Loxone tedarik zincirini nasıl çalışır durumda tuttu?

Dilara Gyolemen
22. Mayıs 2023 in Backstage

Son birkaç yıl, ister özel hayatımızda ister iş hayatımızda olsun, birçoğumuz için zorlu geçti. Bir pandemi ve savaşın bizi aniden vurmasıyla, belirli malzemelere erişim bir zorluk haline geldi – Loxone, tedarik zinciri yönetimi ve uyarlanabilir ürün yönetimi söz konusu olduğunda gerçek uzmanlardan oluşan bir ekiple başarılı bir şekilde yüzleşti.

Hayat size limon verdiğinde…

Hiç kimse zorluklardan muaf değildir, ancak önemli olan nasıl tepki verdiğinizdir. Loxone’da yaklaşık 150 ürün geliştirdik ve bunların çoğu için teslimat garantisi verebildik. Bu 150 üründen yalnızca dördünde, tedarik zinciri boyunca bazı sorunlar yaşadığımız için üretimi kolaylaştırmak daha zor oldu.

Bazı rakiplerimizin aksine, bu sorunları yönetebildik ve kendi alanlarında gerçek uzman olan bir tedarik zinciri yönetimi ekibiyle karşı koyabildik.

Ayrıca, ürün yönetimi ekibi bize limonları nasıl limonataya dönüştürebileceğimizi gösterdi: Müşterilerimizin siparişlerini zamanında teslim edebilmek için ekip, ürünleri yeniden tasarladı ve böylece tedarik zinciri yönetimi, ürünlerin aynı kalite ve işlevselliğini sağlarken yeni, mevcut parçaları elde edebildi.

Bu da gösteriyor ki, kendini işine adamış ve esnek çalışanlardan oluşan ekibimiz, Loxone’un uyum sağlamasına ve ürünlerinizin ihtiyaç duyduğunuz anda kapınıza ulaşmasını sağlamak için hızlı hareket etmesine yardımcı oluyor.

Birlikte oturan çalışanlar

… bırakın size limonata yapmanızda yardım edelim

Bir tür tedarik zinciri sorunu yaşıyorsanız, Loxone, uygulama sürecinin ne kadar ilerisinde olursanız olun, projenizi tamamlamanıza yardımcı olacak birçok çözüme sahiptir.

Ayrıca, otomasyon uzmanlarımızdan 7/24 tam destek alırsınız: planlamadan sorun gidermeye ve daha fazlasına kadar her tür veya boyuttaki projede size yardımcı olmak için her zaman hazırdırlar. Uzmanlarımız projelerinizin devam edebilmesini sağlayacaktır.

Loxone birçok üçüncü taraf bileşene açıktır, bu nedenle tek bir üreticiye bağlı değilsiniz. Aynı zamanda, ücretsiz Loxone Config sayesinde Loxone sistemini bu tür bileşenlerle kolayca birleştirebilirsiniz ve Loxone Library’deki diğer üreticiler için binlerce ücretsiz şablon entegrasyonu çocuk oyuncağı haline getirir.

 

Loxone Config, akıllı bir binanın tüm yönlerini kısa sürede planlamanıza ve yapılandırmanıza olanak tanır. Bunu yapmak için bir programcı olmanıza gerek yok, Config’in öğrenmesi kolay ve kullanımı karmaşık değildir.

Nelerden faydalanabilirsiniz:

  • Garantili ürün bulunabilirliği
  • Programlama kolaylığı – aylar yerine sadece saatler harcayın
  • Kullanım kolaylığı – hayatınızı kolaylaştıracak standartlar ve işlevler
  • Açık arayüzler – binlerce üçüncü taraf bileşeni uygulayın
  • Ölçeklenebilirlik – en küçük projeden en büyük projeye kadar her şeyi yapabiliriz
  • Tüm projenizin doğrudan görselleştirilmesi – Config & App bunu hemen yapar

Projenizi kaydedin

Üreticinizin teslimat sorunları nedeniyle projeniz durma noktasına mı geldi? Ücretsiz bir danışma görüşmesi planlayalım ve siz ve müşterileriniz için en iyi çözümü bulalım!

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.

Yükümlülük olmadan ücretsiz

İstişarelerimiz ücretsizdir ve sohbetten sonra herhangi bir şeyle ilerlemek için sıfır zorunluluk vardır.

Doğrudan üreticiden danışmanlık

Loxone’un binanız için uygun olup olmadığına karar vermek için akıllı bina uzmanlarımızdan biriyle görüşün.

Evinizin rahatlığında tamamlayın

Görüşmelerimiz telefon üzerinden yapılır, böylece gününüzden büyük miktarda zaman ayırmanıza gerek kalmaz.