Nieuw: De Loxone RGBW Dimmer Tree

Kevin Vertommen
maart 15, 2017 in Technology

Onze Loxone Tree familie wordt weer uitgebreid. De nieuwe Loxone RGBW Dimmer Tree is perfect geschikt voor het dimmen van Loxone LED-strips en LED-spots. Deze 4-kanaal dimmer voor DIN-rail montage levert in totaal 200W (50W per kanaal). Dankzij de Tree technologie is de dimmer updatebaar en eenvoudig te implementeren in uw Tree topologie.

Volledig dimbaar

Traploos dimmen van 10% tot 100%, voor LED-spots of RGBW-strips.

100% Integratie

De Loxone RGBW Dimmer Tree is eenvoudig te integreren in uw Smart Home. De installatie is zo geklaard.

Energiezuinig

Dankzij de LED-technologie is er een minimaal stroomverbruik voor een maximale lichtsterkte.

Perfect licht & maximale flexibiliteit

Ook nieuw en volledig afgestemd op de RGBW Dimmer Tree zijn onze pas gelanceerde LED opbouwspots. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten:

LED Spot RGBW

Combineer stijlvol gekleurd licht met warm wit licht. Kies uit honderden lichtkleuren en bepaal zelf de sfeer in een kamer. Deze LED spots maken gebruik van een innovatief bevestigingssysteem: magnet mount.

LED Spot WW

Zorgt met een kleurtemperatuur van 3.000K voor aangenaame, gezellige verlichting. Deze LED spots passen in elke kamer. Ze maken ook gebruik van het magnet mount bevestigingssysteem.

Kwaliteit uit Oostenrijk

Deze LED spots werden speciaal voor Loxone Smart Homes ontwikkeld door ons Competence Center. We hebben de meest geavanceerde LED-technologie gebruikt. Daarnaast werd er van in het begin rekening gehouden met het thermisch beheer. Het passieve koelsysteem zorgt voor een langere levensduur, die overeenkomt met 25.000 branduren (dat is ongeveer 25 jaar bij een gebruik van 2,7u/dag). Een ander voordeel is de installatie in recordtijd dankzij het magnet mount montagesysteem:

Ik wil meer over LOXONE weten