Clever Fit: Loxone ile Donatılmış Bir Gym/Spor Salonu


13. Temmuz 2022 in References

Sıkı çalışma. Spor yaparken ortaya  koymanız gereken bir şey. Ancak, bir kişinin günlük işlerini yönetirken istediği bir şey olduğunu pek sanmıyoruz. Bu yüzden Landsberg’deki Clever Fit’in sahibi Loxone’a geldi.

Bir bakışta gerçekler

Nerede
Almanya


Loxone Partner
ESZI Elektro & IT GmbH


Loxone Donanım
Otomasyon:
Miniserver
Extension
DMX Extension
Relay Extension
DALI Extensions
Tree Extension

Operasyon:
Touch Pure Tree

Varlık Tespiti:
Presence Sensor Tree

Aydınlatma:
RGBW 24V Dimmer Tree

Bu spor salonunun sahibi için her şeyin merkezi olarak kontrol edilebilmesi ve her bir çalışanın sisteme kolayca erişebilmesi esastı. Aydınlatma, havalandırma ve erişim Clever Fit’teki Loxone ile otomatik hale getirildi. Bununla birlikte, Loxone’un esnek yapısı nedeniyle, sahibi ekstra işlevsellik eklemek isterse sistem her zaman genişletilebilir.

Neler Uygulandı?

Bir istemci/ağ geçidi gruplandırmasında toplam dört Miniserver birlikte çalışıyor. İkisi ana spor salonu ve ek binadan, diğer ikisi ise yine Clever Fit’e ait olan iki komşu binadan sorumlu. Bu binalardan biri, tüm sürecin genel merkezidir – bu da elbette Loxone ile otomatikleştirilmiştir. Şirket şimdi yeni spor salonlarının (ve dahil olan otomasyonun) gelecekteki tüm spor salonları için bir şablon olacağına karar verdi.

Loxone Partner Hakkında

Loxone Gold Partner ESZI Elektro & IT GmbH, birkaç yıldır geleneksel aile evlerinden ticari binalara (Clever Fit gibi) kadar çok çeşitli projeleri otomatikleştirmektedir. Planlamadan kuruluma kadar tüm projeyi denetlerler.

Bir bakışta gerçek

Nerede
Almanya


Loxone Partneri
ESZI Elektro & IT GmbH


Loxone Donanım
Otomasyon:
Miniserver
Extension
DMX Extension
Relay Extension
DALI Extensions
Tree Extension

Operasyon:
Touch Pure Tree

Varlık Tespiti:
Presence Sensor Tree

Aydınlatma:
RGBW 24V Dimmer Tree

Neden Loxone?

11 yıldır Loxone Partneriyiz ve bu nedenle sistemin güvenilir ve kusursuz çalıştığını biliyoruz. Tüm fonksiyonların uygulanması kolaydır ve ayrıca diğer sistemlerle kolay entegrasyon harikadır. Örneğin Clever Fit projesinde, spor salonundaki şezlongları Loxone sistemine entegre ettik, böylece müşteriler bir yatağın kullanımda olup olmadığını dijital bir tabela aracılığıyla görebilirler.

Stojance Zdravev
Genel Müdür, ESZI Elektro & BT

Loxone ile otomasyonlanmış spor salonu
Cleverfit
Cleverfit

– Özel İpucu –

Özel İpucu

Loxone Hakkında Daha Fazlası

Loxone Kurulumu mu istiyorsunuz?

Loxone’un kurulmasından fayda sağlayabileceğini düşündüğünüz ticari bir öncülünüz var mı? Ardından, kurulumunuz için neler yapılabileceği hakkında daha fazla bilgi almak için otomasyon uzmanlarımızdan biriyle görüşün.

Loxone ile kurulum yapmak mı sitiyorsunuz?

Loxone kurulumcusu olarak müşterilerinize akıllı evler, ticari tesisler ve özel uygulamalar için uygun, sezgisel kontrole sahip eksiksiz bir otomasyon çözümü sunabileceksiniz.