm işlevlerine de sahip olmasıdır.

Gerçekler

Konum:
Wieniotowo, Ustronie Morskie Köyü, Batı Pomeranya Voyvodalığı


Yerleşim:
63 m² alana sahip 4 ev


Nesne adı:
Przylądek Marzeń


Tasarımcı:
LOOKAstudio


Loxone Partneri:
AKMILUS Smart Home


Loxone’un Özellikleri:
Otomatik zavlažování, osvětlení, audio, vytápění, alarm

Düğme Touch Tree
Otomatik
Aydınlatma

Tek bir dokunmatik düğme ile her konutta farklı ışık modları kontrol edilebilir. Konuklar modern çözüme olumlu yanıt veriyor.

alarm sireni
Akıllı
Alarm

Loxone alarm sireni, doluluk sensörleri, sıcaklık sensörleri ve pencere kontakları tarafından gönderilen bilgileri dikkate alarak ev güvenliğini sağlar.

Przyladek Marzen otomatik sulama
Akıllı
Sulama

Güzel bir çim bakım gerektirir. Loxone meteoroloji istasyonundan gelen veriler sayesinde, sistem fıskiyeleri her zaman doğru zamanda çalıştırır.

“Loxone merkezi işletmemizi çok daha kolay hale getiriyor, asıl amacı da buydu. Akıllı bir kurulum yapmayı düşünen herkese tavsiyem, bunun için uğraşmaları, bir şans vermeleri ve daha sonra size ve gereksinimlerinize göre uyarlamaları olacaktır. Loxone ile bu kesinlikle mümkün.”
Bartosz Chmielewski

Sahibi, Przylądek Marzeń

Loxone Partner:
AKMILUS Smart Home

Ev sahipleri, otomasyonun uygulanması için Kołobrzeg’den Loxone Gold Partneri  AKMILUS Smart Home ile anlaştı. AKMİLUS, 2002 yılından bu yana modern elektrik tesisatlarının yapımı ve yenilenmesi alanında kaliteli hizmetler sunmaktadır. Şirket, büyük projelerin ve komple otomasyon sistemlerinin uygulanmasında deneyim sahibidir.

AKMILUS Loxone Gold Partneri

Düşler Burnu nasıl ortaya çıktı?

Temmuz 2021’de tamamlanan merkezin sahipleri, elbette Loxone ile donatılmış ek binalarla merkezi genişletmeyi düşünüyor. Akıllı evler böyle görünür:

Przyladek Marzen Pansiyonu
Przyladek Marzen Pansiyonu
Przyladek Marzen otomatik sulama
Przyladek Marzen Pansiyonu
Tavanda varlık sensörü
Loxone akıllı ev kontrol dokunmatik düğmesi

İlginizi çekti mi?

Elektrikçi Loxone İşbirliği
Elektrikçi misiniz?

Müşterilerinize Loxone Miniserver tabanlı benzersiz bina otomasyonu sunmak ister misiniz? Bizimle iletişime geçin ve bina ve ev otomasyonunda pazar lideri olan Loxone ile güçlü işbirliğinden yararlanın.

Loxone küreği
Kendi projeniz var mı?

Loxone Miniserver, ister akıllı ev, ister ticari mülk veya özel proje olsun, her türlü projenin kolay kontrolü ve akıllı otomasyonu için mükemmel bir araçtır.

Kitap İkonu

Bunlar ilginizi çekebilir: