Loxone LED Spots: Perfect Licht, Energiezuinig, Volledig Dimbaar

Kevin Vertommen
maart 3, 2016 in Technology

Weinig dingen hebben zo’n grote invloed op de sfeer van een kamer als licht. Of we nu lezen, werken, een film kijken, of romantisch dineren; het juiste licht zorgt voor een wereld van verschil. Dat is althans onze visie. Daarom hebben we onze eigen LED spots ontwikkeld. De Loxone LED spots zijn van hoge kwaliteit, energiezuinig en makkelijk te installeren. Vanaf nu zijn volgende modellen verkrijgbaar: Loxone-RGBW-LED-Spot-300x200

LED Spot RGBW

combineert het volledige kleurenspectrum met warm wit licht, waardoor u in een handomdraai de sfeer in een kamer kan veranderen.

Nu kopen

Loxone-WW-LED-Spot-300x200

LED Spot WW

zorgt met een kleurtemperatuur van 3.000 Kelvin voor een aangenaam warm wit licht – ideaal voor woonkamers, keukens, slaapkamers en meer.

Nu kopen

Loxone-LED-Spot-WZ-Beleuchtung

A tot A++: Maximale energie-efficiëntie

Met een energierating van A tot A++ en een maximum verbruik van 4 Watt en 5,4 Watt (voor WW en RGBW respectievelijk), bent u er zeker van dat onze LED spots er niet alleen goed uitzien, maar ook energiezuinig zijn. Dat is dus goed nieuws voor uw elektriciteitsfactuur!

Topkwaliteit – Geproduceerd in Europa

Ongeacht het product dat we ontwikkelen, we spenderen telkens enorm veel aandacht aan de kwaliteit ervan. Dat is een van de redenen waarom we onze LED spots in Europa produceren:

 

Hoogwaardige LEDs

Voor het perfecte licht hebben we de juiste LED diodes nodig. Wij kozen voor topmerken en integreerden 12 multi-chip LEDs voor RGB and 4 high-power LEDs voor WW.

Gesofisticeerde aluminium heat sink

In tegenstelling tot vele andere LEDs is onze heat sink niet gesloten, maar bestaat hij uit individuele ribben. Hierdoor wordt de oppervlakte vergroot, wat voor een betere koeling zorgt.

Lange levensduur

Des te beter de LEDs gekoeld worden, des te langer ze meegaan. Onze LED spots hebben een levensduur van ca. 25000 branduren, omgerekend ca. 25 jaar (bij een gebruik van 2,7u/dag).

>80 Ra colour rendering

De Color Rendering Index (CRI) toont hoe accuraat een licht kleuren weergeeft t.o.v. een referentielicht op een schaal van 0 tot 100. Des te hoger, des te realistischer de kleurweergave. Onze LED spots hebben een CRI van meer dan 80.

Loxone-LED-Spot-WW-aufgeteilt-292x300

Acrylglas lens voor WW

In tegenstelling tot de RGBW LED spots, is er geen diffuser nodig voor WW. In plaats daarvan gebruiken we een hoogwaardige lens van acrylglas om het licht gelijkmatig te verspreiden.

Klemveren

Dankzij de klemveren is de montage een fluitje van een cent. En door de veiligheidskapjes worden Gyprocplaten niet beschadigd.

Diffuser voor gekleurd licht

De RGBW LED spot bestaat uit vier kleurkanalen en een kanaal voor warm wit. Voor een gelijkmatige lichtverdeling werd er een diffuser ingebouwd.

Duurzame finish

Onze LED spots hebben een duurzame coating voor een jarenlange kleurvastheid.

Individueel aanpasbaar

Deze moderne LED spots passen overal: in plafonds, wanden of zelfs meubels. Dankzij de standaard afmetingen (voor een inbouwgat van 68 mm – 72 mm) en geringe inbouwdiepte van slechts 60 mm, zijn deze LED spots makkelijk te installeren. Door de hoge lichtopbrengst en brede straalhoek van 120° kunnen ze een grote oppervlakte verlichten, waardoor u minder spots nodig heeft. Bovendien is de lichtkop draaibaar. U kan ze makkelijk richten op een bepaald meubel.

Perfect met de Loxone RGBW 24V Dimmer

De Loxone LED spots worden gevoed door 24V. Combineer ze met onze RGBW 24V Air Dimmer of DMX Dimmer om te genieten van traploze dimming als onderdeel van uw lichtscènes. Met één 24V Dimmer kan u tot 32 WW LED spots (8 per kanaal) of tot 8 LED RGBW spots sturen.

Made by Loxone Lighting

In een moderne woning zijn er verschillende lichtbronnen in een kamer. Ze bedienen wordt steeds complexer. Loxone Lighting, een van onze Competence Centres, wil producten ontwikkelen die aan de groeiende vraag voor slimme verlichting voldoet. Hun doel is om alles naadloos te integreren met andere Loxone componenten, zoals de Loxone RGBW 24V dimmers. Deze inbouwspots zijn slechts het begin. Er komen nog veel meer leuke producten aan! Loxone-LED-Spot-Kuechenbeleuchtung-1

Zorg voor het juiste licht in uw woning

Ontdek onze nieuwe LED spots RGBW en WW in onze webshop en zorg in elke kamer voor het juiste licht.

Nu kopen (RGBW)   Nu kopen (WW)

Ik wil meer over LOXONE weten