Nieuw: Rolluikmotor Air – uw rolluiken op automatische piloot

Kevin Vertommen
oktober 26, 2015 in Technology

Zet uw rolluiken op automatische piloot met de nieuwe Rolluikmotor Air van Loxone.

Samen met Geiger Antriebstechnik – een van de marktleiders in de productie van rolluik-/ zonweringsmotoren – lanceren we de Rolluikmotor Air. Deze werd speciaal ontwikkeld voor rolluiken. Dankzij de integratie van de draadloze Loxone Air technologie, is dit toestel geschikt voor allerlei projecten, of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie.

draadloze rolluiksturing

Automatische rolluiken

Deze buismotor stuurt dankzij de ingebouwde Loxone Air technologie op een intelligente manier uw rolluik. Afhankelijk van bepaalde parameters (bijvoorbeeld de stand van de zon of de kamertemperatuur) neemt de Miniserver de controle van de buismotor voor zich, en koppelt dit aan de verwarming, koeling, verlichting en meer.

automatische zonwering

Als gebruiker geniet u van allerlei voordelen:

  • Energie besparen: in de winter wordt de energie van de zon ten volle benut om uw woning op een budgetvriendelijke manier te verwarmen.
  • Intelligente extra’s: gebruik de automatisch rolluik als wekker en word ’s ochtends zachtjes wakker door het zonlicht.
  • Meer veiligheid: tijdens een inbraak of brand wordt de zonwering automatisch opgehaald. Zo wordt een inbreker ontmaskerd en zijn alle vluchtwegen vrij.
  • Zelfbescherming: tijdens een storm reageert de rolluik automatisch om schade te vermijden.
  • Eenvoudige installatie: dankzij de Loxone Air technologie zijn er geen extra kabels nodig.
  • Grootste bereik: dankzij mesh-technologie vergroot elke buismotor het bereik. Zelfs structurele beperkingen als dikke betonnen muren worden overwonnen.

Daarnaast onderscheidt de Loxone Rolluikmotor Air zich door de uitstekende Geiger bouwkwaliteit:

  • Geluidsarm: tot 3 & 10 dB stiller dan conventionele buismotoren.
  • Energie-efficiënt: verbruikt tot 15% minder energie.
  • Speciale veiligheidsmechanismen om gordijnen te beschermen (obstakelherkenning, spanningsontlasting, enz.).
  • 5 jaar garantie.
geiger

De nieuwe Rolluikmotor Air is beschikbaar in 3 versies; voor 10 Nm, 20 Nm en 50 Nm, met bijpassende adapters en sturingen voor een maximale comptabiliteit.

 

Koop online


Over GEIGER Antriebstechnik

GEIGER Antriebstechnik staat wereldwijd synoniem met innovatieve aandrijfoplossingen voor rolluik & zonwering. Het bedrijf heeft meer dan 320 medewerkers en is een van de toonaangevende fabrikanten van mechanische en elektrische aandrijvingen voor gordijnen, jaloezieën en rolluiken.

Ik wil meer over LOXONE weten