Çok odalı hoparlörler nasıl seçilir ve farklı odalar için bir ses sistemi nasıl tasarlanır?

Dilara Gyolemen
29. Mayıs 2023 in For Partners

Quadral’ın Loxone çok odalı ses hoparlörleri, ticari binaların ve tüm kaliteli ses severlerin taleplerini karşılayacak! Üstün ses, kaliteli yapı ve her şeyden önce paranızın karşılığını rakipsiz bir şekilde sunarlar. Audioserver ile birlikte, herhangi bir binayı mükemmel bir şekilde otomatikleştirmeye yardımcı olacaklar. Bu blogda, ürün yelpazemizdeki en yeni pasif hoparlörlerin temel gerçeklerini ve bir karşılaştırmasını özetledik.

Ürünler hakkında temel bilgiler

Duvar Hoparlörü
WALL Speaker

Harika görünüyor ve uyum sağlıyor

Duvar içi kullanım için özel olarak tasarlanmış esnek bir 2 yollu hoparlör. Entegre duvar braketi sayesinde dikey veya yatay olarak monte edilebilir. Her türlü iç mekana mükemmel uyum sağlar.

Satellite Speaker IP64

Satellite Speaker IP64 Passive

Süper ses – “eğimli”

Her yerde mükemmel sesin keyfini çıkarın! Satellite Speaker IP64 Pasive sadece iç mekanlar için uygun değildir, aynı zamanda IP64 sertifikası ile dış mekanlarda da harikadır – örneğin, bir restoranın ön bahçesinde veya bir kulübenin terasında. Çeşitli montaj seçenekleri ve esnek eğim açısı sayesinde, her projenin bireysel gereksinimlerini eğlenceli bir şekilde karşılayacaktır.

Satellite Speaker
Install Speaker 7 Passive

Install Speaker 7 Passive

Mükemmel ses deneyimi

Install Speaker 7 Pasif duvar içi hoparlör, mükemmel bir ses izlenimi bırakan son derece eşit ve geniş bir dağılımla etkileyicidir. Bir önceki Loxone Hoparlör ile karşılaştırıldığında, dört kata kadar daha fazla güçle zengin bas, %50 daha fazla diyafram alanına sahip tek çerçeveli tasarım ve Audioserver ile kullanım için mükemmel ayarlama özelliklerine sahiptir.

Install Speaker 10 Passive

Install Speaker 10 Passive

Sesten tam keyif almak için

Install Speaker 10 Passive, kompakt tasarımına rağmen 10 inç woofer’a sahip yüksek kaliteli bir dahili hoparlördür. Altima diyaframı Quadral’ın ödüllü Aurum ve Chromium serilerinden kanıtlanmıştır. Alüminyum, titanyum ve magnezyum kombinasyonu, yüksek doğrulukta yeniden üretim, düşük ses renklendirmesi, ince dinamikler ve yüksek ayrıntı oluşturma sağlar.

Install Speaker 10 Passive

Nerede ve hangi hoparlörü seçmeliyim?

Özetle, yeni bir yapı veya büyük bir tadilat planlıyorsanız, Install Speaker 7 veya 10 Passive hoparlörler, iç mekana optimum entegrasyonları ve mükemmel ses dağılımları nedeniyle önerilen çözümdür. Tavanlara, duvarlara ve mobilyalara gizlenebilirler ve muhafaza her türlü tasarıma uyum sağlayacak şekilde boyanabilir. Hoparlörleri, sesin eşit şekilde yayılmasını ve belirli bir odada istenmeyen ses seviyesi farklılıkları olmamasını sağlayacak şekilde kurun. Hoparlörlerin nasıl yerleştirileceğini aşağıda bulabilirsiniz. Sorularınız için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Öte yandan, dahili hoparlör takma seçeneğiniz yoksa veya takmak istemiyorsanız, WALL Speaker iç mekanlarda kullanabilirsiniz. Çevreyle mükemmel uyum sağlar ve herhangi bir yere yerleştirilebilir. Yine de sesi harika olacaktır. Öte yandan Satellite Speaker IP64 Passive, IP64 su geçirmezlik sertifikasına ve dayanıklı bir tasarıma sahiptir, bu da onu dış mekanlarda ve ıslak alanlarda, saunalarda, bodrumlarda ve mahzenlerde, barlarda ve bahçelerde ideal hale getirir. Ayrıca Satellite hoparlörler, esnek kolu sayesinde dikey, yatay ve hatta eğimli olarak monte edilebildiğinden neredeyse sınırsız kurulum seçeneğine sahiptir.

Kaç hoparlöre ihtiyacım var?

Oda büyüklüğü Hoparlör sayısı
1–10 m² 1 hoparlör
11–30 m² 2 hoparlör
31–60 m² 4 hoparlör
61–80 m² 6 hoparlör
81–100 m² 8 hoparlör
101 m² den itibaren 10 hoparlör

 

Temel argümanlar

Neden Install Speaker 7 Passive almalısınız?
Install Speaker 7 Passive, mükemmel bir fiyat/performans oranına sahip kaliteli bir hoparlör arayanlar için çözümdür. Ünlü lite-Magazin dergisi tarafından ödüllendirilmiş ve uzmanlardan tavan ve duvar içi hoparlörler arasında en yüksek notu almıştır.

  • dahili kullanım için
  • harika fiyat/performans oranı
  • küçük boy

Neden Install Speaker 10 Passive almalısınız?
Install Speaker 10 Passive, Quadral’ın 50 yılı aşkın deneyimini temel alır ve tüm hi-fi ve ses meraklıları arasında iyi bilinen ve Aurum ve Chromium serilerinde ödüller kazanan Altima diyaframına sahiptir. Binlerce projede kendini kanıtlamış ve benzersiz bir deneyim yaratan kesinlikle son teknoloji ses ile mekanınızı bir üst seviyeye taşıyın.

  • dahili kullanım için
  • harika fiyat/performans oranı
  • Altima membran

Neden bir WALL Speaker almalısınız?
Dahili hoparlör takma seçeneğiniz yoksa, yüksek kaliteli stereo sesi iç mekana entegre etmek veya hoparlörü bir rafa koymak istiyorsanız – WALL Speaker her yerde harika ses verir! Çok odalı ses için ideal bileşen. Yapı, en iyi ses özelliklerini sağlayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.

  • dahili kullanım için
  • dikey veya yatay olarak monte edilebilir
  • sağlam yapı

Neden Satellite Speaker IP64 Passive almalısınız?

Dahili hoparlör takma seçeneğiniz yoksa ve yüksek kaliteli stereo sesi dış mekanlara ve ıslak alanlara entegre etmek istiyorsanız, bu sizin için mükemmel ve çok yönlü bir çözümdür – ayrıca kolay kurulum, sağlam bir muhafaza ve esnek montaj seçeneklerinden yararlanırsınız.

  • iç ve dış mekan kullanımı için
  • koruma sınıfı IP64

Aşağıdaki tabloda Quadral pasif hoparlörler için teknik verileri bulacaksınız.

Teknik veriler

Hoparlör özellikleri

Ücretsiz isteyin

Projeniz hakkında bize danışın veya sadece birkaç adımda Loxone Ortağı olun!

A

Ücretsiz proje danışmanlığı

Kendi projemde Loxone kullanmayı düşünüyorum ve daha fazla bilgi almak istiyorum.

A

Ortak olun

Loxone ile ortaklığın ne olduğunu ve nasıl yapılacağını sormak istiyorum.
Ücretsiz proje danışmanlığı
    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.

Ortak olun

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.