Cineplexx: Loxone ile Donatılmış Bir Sinema


13. Temmuz 2022 in References
Viyana’daki Cineplexx, Avusturya’daki en modern sinema olmasa da en modernlerinden biridir. Loxone, 13 sinema ekranı ve fuaye alanında atmosferik aydınlatma modlarını akıllı bir şekilde otomatik hale getiriyor. Loxone ayrıca herhangi bir arızanın merkezi yönetimini de sağlamıştır.

Ne yapıldı?

Bir istemci/ağ geçidi gruplandırılmasında kullanılan beş Miniserver, Cineplexx’teki tüm aydınlatma sisteminin akıllı kontrolünü ve otomasyonunu yönetiyor. Yaklaşık 800 DALI cihazı, 30’un hemen altındaki Loxone DALI Extensions tarafından kontrol ediliyor.

Cineplexx, her bir ekrandaki aydınlatma sahnelerinin ayrı ayrı ayarlanabilmesini istedi. Değişiklikleri hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeleri onlar için önemliydi ve onlara maksimum esneklik sağladı.

Bu projede, herhangi bir hata mesajı, bir anlık bildirim yoluyla doğrudan Loxone Partnerine gönderilir. Bu, sorunu Uzaktan Erişim aracılığıyla hızlı bir şekilde çözmelerini sağlar. Bu da, sinemayı bir mühendisin sahaya gelmesini beklemekten kurtararak, durumla neredeyse anında ilgilenebileceği anlamına geliyor.

 

Bir bakışta gerçekler

Neresi:
Avusturya


Boyut:
13 ekran
2.700’den fazla koltuk ile


Şirket:
Cineplexx Millenium City Wien


Loxone Partner:
E-PORT Elektrotechnik GmbH


Loxone Donanım:
Miniservers (Gateway/Client)
DALI Extensions
Relay Extensions

Neden Loxone?

“Bir sinema için bir kontrol sisteminin kararlı ve güvenilir çalışması esastır. Loxone tarafından sağlanan otomasyon çözümü, tam olarak ihtiyacımız olan kararlılığı sunuyor. Örneğin, çalışanlardan biri tarafından yanlışlıkla yapılan bir değişiklik nedeniyle bir sorun ortaya çıkarsa, Loxone ile Uzaktan Erişim, ışık hızında yanıt verilmesini sağlar. Bir keresinde Mauritius’ta tatildeyken bir hata mesajı aldım ve durumu hemen düzeltebildim.”

Harald Winkler

CEO, E-PORT Elektrotechnik GmbH

Cineplexx Milenyum Viyana
Cineplexx Millennium
Cineplexx Millennium
Cineplexx Millennium
Cineplexx Millennium
Cineplexx Millennium
Cineplexx Millennium

– Özel İpucu –

Bina görseli

Loxone hakkında daha fazlası


Loxone’un Kurulmasını İster misiniz?

Loxone’un kurulmasından fayda sağlayabileceğini düşündüğünüz ticari bir öncülünüz var mı? Ardından, kurulumunuz için neler yapılabileceği hakkında daha fazla bilgi almak için otomasyon uzmanlarımızdan biriyle görüşün.

Want to start installing Loxone?

Loxone kurulumcusu olarak müşterilerinize akıllı evler, ticari tesisler ve özel uygulamalar için uygun, sezgisel kontrole sahip eksiksiz bir otomasyon çözümü sunabileceksiniz.