Echte Smart Home
Technologie. Echte commerciële projecten.

Bereik geweldige dingen met Loxone!
De Smart Home Technologie van Loxone zorgt niet enkel in gezinswoningen voor het hoogste wooncomfort. Ook in gebouwen, bureaus of hotels neemt het intelligente systeem de gehele sturing over: van automatische toegang tot zonwering.

Voor iedere vereiste de juiste oplossing
Met Loxone werken alle onderdelen in het gehele gebouw samen in plaats van tegen elkaar. Het resultaat: een veelvoud aan mogelijkheden en toepassingsgebieden.

Woningbouw

Schenk uw bewoners onmiskenbaar comfort met intelligente zonwering, verschillende lichtstemmingen, volautomatische temperatuurregeling en meer!

 

Wooncomplex “Das Levels” ontdekken

Kantoren

Creëer voor uw werknemers een unieke werkomgeving met vele intelligente functionaliteiten zoals gepersonaliseerde toegang of op helderheid gebaseerde verlichting.

 

“Träumeland” ontdekken

Hotels

Door uw hotelcomplex uit te rusten met Loxone biedt u uw gasten een uniek Smart Home-gevoel. Bovendien bespaart uw personeel extra handelingen en denkprocessen. 

 

“Chaletdorf Auszeit” ontdekken

Nutsgebouwen / Overige

Dankzij de verschillende toepassingsmogelijkheden zetten ook brandweerkazernes, dokterspraktijken en meer in op intelligente sturing. 

 

Meer referentieprojecten ontdekken

Uitgebreid assortiment

Bij Loxone vindt u alles voor uw bouwproject bij één fabrikant. Van verlichting tot muziek tot zelfs het juiste bedieningselement – ons assortiment voldoet aan uw eisen.

Krachtige Software & gratis updates

Hotel, bureau of wooncomplex, onze krachtige Smart Home Software doet uw commercieel project alle eer aan. Het bijzondere? De gehele software is volledig gratis en dankzij voortdurende updates altijd van het nieuwste (veiligheids)niveau voorzien.

Marketing- & verkoopondersteuning
Wij staan net zo achter uw project als uzelf. Daarom bieden wij u en uw project de beste marketing- en verkoopondersteuning: het juiste marketingmateriaal, uw verkooppersoneel trainen, aanbestedingsdocumenten opstellen, …

“Gewapend voor de toekomst”
“Het mooie aan het Loxone Systeem is dat het flexibel is. Wij hebben nog veel plannen die we in de volgende jaren willen verwezenlijken. Met Loxone zijn we ook voorzien op de toekomst, bijvoorbeeld om zonnepanelen te integreren, die de meeste stroom moeten produceren vanaf dat wij een verhoogd productieaantal kunnen realiseren in onze brouwerij.”

Peter Krammer, Brouwerij Hofstetten

Persoonlijke contactpersoon
Van de planning tot de uitvoering, voorzien van een diepgaande kennis en de ervaring van duizenden gerealiseerde Smart Homes, staat uw contactpersoon u graag bij met raad en daad.

Laat ons spreken over uw project

U zou graag uw bouwproject uitrusten met Loxone? Laat uw contactgegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214