Volare Air in samenwerking met Molto Luce

Steffi De Graaf
juni 22, 2020 in Technology
Samen met Molto Luce, de specialist voor hoogwaardige verlichting, hebben we een nieuwe productserie ontwikkeld: het Volare Air railsysteem. Volledig geautomatiseerd met de Loxone Air technologie kunnen deze hoogwaardige lampen perfect worden geïntegreerd in Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen.

De Oostenrijkse verlichtingsspecialist Molto Luce creëert lichtoplossingen voor mensen die waarde hechten aan een uitstekend lichtdesign en functionele individualiteit. Of het nu gaat om een winkel, een hotel, een bedrijfspand, een artsenpraktijk of een privé-leefruimte.

De Volare Air productlijn is samen met Loxone ontwikkeld. Volare staat voor koele elegantie en een gereduceerde vorm. Dankzij de Loxone Air technologie kan het systeem voor 100% worden geïntegreerd in Smart Homes, commerciële projecten of andere toepassingen en werd het bekroond met het Loxone Ready label.

We waren op zoek naar een stabiel, eenvoudig en veilig systeem voor de draadloze bediening van ons Volare-systeem. We kwamen al snel de Air technologie van Loxone tegen. Na elkaar te hebben leren kennen, werd al snel duidelijk dat Loxone niet alleen competentie en ervaring heeft, maar dat ook de chemie van onze bedrijven perfect bij elkaar past.

Wolfgang Brunmayr

CTO, Molto Luce

Als specialist voor intelligente automatiseringsoplossingen is het voor ons belangrijk om een professional voor individuele verlichtingsoplossingen en hoogwaardige armaturen aan onze zijde te hebben. Bij de ontwikkeling van Volare Air hebben we de eenvoud van Loxone gecombineerd met het hoogwaardige ontwerp van Molto Luce om het beste van beide bedrijven te verenigen.

Andreas Hetzendorfer

CTO, Loxone

Het Volare Air railsysteem en de bijbehorende lampen zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij onze samenwerkingspartner Molto Luce. In de volgende productcatalogus vind je alle informatie over de Volare productlijn. Als je geïnteresseerd bent in de Volare Air, neem dan direct contact op met [email protected]

Je kan het product aankopen via de fabrikant zelf via deze link. Voor de Benelux zijn dit de hoofdverdelers:

Meer beelden van de Volare Air

©moltoluce
©moltoluce
©moltoluce
©moltoluce
©moltoluce
©moltoluce

– Industrie Partner werden –

Word
Industriepartner


Je bent fabrikant en wilt jouw producten Loxone Ready maken? Neem dan contact met ons op en word een Industriepartner van Loxone. We kijken uit naar jouw aanvraag!

Ik wil meer over LOXONE weten