Kendini nasıl savunacağını bilen ev

Dilara Gyolemen
19. Ocak 2024 in Know-how

Loxone ile hırsızlık koruması nasıl görünür?

Önleyici tedbirler: Şimdiden koruyun

Loxone, bir hırsızlık olayı meydana gelmeden önce önleyici tedbirler alır.

Loxone güvenliği ev alarmı

Aşağıdaki durumu hayal edin: Hak ettiğiniz bir tatildesiniz. Eviniz yalnız ve terk edilmiş. Ama kimse bu konuda bir şey fark etmiyor. 

Gelişmiş varlık simülasyonunu kullanarak eviniz potansiyel hırsızları uzak tutar. Yokluğunuz sırasında, siz evdeymişsiniz gibi davranır. Gölgeliklerin rastgele hareket etmesini sağlar ve aydınlatmanızla oynar. Varlığınızı gerçekçi bir şekilde temsil ederek, herhangi bir hırsızı tedirgin eder ve korkutursunuz. Sonuç olarak, evinizi listesinden çıkaracak ve başka bir girişimde bulunmayacaktır. Böylece tatilinizin tadını tamamen rahatlamış ve endişelerden arınmış bir şekilde çıkarabilirsiniz.

.

Sesli alarm

Güvenliğiniz adına

Davetsiz misafir yine de şansını denerse, eviniz hırsızı kaçırmak için her şeyi yapacak ve sizi buna göre koruyacaktır.

Davetsiz misafirleri anında yakalar – hangi giriş noktası olursa olsun

Hırsız ister pencereden girsin ister açık bırakılmış balkon kapısını kullansın, hareket dedektörleri, cam kırılma dedektörleri ve diğer sensörlerin yardımıyla eviniz davetsiz misafiri anında tanır ve buna göre tepki verir.

Her hırsızı kaçarken yener

Evinizde davetsiz bir misafir tespit edilirse, alarm hızlı bir şekilde üç aşamaya ayrılır, sizi gerektiği anda bilgilendirir ve davetsiz misafire mümkün olduğunca az zaman tanır.

Ev güvenliği
Ev güvenliği

1. Sessiz alarm

Akıllı telefonunuzdaki uygulama aracılığıyla hemen bir bildirim alırsınız. Alarmlar eviniz tarafından otomatik olarak kaydedilir ve zamanında bildirilir.

2. Sesli alarm

İkinci aşamada, cep telefonunuza bir çağrı gelir ve audioserverınız evin her yerinde tiz bir alarm sesi çalarak herhangi bir hırsızın planını bozar.

3. Görsel alarm

Son olarak, eviniz gölgeleme sistemlerini yükseltir ve kendini “şeffaf” hale getirir. Bu, davetsiz misafirin – sizin güvenliğiniz için – derhal kaçmasını sağlar. Ayrıca yanıp sönen bir ışık ile olan bitene dikkat çeker.

4. Yüksek koruma

Bir bakışta güvenliğin dört boyutu: Loxone ile güvenlik, hırsızlığa karşı korumadan daha fazlasıdır. Eviniz sadece sizi ve sevdiklerinizi korumakla kalmaz, aynı zamanda kendinizi ve mahremiyetinizi de korur. Her yerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Hırsızlığa karşı koruma: Hırsızları kaçırır

Görünmez bir kalkan gibi evinizi davetsiz misafirlerden korur. Evdeymişsiniz gibi davranır, davetsiz misafirleri güvenilir bir şekilde tespit eder ve onları uzaklaştırır.

Sakinlerin korunması: Tüm aileye göz kulak olun

Akıllı Eviniz sizi sadece hırsızlıktan değil aynı zamanda yangın, duman ve su baskınlarından da korur. Yanıp sönen ışıklar, cep telefonunuza çağrı, akustik alarm ve çok daha fazlası ile sizi bilgilendirir. Gölgelendirme otomatik olarak kaçış yollarını açar.

Binanın korunması: Kendini korur

Açık pencereler ve kapılar, sızan su, don, fırtına vb… Akıllı Eviniz tüm bunları algılar, sizi bu konuda bilgilendirir ve sizi hasardan korur.

Gizliliğin korunması: Akıllı eviniz, verileriniz

Tüm kişisel veriler Miniserver’ınızda saklanır – iyi korunur – ve evinizden çıkmaz. Verileriniz hakkında hiçbir bilgiye sahip değiliz ve bu kişisel hakkı %100 koruyoruz. İstenirse, Loxone internet veya bulut olmadan da çalışabilir.

Şimdi iletişime geçin

Şimdi bir proje talebi gönderin veya bir Loxone ortağı olun.

A
Proje talebi

Ücretsiz proje talebinizi buraya gönderin, size geri dönelim.

A
Loxone Ortağı Olun

Ortak olmak ve önceden ücretsiz bir danışma randevusu ayarlamak istiyorum.

Ücretsiz proje sorgulama

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.

Ortak olun

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.