Loxone OS, Config en App 9.3 – de nieuwe Smart Home software van Loxone

Simon Engels
maart 27, 2018 in Voor Partners

De volgende functies zijn voor jullie opgenomen in versie 9.3 – alle vernieuwingen in één oogopslag

Zoals aangekondigd, brengen we vandaag onze nieuwe Loxone Smart Home software uit met veel functies speciaal voor onze Loxone Partners. Ontdek de nieuwe functies van versie 9.3 om jouw klantenprojecten nog sneller en eenvoudiger te realiseren.

Het totaalpakket voor onze Loxone Partners

De nieuwe versie 9.3 omvat veel functies om het dagelijkse werk van jou, als Loxone Partner, te vereenvoudigen. Met versie 9.3 vervolledigen we nu het totaalpakket en bouwen we de brug tussen de planning van een project, de configuratie, de daarop afgestemde hardware en het Real Smart Home Compendium voor verkoopondersteuning.

Planning

Compendium

Software
Hardware
planung

De nieuwe dimensie
van projectplanning

Met de nieuwe Config versie 9.3 introduceren we jullie vanaf nu een nieuwe dimensie van projectplanning. Het duurt slechts enkele ogenblikken van het eerste gesprek met klanten tot het voltooide, geplande en gerealiseerde Real Smart Home project. De planningstool is rechtstreeks in de Loxone Config 9.3 geïntegreerd en zoals gewoonlijk heel eenvoudig in gebruik.

Wij zijn trots jullie vandaag de omvangrijke functionaliteiten van de projectplanning in detail te mogen voorstellen.

compendium

Verkoopondersteuning –
The Real Smart Home Compendium

Naast de software versie 9.3 die vanaf vandaag beschikbaar is, brengen we vandaag ook het gloednieuwe “Real Smart Home Compendium” uit. Het biedt jou de perfecte ondersteuning voor verkoop en verklaart alle functies van een Loxone Smart Home. Het Real Smart Home Compendium is de kers op de taart voor het totaalpakket en beantwoordt alle vragen van jouw klanten over het thema Real Smart Home.

compendium
auto-konfiguration

Configuratie in een handomdraai
dankzij de Loxone autoconfiguratie

De projectplanning gaat hand in hand met de Loxone autoconfiguratie. Vanaf de planning van een project tot de finalisatie van de configuratie duurt het slechts enkele minuten. Als resultaat van de projectplanning bekom je enerzijds een detaillijst van de benodigde Loxone componenten en anderzijds kunnen de vereiste componenten onmiddellijk als een configuratiebestand worden uitgevoerd. Dit vormt de perfecte basis voor de Loxone autoconfiguratie.

Loxone Produkte

Hoogste IQ – Loxone Produkte

Het perfecte samenspel tussen de projectplanning en de Loxone autoconfiguratie is alleen mogelijk met het gebruik van hoogintelligente producten. Loxone biedt een allesomvattende productwereld aan om aan alle vereisten van het moderne Real Smart Home te voldoen. Met de Tree en Air technologie werd een nieuwe dimensie van de randapparatuur gecreëerd die jouw dagelijkse werk eenvoudiger, sneller en efficiënter maakt.

Dankzij de nieuwe projectplanning die naadloos samenwerkt met de autoconfiguratie en met het correcte gebruik van de Loxone Tree en Air componenten, realiseer je voor jouw klanten de ware Real Smart Home beleving. Het Real Smart Home Compendium vervolledigt het totaalpakket en helpt jou het perfecte samenspel dichter naar jouw klanten te brengen.

Vlamboog (arc) fouten detecteren

We hebben een nieuwe input toegevoegd aan de functieblok voor het brand- en wateralarm. Als er een vlamboog-fout optreedt, dan wordt dit weergegeven met een nieuw pictogram in de Loxone Smart Home app.

Fullscreen Video Intercom

Klop, klop. Wie is daar?
Met versie 9.3 is het grotere camerabeeld terug beschikbaar voor tablets en de web interface.

Verdere spannende vernieuwingen van versie 9.3
gebruiksvriendelijkheid, veiligheid & stabiliteit

– Nieuw Corporate Design in de Loxone app
– Verhoogde veiligheid van de app verbinding
– Betere performance en zoveel meer

Ontdek zelf alle nieuwe functies en verbeteringen en voer vandaag nog de update naar versie 9.3 uit. Een gedetailleerde opsomming van alle wijzigingen in versie 9 vind je terug in onze Changelog.

Ik wil meer over LOXONE weten