De perfecte barbecue – met de Loxone Touch & Grill

Steffi De Graaf
juli 12, 2019 in Know How
Eindelijk is het zover! Overal ruik je het aroma van gebakken satés, lekkere marinades, pittige sauzen en sappige steaks. Kortom: het barbecueseizoen is officieel geopend! En het kan allemaal nóg leuker dankzij de nieuwe Touch & Grill. Ontdek de functionaliteiten in onderstaande video.

Twee hoogwaardige temperatuursensoren

Sluit de twee temperatuursensoren tegelijk aan om bv. de temperatuur van het vlees en de oven te meten. Dankzij de kleurcodering is meteen duidelijk welke temperatuur momenteel wordt weergegeven op het display of in de app.

Tijdweergave
incl. timerfunctie

Naast de temperatuur geeft het digitale display van de Touch & Grill ook de huidige tijd weer. Bovendien heeft de barbecuethermometer een praktische timerfunctie. De bediening blijft heel eenvoudig en intuïtief.

 

Volledige integratie
in de Smart Home app

Bedien de Touch & Grill eenvoudig via de geïntegreerde knoppen of de kosteloze Loxone Smart Home app en laat je overal informeren over de actuele temperatuur van het vlees. Dit kan thuis of vanop afstand.

Geïntegreerde 
Touch Pure

De Loxone Touch & Grill is meer dan alleen een gewone barbecuethermometer. Dankzij de volledige Smart Home integratie en de geïntegreerde Touch Pure, bedien je snel en eenvoudig het licht, de zonwering en co.

Hoogwaardige 
materialen

Het bedienoppervlak is gemaakt van hoogwaardig gehard glas. En ook de rest van de Touch & Grill werd gemaakt uit kwalitatieve materialen. Dit zorgt voor een edel design.

Lange levensduur
van de batterij

De Touch & Grill beschikt over een geïntegreerde batterij met een uiterst lange levensduur. Bovendien is het apparaat UV-bestendig. Er staat niets meer in de weg voor veel barbecueplezier op het terras.

– Ontdekken in de shop –

Meer ontdekken over de Touch & Grill


Verheug je je al op de eerste barbecue met onze Touch & Grill? Perfect! Klik hier om naar onze shop te gaan. Daar vind je ook meer highlights over ’s werelds meest intelligente barbecuethermometer.

Ik wil meer over LOXONE weten