Aktualizácia: Music Server a Spotify


06/06/2022 in Technológie

V tomto článku nájdete informácie o riešení problému so službou Spotify, ktorý negatívne ovplyvnil Loxone Music Server.

Aktualizácia:

Opravili sme problém s API Spotify, ktorý Spotify minulý týždeň zakázal. Aby sme mohli migrovať na novšie API, musíme odstrániť vaše existujúce prihlasovacie údaje a obľúbené položky Spotify, čo si vynúti opätovné prihlásenie pomocou autentifikačného mechanizmu Spotify. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ale toto je jediný spôsob, ako sa vrátiť k podpore Spotify so zmenami na Music Serveri.

Ako postupovať:

Stiahnite si nasledujúci súbor a skopírujte stiahnutý súbor .upd do \\music.server.ip\updates.

Ak chcete súbor stiahnuť, kliknite pravým tlačidlom myši na tlačidlo a vyberte možnosť „Uložiť ako“.

Pôvodná informácia zo dňa 19. 5. 2022:

Momentálne zaznamenávame chybu na Loxone Music Serveri, ktorá sa vyskytuje konkrétne pri používaní Spotify. Dôvodom poruchy je zmena, ktorú Spotify vykonala v ich staršom rozhraní API. Keďže súčasná integrácia Spotify v Loxone Music Serveri už nedokáže nadviazať spojenie so Spotify, vykoná sa bezpečnostný reštart, ktorý môže viesť k rebootovacej slučke. Všetky ostatné integrácie ako napríklad Tune In fungujú bez problémov.

Poďme do toho spolu…

Ikona domu

Chcete si užívať produkty Loxone?

Radi vám ako výrobcovia zadarmo predstavíme možnosti inteligentnej elektroinštalácie aj možnosti riešenia konkrétnych potrieb v rámci individuálnej konzultácie. Pripravíme aj kalkuláciu potrebných produktov. V prípade záujmu vám tiež nájdeme ideálnu realizačnú firmu.

Ikona elektrikára

Chcete realizovať inteligentné elektroinštalácie?

Využite bohatý sortiment produktov vrátane koncových prvkov od jedného výrobcu. K dispozícii budete mať unikátny softvér bez licencií, s ktorým zvládnete špičkové funkcie aj bez znalosti programovania. Váš úspech podporíme špičkovou individuálnou podporou.

Chcem byť informovaný o novinkách