Akıllı ev kurulumu işinizi nasıl başlatırsınız?


27. Ağustos 2022 in Backstage

Ev Otomasyonu, Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı büyüyen sektörlerden biridir ve her yıl milyarlarca dolar büyümektedir. Akıllı bir ev satın almak ya da inşa etmek isteyen ev sahiplerinin sayısı arttıkça, yüzlerce şirketin neden gerçek otomasyonla becerilerini bir üst seviyeye taşıdıklarına şaşırmamak gerekir.

1. Akıllı bir ev çözümü seçin

Yapılandırılmış ve organize edilmiş bir sisteme ihtiyacınız var. Loxone’un en iyi yanı, akıllı ev işiniz için güvenilir, geleceğe dönük bir temel olan 150’den fazla entegre ürünle bütün bir ev çözümü sunmamızdır. Diğer akıllı ev çözümleri ile sürekli olarak farklı şirketlerden farklı ürünlerle karmaşıklık ekliyorsunuz, bu da hepsi bir araya getirildiğinde akıllı bir çözümden “akıllı” olanı uzaklaştırıyor. Loxone ile, üreticinizin profesyonel desteği ve desteği de dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her şeye tek bir çözümde sahip olursunuz. İlk planlamadan uygulamaya ve projenin tamamlanmasının ötesine kadar sizi destekleyen bir ortak, şirketinizin büyümesi için çok önemlidir.

2. Eğitim ve sertifikalar

Her beceriyle birlikte, öğrenmek ve mükemmelleşmek için gerekli olan pratik ve eğitimler de gelir. Akıllı bir ev kurmayı ve yapılandırmayı öğrenmek de farklı değildir.

Öncelikle, daha önce yapmadıysanız Alçak Voltaj eğitimine ihtiyacınız olacak. Şimdi alçak voltaj bilgisine sahip olduğunuzda, kullanacağınız ürünler üzerinde becerilerinizi geliştirmeniz gerekecektir. Buradaki seçenekleriniz, bir projeyi tamamlamak için ihtiyaç duyacağınızı düşündüğünüz tüm ürünleri satın almak veya işinizi nasıl satacağınızı ve ayrıca uygulamalı deneyimle akıllı bir evin nasıl kablolanacağını ve yapılandırılacağını kapsayan bir Loxone eğitim kursuna katılmak olabilir.

3. İşletmeniz için bir marka elçisi olun

Akıllı bir ev çözümü satmak için sadece ürünleri ezbere bilmeniz değil, aynı zamanda işletmeniz için bir marka elçisi olmanız gerekir. Çözümün kendi evinizde veya showroom’unuzda bulunması, potansiyel müşterilere markanıza ve çözümünüze inandığınızı ve sadece satmadığınızı, kendiniz için de istediğiniz bir yaşam tarzını sunduğunuzu gösterir.

Bir sergi odasında, potansiyel müşterilere böyle bir ortamı deneyimlemenin gerçekten nasıl bir şey olduğunu gösterebilirsiniz. Kendinize ait bir showroom daha sonra kurulabilir, ancak şimdiden planlama yaparken gelecekteki büyüme için ileriyi düşünmek iyi bir fikirdir.

Ayrıca, Loxone Partnerlerinin çözümü kendi evlerinde kullanmaları için harika teşviklerimiz var. (Bununla ilgili daha fazla bilgiyi daha sonra bulabilirsiniz.)

4. Kendinizi görünür ve bilinir kılın

İnternet – İşletmenizi internete taşıyın. Bu çok açık görünebilir ancak kaç işletmenin hala bir web sitesine sahip olmadığına şaşırırsınız. İnsanların bir şey bulmak için gittikleri ilk yer internettir, bu nedenle varlığınızı duyurun. Başlangıç olarak, hem kullanıcı dostu bir web sitenizin hem de bir Facebook sayfanızın olması gerekir; her ikisi de bir işletme olarak neler sunabileceğinizi göstermelidir.

Bağlantılar – Tüm işler internet üzerinden yapılmaz. Dışarı çıktığınızdan ve ev inşaatçıları, elektrikçiler, müteahhitler ve ev otomasyonu sektöründeki diğer kişilerle bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Ağ kurmak işin her alanında çok önemlidir, bu nedenle kendinize bir iyilik yapın ve adınızı duyurun. Bölgenizden geçen tüm ağ oluşturma veya ticari fuar etkinliklerini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Reklam – Ağızdan ağıza iletişim sizi bir yere kadar götürebilir. Artık bir internet varlığınız olduğuna göre, sıra yerel reklamcılığa geldi. Eski yöntemlere başvurabilir ve gazeteye bir ya da iki ilan verebilirsiniz, ancak biz her zaman reklam çalışmalarınızın çoğunu internete odaklamanızı öneririz. Bu, AdWords, Facebook Reklamları ve SEO aracılığıyla yapılabilir.

Şu anda bir işi yürütmekle meşgul olacağınızı biliyoruz, bu nedenle çevrimiçi reklamcılık konusunda uzmanlaşmış birine ulaşmak en iyisi olabilir. Bu şirketler genellikle aylık ücret alır ve tüm ayak işlerini sizin için yapar. Daha çok kendin yap türünden biriyseniz, internette kendi çevrimiçi kampanyalarınızı oluşturmanızda size yol gösterebilecek pek çok eğitim bulunmaktadır.

5. Mükemmel kalite ve hizmet sunun

Müşteri memnuniyeti başarının önemli bir anahtarıdır.

Yeni müşteri bulma söz konusu olduğunda, ortaklarımız ağızdan ağıza iletişimin ve mevcut müşterilerden gelen tavsiyelerin hala başı çektiğini bildiriyor, bu nedenle iyi bir iş sunmak ve müşterinizle ilgilenmek hafife alınmamalıdır.

6.Bir ekip oluşturun

İlk projelerinize başladıktan sonra, kendinizi kısa sürede çılgınca meşgul bulacaksınız ve ekibinizi büyütmeniz gerekecek. Bunu yapmanın en iyi yolu, temel teknik ve elektrik becerilerine sahip kişileri bulmak ve onları kendiniz eğitmektir. Onları hazır hale getirdikten sonra, kullandığınız ürünleri en iyi şekilde öğrenmeleri için üretici eğitimlerine gönderebilirsiniz.

Akıllı ev işi kurmayı mı düşünüyorsunuz? Bizimle konuşun!