Alles onder controle met het nieuwe Vensterhandvat Air

Steffi De Graaf
april 20, 2017 in Technology

Een scenario dat u beslist bekend voorkomt: u bent op weg naar uw werk en plots dwarsboomt het weerbericht uw plannen: er wordt regen voorspeld. Zijn alle vensters gesloten of gekanteld? Of staan ze nog volledig open?

Net om die reden werd de familie van de Loxone Air producten uitgebreid: door de ontwikkeling van ons gloednieuw Vensterhandvat Air zorgen wij voor meer controle en veiligheid binnen uw vier muren. Op die manier vermijdt u natte verrassingen.

Dankzij de geïntegreerde vibratiesensor worden schokken aan het glas op een betrouwbare manier geregistreerd en wordt u onmiddellijk geïnformeerd over het voorval.

Door de herkenning van de drie handvatposities (gesloten, geopend & gekanteld) behoudt u voortdurend het overzicht over uw vensters en heeft u ook van buitenaf controle via de App.

Registreert het vensterhandvat een open raam, dan laat het Loxone Smart Home de verwarming in die ruimte dalen. Zo verspilt u geen stookkosten.

 

 

 

Laat ons spreken over uw smart project

Overtuigd? Laat het ons dan hebben over uw woon- of gebouwautomatiseringsproject! Wij beantwoorden al uw vragen rondom uw Loxone project en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

 

 

Ik wil meer over LOXONE weten