Coats Konağı


13. Temmuz 2022 in References

Bu Loxone Akıllı Ev, nefes kesici olmanın çok ötesinde; açık tasarım, yüksek tavanlar, benzersiz sanat, konfor ve akıllı ev teknolojisinin mükemmel birleşimi. Ev sahipleri Rob ve eşi Johnna, köklerini Kentucky’ye 30 yıl önce ektiler, ancak hayallerinin evini ancak yakın zamanda inşa edebildiler. Yeni evlerini planlarken hem Rob hem de Johnna’nın kendilerine özgü fikirleri vardı. Integrated Unlimited‘dan Loxone Partneri olan Kurt Korfhage ile iletişime geçtiler ve gerçekten etkileyici bir dokunuşla tam da istedikleri ortamı yaratabildiler.

 

Önemli Detay: Oniks Mermer

Oniks, mutfakta tezgah üstü olarak kullanılabilecek eşsiz bir taştır. “Onyx’e ve yarı saydam olduğu gerçeğine aşinaydık, bu yüzden arkasından ışığı görebilmek istedik. Loxone Partnerimiz Kurt’un yardımıyla bu taşı bir sanat eserine dönüştürmeyi başardık.”  – Rob, Ev Sahibi

 

Enerji verimli akıllı aydınlatma

“Yeni evimizi inşa ederken, evin her yerinde Loxone LED ışıklarının olacağı benim için zaten barizdi. Halojen ampuller bir süre sonra söndüğünde onları değiştirmek için merdivene tırmanmak istemiyorum.”

Bu nedenle, LED spotların mükemmel enerji verimliliğine ek olarak, Coats Residence, evin her yerinde LED şeritler de kullanır. Coats ailesi, her yerde güzel ortam aydınlatmasının keyfini çıkarıyor: mutfakta oniks’de, backsplash’i vurgulamak için tezgahlarda, dış alanın altında, banyoda oniks taşlarının arkasında, dış mekan barında ve çok daha fazlası.

 

“Birçok aydınlatma devremiz var. Işıkları her gün manuel olarak yakmamız yaklaşık 20 dakika sürerdi. Bu nedenle, bir odaya girdiğinizde otomatik olarak açılan aydınlatma sahneleri mükemmel bir çözüm.”  – Rob

“Misafirlerimiz aydınlatma tasarımımızı gördüklerinde her seferinde etkileniyor. Başlangıçta, otomatik ışıkların kullanılması konusunda şüpheliydim, ancak şimdi sahip olduğumuz konforu kaçırmak istemem açıkcası. Işıkları açıp kapatmak konusunda endişelenmeme gerek kalmadı.” – Johnna

Şarap Köşesi

Coats Residence’ın bir diğer benzersiz özelliği de şarap köşesidir. Rob ve Johnna’nın dünyada bulunduğu farklı şarap bölgelerini gösteriyor ve hatta tavandaki şarap alanlarının resmini yapması için profesyonel bir ressam tuttular. Şarap alanlarının adı cam üzerine boyandı. Aralarında benzersiz şarap köşelerini vurgulamak için LED şeritler bile kullanıldı.

“Şu ana kadar dörtte ikisini doldurabildik: Güney Afrika ve Napa Vadisi. Ve eşimin aklında iki yerleşik tatil var çünkü onları doldurmak için Toskana veya Bordeaux’ya henüz gitmedik. Dolayısıyla bu bir çalışma, ilerleme ve müthiş bir sohbet konusu.”   – Rob.

Disney Odası

Rob teknoloji için yaşayıp nefes alırken, Johnnas’ın kalbi Disney için atıyor. Son 7 yılda, benzersiz Disney parçalarından oluşan güzel bir koleksiyona yol açan birkaç Disney sözleşmesine göre seyahat ettiler. Parçaların temaları ve hikayeleri büyümeye devam etti ve sonunda bu parçaların sergilenebileceği özel bir yer olan Disney Odasının yaratılmasına yol açtı.

Disney temasının her bir parçasını öne çıkarmak için, oda her koleksiyon parçasının boyutu düşünülerek özel olarak tasarlandı. Bu odayı daha da özel yapan şey, her bir temanın sıcak beyaz ve renkli ışığın sonsuz yönleriyle aydınlatılabilmesidir.

 

Sihir Gibi – Disney Modu

Rob ve Johnna, Loxone Uygulamasında bir dokunuşla, hangi şarkının çalındığına bağlı olarak farklı Disney şarkılarının çalmaya başladığı ve odadaki her Disney temasının aydınlatıldığı “Disney Modu”nu etkinleştirebiliyor.

Müzik açık, Işıklar açık. Belirli şarkıya bağlı olarak, ilgili Disney teması aydınlatılıyor. Büyülü.

 

 

Ekran aşağıda, film açık.

Rob ve Johnna torunlarıyla oturup film izlemek isterlerse, tek bir dokunuş yeterli: ekran aşağı iner, projektör ve TV akışı açılır, ışıklar karartılır ve o anda müzik çalıyorsa kapatılır. . Bu, Loxone Partnerleri Kurt’un hem oturma odalarında hem de açık havadaki oturma odalarında onlar için yaptığı bir şey. Yani geriye sadece hangi filmi izleyeceğine karar vermek kalıyor…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazik Bir Uyku

Rob ve Johnna, evlerini planlarken akıllı ısıtma ve soğutma kontrolünün akıllı evlerinin bir parçası olabileceğinin farkında değillerdi. Rob Loxone’u bulduğunda, yatak odasının uyumak için daha serin olabileceği ve sabah hazırlanmak ve giyinmek için içeri girmeden hemen önce yan taraftaki banyonun ısınabileceği fikrine bayıldı. Enerjiden tasarruf etmek için, Rob ve karısı evde olmadığında soğutma veya ısıtma kapalı kalıyor ve akıllı evlerinin enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor!

 

Akıllı Ev Entegrasyonu

Integration Unlimited‘dan Loxone Partnerimiz Kurt Korfhage, Rob ve Johnna’nın tüm dileklerini gerçekleştirdi.

“Kurt’a sahip olduğumuz için gerçekten mutluyuz. Sorularımız olursa onunla her zaman iletişime geçebiliyoruz. Ve eğer bir şeyin değişmesini istersek, Kurt uğramadan bizim için uzaktan yapabiliyor. ”
–Johnna.

İşte Kurt’un bu özel projeyle ilgili deneyimi:

“Ev sahibi Rob, Loxone’a rastladı ve benden şirkete bakmamı istedi. Web sitelerini incelemeye ve şirket hakkında bilgi edinmeye başladıkça, gördüklerimi daha çok sevmeye başladım. Rob’un projesine gelince, harika sonuçlanan benzersiz ve zorlu bir projeydi. Geçmişte yaptığımız diğer evlerden kesinlikle farklı ama gerçekten akıllı bir ev olan ilk proje olduğunu söyleyebilirim. Loxone’un çalışma şekli harika ve yaşam tarzınıza göre ayarlanması kolaydır. Piyasadaki diğer akıllı ev ürünlerinden çok daha iyidir.”

 

Galeri

Bu güzel evin tüm resimlerine (ve henüz bakmadıysanız yukarıdaki videoya) göz atın:
(Fotoğraf: J.L. Jordan Photography)

Akıllı Ev Projenizi Konuşalım

Gerçekten akıllı bir evde yaşamaya hazır mısınız? Harika! Loxone Akıllı Ev’de yaşamakla ilgili tüm sorularınızı yanıtlamak için buradayız. Ayrıca bölgenizde bir Loxone Partneri bulmanıza da yardımcı olabiliriz.