Product in focus: Weerstation

Jason Spiers
juni 12, 2020 in Voor Partners
Het weerstation meet wind, regen, helderheid en temperatuur en is ideaal voor een eenvoudige implementatie van onder andere vorstbescherming, besproeiing, automatische zonwering en meer. Wanneer u een Weerstation koopt, is 10 jaar weerservice inbegrepen. Dankzij de eenvoudige en snelle ingebruikname met de Tree & Air technologie is het Weerstation binnen enkele minuten geïnstalleerd.

De highlights van het Weerstation:

  • Exacte weergegevens voor woon- en gebouwautomatisering
  • Meet wind, regen, temperatuur en helderheid
  • Ideaal voor de eenvoudige realisatie van o.a. vorstbescherming, besproeiing, automatische zonwering en meer
  • 10 jaar weerservice inbegrepen: nauwkeurige weersverwachtingen voor uw locatie
  • Eenvoudige en snelle inbedrijfstelling dankzij Tree & Air-technologie

In onze instructievideo leert u alle details over het weerstation en de weerdienst.

Praktijkvoorbeelden: Weerstation

In onze praktijkvoorbeelden geven we u verschillende praktijkvoorbeelden die u de nodige ondersteuning geven voor de automatisering van uw project door middel van configuratie screenshots en een voorbeeldconfiguratie. We hebben de toptoepassingsvoorbeelden, waarbij het Weerstation en/of de weerservice worden gebruikt, voor u samengevat:

 

– Producten in focus –

Producten in focus


U als partner bent belangrijk voor ons. Wij willen u graag zo goed mogelijk ondersteunen bij het realiseren van uw projecten en u voorzien van de belangrijkste informatie over onze producten. Daarom richten wij ons regelmatig op één van onze producten en bieden wij u alle informatie in één oogopslag. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil meer over LOXONE weten