Olimpik Panorama


13. Temmuz 2022 in References
Vancouver Adası’nın doğasıyla mükemmelleştirilmiş çevresiyle, bu şaheser rekabet etmeye bile çalışmıyor. Britanya Kolumbiyası’nın başkenti Victoria yakınlarındaki Sooke’de bulunan bu Loxone Akıllı Ev, ormanlar, Juan de Fuca Boğazı denizi ve Olimpiyat Dağları gibi konumunun sunduğu her şeye kapılarını açıyor ve Loxone teknolojisiyle dikkat dağıtmadan çalışıyor. Kaydırın ve bu Loxone Akıllı Ev ile doğanın nasıl birlikte çalıştığını görün.

Tüm açılardan manzaralar

Doğa her adımda dikkatinizi çeker. Ön kapıdan başlayarak cam pencereler, Juan de Fuca Boğazı ve Olimpiyat Dağları’nın manzarasının size en başından itibaren kalıcı bir izlenim bırakır. Evinizi güvende tutan akıllı güvenlik özelliklerini ve sensörlerini fark etmeyeceksiniz bile. Akıllı güvenlik, evdeki rahatlığın ilk ölçüsüdür.

İçeri girerken, dikkatiniz dağılmadan Loxone teknolojisi ile karşılanıyorsunuz. Bu, akıllı aydınlatma, oda sıcaklığı, müzik ve daha fazlasının zaten otomatik olarak ayarlandığı ve içeride mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için birlikte çalıştığı anlamına gelir. Ev, oda iklimini ve aydınlatmayı kendi başına nasıl ayarlaması gerektiğini bilmek için hava ve mevsimsel verileri kullanarak, doğal ışık seviyelerini ölçerek doğayla çok verimli bir şekilde çalışır. Ev sahipleri için büyük bir enerji tasarrufu ve zaman tasarrufu sağlar

olimpik panorama

Her odada konfor

İster uyuma zamanı, ister kazanan bilardo vuruşunu ayarlama zamanı olsun, bunu her zaman rahatça yapabileceksiniz ısıtma & soğutma için ayrı oda kontrolü ile her oda, istenen sıcaklıkta kalması için verimli bir şekilde kontrol edilir. Bu, banyoyu 22º’de tutarken yatak odasında 19,5º serin tutmak anlamına gelebilir. Veya oyun odası veya misafir odası gibi sık kullanılmayan odalar için sıcaklık sabit 18º’ye ayarlanabilir ve konuklar gelmeden hemen önce Loxone Smart Home App‘ında sıcaklık anında ayarlanabilir. Benzer şekilde, ev jimnastik salonu daha soğuk bir sıcaklığı kolayca korur – tam da ter atarken istediğiniz şey…

olimpik panorama

Evin kökleri

Victoria adasında ev sahipleri tarafından bir zamanlar devrilmiş bir ağaç bulundu, bu geri kazanılmış 12 metrelik kırmızı bir sedir ağacı artık evin en önemli parçası ve dışarıdaki daha fazla alanı içeri getiriyor. Ağacı çevreleyen, tümü bir Loxone DMX Uzantısı tarafından kontrol edilen ve aynı derecede doğal hissettiren yumuşak loş ışık ile aydınlatma armatürleri karışımı var.

Evin kökleri

Victoria adasında ev sahipleri tarafından bir zamanlar devrilmiş bir ağaç bulundu, bu geri kazanılmış 12 metrelik kırmızı bir sedir ağacı artık evin en önemli parçası ve dışarıdaki daha fazla alanı içeri getiriyor. Ağacı çevreleyen, tümü bir Loxone DMX Uzantısı tarafından kontrol edilen ve aynı derecede doğal hissettiren yumuşak loş ışık ile aydınlatma armatürleri karışımı var.

Favori
özellikler

Havuz, jakuzi ve gölet içeren bu açık hava cennetine ne kadar bakım yapılması gerektiğini hayal edin. Loxone teknolojisi sayesinde, bu arka bahçe daha çok cennete ve daha az işe benziyor. Loxone uzantılarını pompalar, valfler ve kontrolörlerle entegre etmek, havuz ısıtıcısını ve hatta gölet şelalesini otomatik olarak açıp kapatmayı kolaylaştırır.

Dış mekan aydınlatması bile devreye girerek dış mekanların her alanını uyumlu bir deneyim için bir araya getirir. Havuz ışıkları ve peyzaj ışıkları, dudak uçuklatan görünümü tamamlayan aydınlatma modları oluşturmak için gecikmeden birlikte çalışır.

Minimum çaba ile lüks havuz

Peki burada tam olarak ne kontrol edilebilir? Temel olarak, havuzun tadını çıkarmak dışında zaman alacak tüm havuz görevleri. Örneğin, lilo havuzundan çıkmadan sıcaklığın ayarlanması. Veya otomatik olarak halledildiği için hiç ayarlamak zorunda kalmamak. Loxone, sistemin filtreleme ve geri yıkama gibi görevleri yerine getirmesini mümkün kılar. En iyi yanı, bunların tümü Loxone Smart Home’daki her işlevle birlikte uygulamada izlenebilir. Bu, özellikle evden uzaktayken, herhangi bir değişikliği anında yapabilme yeteneğiyle her şeyin sorunsuz çalıştığından emin olmak için yararlıdır.

 

Daha fazlasını görün…

Fotoğraflar: Heath Moffatt Photo:

– Özel İpucu –
dergi

Eviniz için ilham


İpuçları ve püf noktaları, mükemmel vaka çalışmaları, uzman tavsiyesi ile dolu; Tamamen yeni Welcome Home dergisi, görsel açıdan zengin ve ilham verici bir şekilde sunulan 65+ sayfalık fantastik akıllı ev içeriğidir.

Ücretsiz kopyanızı almak için aşağıya tıklayın!