Alles onder controle met het nieuwe Vensterhandvat Air

Steffi De Graaf
april 20, 2017 in Technology

Een scenario dat u beslist bekend voorkomt: u bent op weg naar uw werk en plots dwarsboomt het weerbericht uw plannen: er wordt regen voorspeld. Zijn alle vensters gesloten of gekanteld? Of staan ze nog volledig open?

Net om die reden werd de familie van de Loxone Air producten uitgebreid: door de ontwikkeling van ons gloednieuw Vensterhandvat Air zorgen wij voor meer controle en veiligheid binnen uw vier muren. Op die manier vermijdt u natte verrassingen.

Dankzij de geïntegreerde vibratiesensor worden schokken aan het glas op een betrouwbare manier geregistreerd en wordt u onmiddellijk geïnformeerd over het voorval.

Door de herkenning van de drie handvatposities (gesloten, geopend & gekanteld) behoudt u voortdurend het overzicht over uw vensters en heeft u ook van buitenaf controle via de App.

Registreert het vensterhandvat een open raam, dan laat het Loxone Smart Home de verwarming in die ruimte dalen. Zo verspilt u geen stookkosten.

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd? Laten we dan over uw Smart Home praten. Wij beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ik wil meer over LOXONE weten