Pakketsafe Air: de intelligente pakketbrievenbus

Steffi De Graaf
maart 3, 2020 in Know How
Dankzij de talrijke interfaces staat het Loxone systeem open voor de integratie van producten van andere fabrikanten. We zijn blij dat we een volgende samenwerking kunnen presenteren: de Pakketsafe Air. Samen met Singer Innovative Solutions GmbH, een jong startend familiebedrijf uit Duitsland, hebben we een pakketbrievenbus ontwikkeld die volledig kan worden geïntegreerd in het Loxone systeem.
Paketsafe ProSieben

Wat de Pakketsafe Air is en welke voordelen het biedt, hebben de twee uitvinders op 12 februari in het ProSieben-programma “Das Ding des Jahres” gepresenteerd en de finale gehaald! Hartelijk gefeliciteerd!

Pakketsafe Air inclusief
Loxone integratie

Met de Pakketsafe Air biedt je jouw klanten een intelligente oplossing voor het veilig ontvangen van pakketten. Uitgerust met de Loxone Air technologie kan de Pakketsafe Air eenvoudig en snel worden geïntegreerd in elk van jouw Loxone projecten – zelfs in bestaande projecten.

Wanneer een pakket wordt afgeleverd, wordt het opgeborgen en vergrendeld in de Pakketsafe Air. Met de integratie in de Loxone installatie ontvangt jouw klant automatisch een melding via de Loxone App zodra het pakket in de pakketbrievenbus werd geplaatst. De speciaal ontworpen Pakketsafe App en Config bouwsteen informeren over de huidige status en de gebeurtenissen in het verleden.

Je bent nog geen Loxone partner en wilt meer weten?
Wij informeren jou graag over ons partnerprogramma en de voordelen van onze oplossing voor jouw projecten.

Ben je eindklant? Hier vind je een Partner in jouw buurt!

De integratie van de Pakketsafe Air in de Loxone wereld was zeer eenvoudig dankzij de professionele samenwerking met de Loxone teams. Eerst werden functie en klantervaring gedefinieerd. Daarna volgde de ontwikkeling van de nodige hard- en software. En tot slot de uitrol van het product met ondersteuning van de Loxone marketingafdeling. We waren erg enthousiast over de coöperatieve samenwerking met een focus op het voordeel voor de klant!

Josef Singer

Singer Innovative Solutions GmbH

Bij de verdere ontwikkeling van de Pakketsafe Air hebben we ons in de plaats gesteld van de Loxone Partner. Ons doel was om de zakenpartner van Loxone een eenvoudig zakelijk hulpmiddel te geven. Het was erg leuk om samen te werken met de ontwikkelingsafdeling, maar ook met de verkoop, het productmanagement en de marketing van Loxone. Complimenten aan het hele Loxone team!

Thomas Singer

Singer Innovative Solutions GmbH

Nu de
Pakketsafe Air bestellen!

Ontdek de Pakketsafe Air nu voor jouw projecten. Lees alle details over de Loxone Integratie in onze shop. 

Ik wil meer over LOXONE weten