Akıllı Erişim Sistemi

Loxone ile erişim sisteminizin kullanımı ve yönetimi kolaydır ve gerektiğinde size birçok binada dünya çapında erişim sağlar. Esnek bir şekilde ölçeklendirilebilir ve maksimum güvenlik sunar. Anahtarsız dünyaya hoş geldiniz.
Akıllı erişim kontolü ile erişim
Mobil uygulamadaki aktif kodlar

Limit olmadan

Sistem sınırsız sayıda kullanıcı ve kapıyı destekler, garaj kapıları ve kilitli dolaplar gibi çeşitli girişleri kontrol eder ve giriş ve çıkış zamanlarını izlemek için ayrıntılı günlükler sağlar.
Mobil uygulamadaki aktif kodlar
Hak yönetimi

Güçlü kullanıcı ve hak yönetimi

Sistemimiz, bir buluta güvenmek zorunda kalmadan kullanıcı haklarının kapsamlı bir şekilde yönetilmesini sağlar. Zaman sınırlı erişim, bir uygulama aracılığıyla sezgisel NFC etiketi ve kod yönetimi ve farklı konumlar arasında senkronize erişim sunar.
Intercom

Intercom: Esnek erişim sistemi

Loxone projeniz için mükemmel erişim çözümü! NFC Code Touch ile birlikte Loxone Intercom, NFC okuyucu ve kod panelini içeren ultra esnek ve kapsamlı bir erişim sistemi oluşturur. Uzaktan erişim sayesinde, bir daha asla bir ziyareti kaçırmayacağınız garanti edilir. İster arkadaşlarınız ister paket kuryeleri olsun. İster evde, ister ofiste veya plajda!
Intercom

Her binaya akıllı erişim için en iyi özellikler

Erişim hakları grupları diyagramı

Erişim seviyeleri & Hak yönetimi

Kullanıcılar ve kullanıcı gruplarıyla, kullanıcı arayüzündeki erişim haklarını kontrol etmek inanılmaz derecede kolaydır. Örneğin, bir aile evinde ısıtma ayarlarına yalnızca yetişkinler erişebilir, ancak çocuklar odalarındaki aydınlatmayı kontrol edebilir. Ya da ticari bir binada, sunucu odasına erişimin yalnızca şirketin BT departmanına ait olan çalışanların hakkı olması anlamına gelebilir.
Loxone Trust

Loxone Trust

Bu devrim niteliğindeki çözüm, kullanıcı verilerinin küresel olarak çoklu site yönetimini sağlar ve özellikle zincir mağazalar ve restoranlar gibi ticari binalar için kullanışlıdır. Erişim yetkileri üzerinde kontrol sağlayın.
Loxone Trust
Evin önünde duran bir hırsız

Güvenli ve uygun maliyetli yatırım

Bu uygun maliyetli çözüm, fiziksel anahtar ihtiyacını ortadan kaldırır, kopya ve kayıp riskini azaltır ve anında kullanıcı devre dışı bırakma ile merkezi, esnek yönetim sağlar. Ayrıntılı izleme ve gelişmiş izinsiz giriş koruması sağlamak için güvenlik ekosistemleriyle entegre olur. Ayrıca, kullanıcı sayısı sınırsızdır ve lisans ücreti yoktur.

Günlük hayattan artık başınızı ağrıtmayacak sahneler

Yeni kullanıcı eklenmesi

Çalışan veya hane halkı üyesi için yeni bir NFC etiketi tanımlamanız ve ilgili alanlara erişim hakkı vermeniz yeterlidir.

Bir çalışan veya çocuk NFC- Tag' i kaybederse

Tag’ i bir dakika içinde devre dışı bırakabilirsiniz ve onu bulan herhangi biri artık binanıza giremez. Tek bir düğmeye dokunarak yeni bir NFC Tag’ ini hafızaya alabilirsiniz.

Bir ziyaretçi için erişim

Sadece ziyaret süresince geçerli olacak tek seferlik bir erişim kodunu önceden kolayca oluşturabilirsiniz. Bunu şirketinize bir toplantı için biri geldiğinde veya siz tatildeyken komşunuz çiçeklerinizi suladığında yapabilirsiniz.

Temizlik personeli için erişim

Temizlik personeline, yalnızca girme yetkisine sahip oldukları odalar için geçerli olan ve süreyle sınırlı bir kod atarsınız.

Beklenmeyen misafir

Örneğin, kimse yoksa ve bir kurye bir paket teslim etmek istiyorsa, tek bir tıklamayla resepsiyonun veya garajın kapısını onlar için uzaktan açabilirsiniz.

Hiçbir ziyareti kaçırmayacaksınız

İntercom entegrasyonu ile kapı zilinizi kimin çaldığını uzaktan görebilirsiniz. Alternatif olarak, ziyaretçinin bir anlık görüntüsü oluşturulur ve kaydedilir, böylece sizi görmeye kimin geldiğine dair mükemmel bir genel bakışa sahip olursunuz.

Açık pencereler ve kapılar

Binayı terk ettiğinizde, pencere ve kapıların hala açık olup olmadığı size hatırlatılır. Loxone uygulamamız aracılığıyla tüm pencereler ve kapılar hakkında her zaman genel bir bakışa sahip olursunuz.

Kapı zili şu anda istenmiyor mu?

Hoparlör ve özelleştirilmiş kapı zili sesi ile ziyaretçilerden haberdar olun. Rahatsız edilmek istemiyorsanız, kapı zili sessiz kalır ve aydınlatmanız sizi bilgilendirir.

...ve diğer birçok özellik

Erişim konusunda Loxone ürünleri

İster giriş kapısı, ister garaj veya ön kapı olsun – Loxone her sistem için doğru geçiş kontrolünü sunar. Mükemmel şekilde ağa bağlı ürünler hayatınızı her gün kolaylaştırır.

NFC Fob veya Intercom gibi erişim seçenekleri ön kapıda bitmiyor. Yarı müstakil evimizin teknik girişlerinde ve çalışma odasında da NFC Code Touch var. Tek tek kapılar için sayısal kodlar ayarlayabiliyor ve geçerliliklerini sınırlayabiliyorum. Özelleştirilmiş erişim sayesinde bahçıvan tam olarak gitmesi gereken yere ulaşabiliyor. Postacı ile iletişim kurmamızı sağlayan Intercom kullanımı çok güzel. Kapıyı veya garajı onun için uzaktan açabiliyoruz, böylece biz evde olmasak bile paketi yerinde bırakabiliyor. «

Aleš Kubín

Ev Sahibi
Önemli bir ihtiyacım, rezervasyon portalları üzerinden rezervasyon yaptıktan sonra ziyaretçilerin binaya erişimini kontrol etmekti – anahtarları teslim etmek için personelin hazır bulunmasına gerek kalmadan. Artık binaya ve tatil dairelerine tüm erişimi NFC Code Touch ile gerçekleştiriyorum. Bu şekilde, basitçe bir kod oluşturup konuklara gönderebiliyor ve ihtiyaç duydukları alanlara erişmelerini sağlayabiliyorum. Ayrıldıktan sonra, kod kombinasyonu silinebilir ve bir sonraki misafirler için yeni bir tane oluşturulabilirim. Loxone App ile tesis üzerinde her yerden kontrol sahibi olabiliyorum. «

Igor Doležal

Gästehaus LaBouda,
İşletme sahibi

İşbirlikleri

Güçlü ortaklarla çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu da Loxone’ u her bina için ideal çözüm haline getiriyor.

Hörmann Logosu
Schüco Logosu
Nuki Logosu
Tedee Logosu

Bina otomasyonunda başarınız için fonksiyonlar

Loxone ürün yelpazesi

Projeniz hakkında konuşalım!

Size yardımcı olmaktan ve Loxone ile daha fazla olanak göstermekten mutluluk duyarız. Bize iletişim bilgilerinizi bırakın, size geri dönmekten mutluluk duyacağız.

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.

Avantajlarınız

Ücretsiz ve yükümlülük altına girmeden

Görüşmelerimiz ücretsizdir ve sohbetten sonra herhangi bir şey yapma zorunluluğu yoktur.

Doğrudan üreticiden tavsiye

Loxone uzmanlarımızdan biriyle konuşun ve doğrudan üreticiden tavsiye alın.

Rahat telefon hizmeti

Görüşmelerimiz telefonla yapıldığından bize çok fazla zaman ayırmanız gerekmez.