De volgende evolutie in Loxone OS, Config en App versie 9.3 – vanaf eind maart beschikbaar

Simon Engels
februari 27, 2018 in Voor Partners
Wij zijn verheugd een nieuwe mijlpaal inzake onze Smart Home software aan te kondigen. Eind maart brengen wij de nieuwe versie 9.3 uit van de Loxone Config, OS en de Loxone app. Bij de ontwikkeling van versie 9.3 hebben wij ons volledig geconcentreerd op de behoeften van onze partners. Het was voor ons heel belangrijk om de realisatie van jullie klantenprojecten zo eenvoudig mogelijk te maken, dit vanaf de planning tot de overdracht van het Real Smart Home.

Het totaalpakket voor Loxone Partners

Bij Loxone denken we altijd na hoe we het dagelijkse leven kunnen vereenvoudigen. Met de nieuwe versie 9.3 vervolledigen wij nu het totaalpakket en bouwen we de brug tussen de planning van een project, de configuratie van een Real Smart Home, de daarop afgestemde hardware en het Real Smart Home Compendium ter ondersteuning van de verkoop.

Planning
Compendium
Software
Hardware

De nieuwe dimensie van projectplanning

Wij willen jullie vandaag graag een klein inzicht geven in de nieuwe functies van de Config versie 9.3.

Wij introduceren voor jullie als Loxone Partners een nieuwe dimensie van projectplanning. Van het eerste gesprek met klanten tot het voltooide geplande en geconfigureerde Real Smart Home project, deze tijdspanne duurt nog maar enkele ogenblikken. De planningtool is direct geïntegreerd in de Loxone Config 9.3 en zoals gewoonlijk eenvoudig te bedienen.

Krijg nu al een eerste inzicht in de werkwijze dankzij de nieuwe Loxone planningtools. Eind maart bekijken wij deze krachtige tool van dichterbij en tonen we jullie alle functies.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stel een nieuwe planning op

Stel heel eenvoudig een nieuw klantenproject op. Het aangemaakte klantenproject kan opgeslagen worden zodat je er op een later tijdstip verder aan kan werken.

Globale preselectie

Een globale preselectie van spots, zonwering en verwarming – plan het hele gebouw met slechts één klik. Bepaal hier ook of het om een Miniserver of een Miniserver Go gaat.

Maak ruimtes aan en
bepaal de ruimtetypes

In het ruimte-overzicht kan je gedetailleerde informatie vastleggen over het aantal ruimtes en het type. Geef het aantal ramen en binnendeuren aan om een exacte planning van de vereiste Loxone componenten te bepalen.

Loxone planning klaar

Na het invoeren van alle details ontvang je een lijst van benodigde componenten in een Excel file. Vervolgens kan onmiddellijk een Loxone Config bestand aangemaakt worden. Het automatisch gecreëerde Loxone Config bestand bevat alle Tree en Air apparaten die gepland werden. Alle apparaten, ingangen en uitgangen worden benoemd en toegewezen aan de juiste ruimte.

Dankzij de nieuwe projectplanning wordt alles perfect voorbereid voor de autoconfiguratie.

Ondersteuning van verkoop –
The Real Smart Home Compendium

Samen met de nieuwe Loxone Config versie 9.3 wordt ook het Real Smart Home Compendium uitgebracht. Het biedt de perfecte ondersteuning van verkoop en legt aan jouw klanten uit hoe een Real Loxone Smart Home werkt en waar rekening mee gehouden dient te worden om het leven in een Real Smart Home te realiseren.

Het Real Smart Home Compendium vult het totaalpakket aan en beantwoordt al de vragen van jouw klanten rondom het thema Real Smart Home.

Het Smart Home Compendium is vanaf eind maart beschikbaar voor jou en jouw klanten.

De projectplanning –
een perfecte aanvulling op de autoconfiguratie

De projectplanning gaat hand in hand met de Loxone autoconfiguratie. Van de planning van een project tot de voltooide configuratie duurt het slechts enkele minuten.

Zo kan je als Loxone Partner heel eenvoudig en efficiënt elk aankomend klantenproject aanbieden als een Real Smart Home. Ontdek nu de omvangrijke functionaliteiten van de Loxone autoconfiguratie.

Hoogste IQ – Loxone producten

Loxone biedt de perfecte producten en oplossingen voor de realisatie van individuele levenswensen. State of the art producten, krachtige software en de juiste knowhow worden perfect op elkaar afgestemd en voor 100% ontwikkeld voor jouw Smart Home. Dankzij de intelligentie van elk Loxone product, werken alle Loxone producten perfect samen met de autoconfiguratie. Profiteer als Loxone Partner van de eenvoudige installatie en ingebruikname.

Software altijd up-to-date

De nieuwe Loxone Config versie 9.3 bevat veel nuttige functies die het dagelijkse werk van onze partners aanzienlijk vereenvoudigen.

Elke nieuwe software versie van Loxone bevat eveneens een hele reeks aan veiligheidsrelevante innovaties.

Om jouw klanten steeds een Real Smart Home aan te bieden dat volledig up-to-date is, raden wij jou aan vandaag nog een update-termijn af te spreken met jouw klanten.

Loxone Config versie 9.3 public bèta

Wil jij de nieuwe functies vandaag nog ontdekken? Jullie kunnen nu al de Loxone Config 9.3 downloaden als public bèta versie.

Installeer vandaag nog de nieuwe public bèta versie en test deze en nog andere vernieuwingen.

Ik wil meer over LOXONE weten