Nieuw: Loxone Intercom XL. De video-intercom voor de multi-familie Smart Home

Kevin Vertommen
september 2, 2015 in Technology

Voor het Loxone Smart Home ontworpen, ideaal voor woningen met meerdere gezinnen. Dat is onze nieuwe smartphone en tablet-compatibele Intercom XL.

Naast de functies die u kent van onze Loxone Intercom, krijgt de XL-versie een verlichte display met ruimte voor 100 bel-adressen. Daarnaast heeft de Intercom XL een ingebouwde toegangscontrole. Bovendien is hij eenvoudig in uw Loxone Smart Home te integreren.

De highlights

multi-familie

Perfect voor multi-familie woningen

De Loxone Intercom XL is ontworpen voor woningen met meerdere gezinnen (kangoeroewoningen, appartementen, enz.). Tot 100 namen worden opgeslagen, weergegeven op de display en geselecteerde met behulp van de pijltjestoets.

smart home integratie

Volledige Smart Home integratie

Dankzij de volledige Loxone Smart Home integratie is de Intercom XL meer dan een intercomsysteem. U kan bijvoorbeeld een nieuw type beltoon kiezen, zoals een knipperend licht i.p.v. een geluid (om de kinderen niet wakker te maken), muziek, licht bij de ingang, … Of gebruik een elektronische sleutel bij aankomst die de aanwezigheidsmodus activeert en het alarm uitzet, stopcontacten opnieuw aanzet, enz.

face-to-face communicatie

Mobiele Face-to-Face Communicatie

Of u nu thuis bent, op vakantie of op het werk, via de Loxone App ziet u wie er aan de deur staat. U kan tevens met de bezoeker praten of de deur vanop afstand openen.

elektrische sleutel

Geïntegreerde Toegangscontrole

De Loxone XL maakt gebruik van de iButton technologie, een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing voor toegangscontrole via elektrische sleutels.

Anwesenheitssimulation

Topkwaliteit in alle opzichten

Gehard glas en een robuuste aluminium behuizing maken de Intercom XL niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw entree, ze beschermen het toestel ook tegen alle weersomstandigheden.

 

Nog meer highlights:

  • eenvoudige aansluiting met slechts één kabel via Power over Ethernet (PoE)
  • configuratie en activatie in enkele minuten via Loxone Config
  • Bijpassende in- en opbouwdoos zijn ook verkrijgbaar
  • brede kijkhoek: 105° horizontaal, 65° verticaal

Nu kopen

Uw Loxone Smart Home Project

Vragen over uw (toekomstige) Loxone project? Contacteer dan een Loxone Partner in uw buurt voor advies.

Loxone Partner vinden

Ik wil meer over LOXONE weten